Cloud computing en PerfectView

Wat is Cloud computing

Cloud Computing wil zoveel zeggen als het bewerken en opslaan van uw data in de Cloud Online in plaats van op een lokaal netwerk op uw eigen computer. Verhoog met CRM op basis van Cloud computing (ook wel SaaS oftwel Software as a Service genoemd) uw productiviteit en niet uw kosten.
Voordelen van Cloud computing

U benadert CRM via het internet en u betaalt een vast (laag) bedrag per gebruiker per jaar. PerfectView zorgt voor de juiste installatie, het nodige onderhoud en het regelmatige beheer. Aanschaf van dure licenties en bijkomende hoge implementatiekosten worden hiermee vermeden. Iedereen met een computer, internetaansluiting en basiskennis van het programma / Windows kan direct aan de slag én resultaten boeken.
Voordelen CRM op basis van Cloud computing

  • Lage maandkosten, maar complete functionaliteit;
  • Overal en altijd veilig toegang tot uw omgeving;
  • Oneindig schaalbaar zonder risico’s;
  • Geen investeringen in hard- en software;
  • Geen beheerskosten.


Test 14 dagen gratis

Probeer onze Sales CRM oplossing direct 14 dagen gratis en ontdek hoe PerfectView CRM Online u kan helpen in uw verkooptrajecten en relatiebeheer!

8,9
Onze klanten beoordelen ons met een 8,9 (145 beoordelingen)


Door op 'Aanvragen' te drukken, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden, bewerkersvoorwaarden en algemene voorwaarden.


Relatiebeheersysteem PerfectView CRM Online 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !