Klantverhalen


Een helder en overzichtelijk CRM pakket


19/01/2017 ~ Bianca Lunenborg, bestuurslid van Bureau IN FOCUS.


"Bureau IN FOCUS maakt gebruik van PerfectView CRM Online vanwege de mogelijkheid om onze certificatietrajecten te borgen. Handelingen gebaseerd op normschema’s, Arbowet- en regelgeving kunnen wij middels PerfectView op naam, datum en jaartal koppelen aan verantwoordelijke personen. Met één druk op de knop kan ik als proceseigenaar zien wie zijn taken heeft volbracht. Een ander USP is dat onze adviseurs gekoppeld kunnen worden aan klantdossiers in PerfectView CRM Online. Door dit alles te samen beschikken wij over een helder en overzichtelijk CRM pakket.

PerfectView CRM Online heeft voor Bureau IN FOCUS een eind gemaakt aan de papieren rompslomp wat certificering en Arbowet- en regelgeving in het verleden met zich meebracht."

Bureau IN FOCUS is een adviesbureau op het gebied van certificering, Arbowet- en regelgeving. Zij adviseren en ondersteunen op een praktische en effectieve wijze. (meer informatie »).PerfectView maakt vlekkeloze communicatie mogelijk voor ons


12/01/2017 ~ Adrian Gonzalez, Managing Partner bij CBDOS


Adrian Gonzalez - CBDOS | CRM "De gebruiksvriendelijkheid van PerfectView CRM Online en ondersteuning bij complexere handelingen, maken PerfectView tot het ideale systeem voor ons. Wij zijn flexwerkers pur sang. De één werkt en woont in Haarlem, de ander in Maastricht. Dit houdt in dat onze communicatie vlekkeloos moet verlopen. Hier komt PerfectView in beeld. Na verschillende CRM systemen te hebben gebruikt, is ons oog op PerfectView gevallen en die keuze bevalt ons nog altijd."

CBDOS stelt de ultieme marketingmix samen om gericht leads te werven.  Door hun methodiek, waarbij met gezamenlijke inspanning zowel offline als online wordt getargeted, zijn wij in staat uw bedrijf kwalitatief hoogwaardige leads aan te leveren. (meer informatie »).Een heel toegankelijk systeem en een zeer behulpzame helpdesk


05/01/2017 ~ Soraya Roosen, eigenaar van De Zinkspecialist VOF


Soraya Roosen - De Zinkspecialist VOF | CRM "Wij zijn een terugkerende klant. Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met PerfectView. Wij maakten toen een groei mee en konden destijds niet met PerfectView wat we graag zouden willen en zijn toen overgestapt. Een aantal maanden geleden kwamen we weer in aanraking met PerfectView en zagen dat ze zelf ook een hele groei hadden meegemaakt met aanpassingen in het systeem die wij heel goed konden gebruiken. Ondanks dat wij een paar jaar geleden een op maat gemaakt systeem bij een ander bedrijf hebben laten maken hebben we nog geen moment spijt gehad dat we weer bij PerfectView terug zijn. Het mooie is dat ze met de tijd mee gaan en zo lang ze dat blijven doen, kunnen wij daar nog heel lang mee werken. Daarnaast zijn ze ook echt heel behulpzaam bij hun servicedesk, ze denken goed mee. Het is al een heel toegankelijk systeem maar met een aantal dingen hadden we wat hulp nodig, dat is snel en goed geregeld.

Wij zijn een klein bedrijf en zitten niet altijd op dezelfde locatie. Vandaar dat het fijn is dat je wel altijd van alle klanten de gegevens kunt zien, dat aanpassingen door een collega ook gelijk zichtbaar zijn. De taken die we aan elkaar door kunnen geven is ook echt een toegevoegde waarde. In het verleden legden we een printje bij elkaar in de bakjes en nu staat het allemaal online en kan er bijna niks vergeten worden. De offertes zien er echt heel mooi uit en de mogelijkheid tot online akkoord geven is voor onze klanten echt heel prettig. Als bedrijf met een hoop plannen voor de toekomst wil je ook cijfers kunnen zien. Ook hier heeft PerfectView rekening mee gehouden. PerfectView zorgt voor een goede basis in het bedrijf en maakt het mogelijk om als bedrijf te kunnen groeien."

De Zinkspecialist is een familiebedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met zinkwerk aan woningen en bedrijfspanden. Zinken dakgoten, hemelwaterafvoeren, deklijsten etc. Op de website kan er direct een indicatieprijs worden berekend of een afspraak worden gemaakt voor een kosteloos advies. (meer informatie »).Meer structuur m.b.t. offreren, factureren en het informeren van onze klant


29/11/2016 ~ Lorenzo Zuppelli, Commercieel Manager van Karel Kamp B.V.


Lorenzo Zuppelli - Karel Kamp BV | CRM "PerfectView zorgt voor een overzichtelijk klantenbestand. Onze printer en tallozen ordermappen zijn eindelijk verleden tijd! Daarbij krijgt onze organisatie meer structuur m.b.t. offeren, factureren en het informeren van onze klant. Doordat we efficiënter te werk gaan, houden we meer tijd over om een stapje verder te gaan in het aanbieden van onze service. Welke organisatie wilt dat nou niet."

Sinds 1925 toonaangevend leider in de branche voor gevelwerken. Het VCA-gecertificeerd personeel bestaat uit gedegen vaklieden die staan voor hun opdracht. Het vakkundig renoveren van gevels is toevertrouwd aan Karel Kamp B.V. (meer informatie »).Alles op maat in te regelen en erg goede ondersteuning


21/11/2016 ~ Benita Hammink, consulent proWIN


Bianca Fokken - Brooklyn Group |CRM "Bij de start van mijn bedrijf was ik erg op zoek naar een systeem dat mij kon helpen mijn klantenservice te structuren. Ik spreek wekelijks 20 nieuwe gasten op een demonstratie van mijn schoonmaak- en wellnessproducten. Het is belangrijk om mijn klanten met regelmaat te spreken over de spullen die zij hebben aangeschaft. Voor mij waren de mogelijkheden die PerfectView bood ideaal. Alles was in te regelen op maat en ik ben hierbij erg goed ondersteund vanuit PerfectView. Ik ben nu 3 maanden aan het werk met dit systeem en alles draait naar wens. PerfectView heeft er een tevreden klant bij."

Vanaf de start van mijn bedrijf houd ik me bezig met de advies en verkoop van schoonmaak- en wellnessproducten van de lijn van proWIN. Meer informatie over mijn werkzaamheden kunt u vinden via www.proWIN-KEA.nl. (meer informatie »).Goed CRM systeem en zeer prettige klantenservice


14/11/2016 ~ Bianca Fokken, New Business Manager van Brooklyn Group


Bianca Fokken - Brooklyn Group |CRM "De belangrijkste voordelen van PerfectView zijn voor ons dat we alles vastleggen en dat dit voor iedereen daardoor inzichtelijk is en gedocumenteerd. Je bouwt hiermee tevens een database op. Een goed CRM systeem zoals PerfectView zorgt daarnaast voor juiste rapportages en selecties, mits je dit uiteraard ook goed zelf vult en bijhoudt. Wij werken nu ruim 3 maanden met dit systeem en ervaren daarnaast de klantenservice bij vragen of onduidelijkheden (kosteloos en in het Nederlands) als zeer prettig. Vooral in het begin zijn er vaak toch nog vragen en dan helpen ze je graag op weg. Voor alsnog een hele tevreden klant."

Vanaf de start van Brooklyn Group in het jaar 2010 houdt zij zich bezig met het detacheren van Young Professionals. Brooklyn Group staat er om bekend vacatures slim, snel en eenvoudig in te vullen. (meer informatie »).Online te gebruiken en zeer gebruiksvriendelijk


28/10/2016 ~ Bart Meuffels business partner van LeF


Bart Meuffels - LeF | CRM "Voor ons zijn de voordelen enorm. Vanuit het samenvoegen van twee bestaande bedrijven per 1 januari 2016 waren wij al langer op zoek naar een laagdrempelig maar compleet systeem. Om in eerste instantie de bestaande, aparte netwerken, gegevens, informatie etc in samen te voegen. Het systeem moest daarvoor online te gebruiken en zeer gebruiksvriendelijk zijn. PerfectView biedt dit bij lage opstartkosten en is in staat de omgeving zelf in te richten naar wens van onze organisatie. Hierdoor kunnen wij eerst zorgdragen voor het samenvoegen van alle gegevens van klanten, relaties en partners en later nog meer gebruik gaan maken van overige functionaliteiten. Dankzij PerfectView hebben wij een professioneel klantvolgsysteem waardoor alle betrokkenen snel alle benodigde informatie kunnen verwerken en voorhanden hebben, online bij de klant, onderweg of op kantoor. Hiermee vervangen wij onze diversiteit aan lijsten, bestanden, papieren kantoor. Snelheid, gebruiksgemak, minder handelingen maken het werken hiermee prettig en professioneel."

LeF realiseert persoonlijk leiderschap bij managers én medewerkers. En zet mensen én organisaties in hun kracht. Om optimale resultaten te bereiken en het rendement van de organisatie te vergroten. (meer informatie »).                                       
 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !