Klantenbeheer Software van PerfectView

Ontdek waarom ruim 4.500 Nederlandse klanten meer resultaat behalen en sneller groeien dankzij de klantenbeheer software van PerfectView.

PerfectView biedt klantenbeheer software aan via het internet. Uw (potentiële) klanten, contacten en activiteiten beheert u op één centrale plek zodat u altijd en overal betere resultaten kunt behalen.

Vraag een gratis testaccount aan van de cloudsoftware van PerfectView en u kunt direct aan de slag. Zo kunt u zich richten op het sluiten van deals en het leveren van de beste klantenservice.


Test 14 dagen gratis

Probeer onze Sales CRM oplossing direct 14 dagen gratis en ontdek hoe PerfectView CRM Online u kan helpen in uw verkooptrajecten en relatiebeheer!

8,9
Onze klanten beoordelen ons met een 8,9 (145 beoordelingen)


Door op 'Aanvragen' te drukken, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden, bewerkersvoorwaarden en algemene voorwaarden.


Dankzij PerfectView kunnen we efficiënter werken

 

Mirjan Heijnen van All Art Design


Mirjan Heijnen All Art Design | Klantenbeheer software "Door het gebruik van PerfectView hebben wij nu een duidelijk overzicht van al onze klanten en prospects. Gegevens, verslagen en taken worden samen op één plaats bijgehouden. Op die manier is klanteninformatie gemakkelijk op te vragen door onze medewerkers, en omdat het een on-line systeem is, kan dit waar en wanneer men maar wil.  Zo wordt er snel en overzichtelijk gewerkt!' Onze medewerkers kunnen nu binnen een handomdraai alle gegevens van een klant/prospect checken en hebben overzichtelijk wat de kenmerken van verschillende (potentiële) klanten zijn. Hierdoor kunnen we efficiënter werken."

All Art Design is specialist in decoreren, etaleren en presenteren. Enkele mooie voorbeelden: Monkey Town, ICI Paris XL, Cartier, Ritel, Extrema Outdoor.


Klantenbeheer software 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !