CRM pakket: PerfectView CRM Online

CRM Pakket voor Sales, Relatiebeheer en klantenservice


Voor slechts €10,- per gebruiker per maand biedt PerfectView CRM u een compleet CRM Software pakket in de cloud. 

U krijgt grip op uw sales trajecten en direct inzicht in uw sales funnel. En dat alles voor een Alles-in-1 pakket met een vaste prijs. Met PerfectView CRM Online verhoogt u uw productiviteit.

Altijd en overal toegankelijk. Precies wanneer u dat nodig heeft gewoon via PC, smartphone of tablet. Download gratis onze Apps voor Ipone en Adroid.

Optimaliseer uw sales
  • Volg snel en overzichtelijk leads op
  • Eenvoudig en snel offertes maken in uw eigen lay-out
  • Maak offertes die u klanten digitaal kunnen ondertekenen
  • Vind contactpersonen met onze KVK koppeling
  • Sluit sneller deals
  • Krijg meer inzicht in uw sales funnel

Voor PerfectView CRM Online hoeft u niets te downloaden en geen dure service contracten af te sluiten om optimaal te profiteren. Uw bestanden en klantinformatie staan veilig opgeslagen in de Nederlandse cloud zodat u er altijd bij kunt.

Wij geloven in de kracht van simpel. Een testaccount aanvragen bij ons is gratis en u zit dan ook nergens aan vast.

15.000 gebruikers kiezen voor PerfectView CRM. Start nu uw Gratis demo.

8,9
Onze klanten beoordelen ons met een 8,8 (155 beoordelingen)
 

Uw voordelen:


  Nederlandse organisatie
✔  Geen investeringen in hard- en software
  Veilig en overal toegang tot u gegevens
  Gratis Nederlandse service & helpdesk
  Een alles-in-een pakket voor een vaste prijs
  Eenvoudig en gebruiksvriendelijkDoor op 'Aanvragen' te drukken, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden, bewerkersvoorwaarden en algemene voorwaarden.


12/01/2017 ~ Adrian Gonzalez, Managing Partner bij CBDOS


Adrian Gonzalez - CBDOS | CRM "De gebruiksvriendelijkheid van PerfectView CRM Online en ondersteuning bij complexere handelingen, maken PerfectView tot het ideale systeem voor ons. Wij zijn flexwerkers pur sang. De één werkt en woont in Haarlem, de ander in Maastricht. Dit houdt in dat onze communicatie vlekkeloos moet verlopen. Hier komt PerfectView in beeld. Na verschillende CRM systemen te hebben gebruikt, is ons oog op PerfectView gevallen en die keuze bevalt ons nog altijd."

CBDOS stelt de ultieme marketingmix samen om gericht leads te werven.  Door hun methodiek, waarbij met gezamenlijke inspanning zowel offline als online wordt getargeted, zijn wij in staat uw bedrijf kwalitatief hoogwaardige leads aan te leveren. (meer informatie »).

Relatiebeheersysteem PerfectView CRM Online 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !