• Gratis CRM testaccount

  Vraag hier uw gratis PerfectView account aan. Binnen 1 minuut na de aanvraag kunt u al vrijblijvend alle features testen. Ook met collega's!

    U zit nergens aan vast

    Er wordt niet automatisch verlengd

    Data kan meegenomen worden naar een betaald account

    Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden

  Ruim 4.500 kleine, middelgrote en grote organisaties vertrouwen dagelijks op de krachtige online CRM software van PerfectView.
  Door op 'Aanvragen' te drukken, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden, bewerkersvoorwaarden en algemene voorwaarden.

22/03/2017 ~ Simone Kraan, Marketing & Communicatie bij Energy Global


Simone Kraan - Energy Global B.V. |CRM "Naast inkopen op beurzen, adviseren en ondersteunen wij grote bedrijven en energiemaatschappijen. Ook leveren wij zelf energie aan grootverbruikers. Om goed te kunnen schakelen besloten wij PerfectView aan te schaffen. Voor ons is het belangrijk dat al onze gegevens goed beveiligd zijn en PerfectView kon naar ons idee die privacy waarborgen. Handig ook dat het een Nederlands bedrijf is en de kosten zijn vele malen lager dan andere CRM systemen, geen doorslaggevende factor, wel mooi meegenomen!

Door PerfectView hebben wij een helder overzicht van onze suspects, prospects en klanten. We hebben nu een veel duidelijker beeld van wanneer contracten verlopen en wij contact met bedrijven op moeten nemen. Ook scheelt het enorm in het heen en weer mailen met collega’s. Gegevens en statussen hoeven niet meer opgevraagd te worden, iedereen kan alles nu zelf opzoeken en inzien!"

Als een private banker in energiemarkten combineert Energy Global wetenschappelijke inzichten met een diepe kennis van de markt om te adviseren, verbinden, markttoegang te bieden en fysiek te leveren. (meer informatie »). 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !