Klantverhalen


Voorheen ergerde mijn assistent zich enorm aan het systeem dat wij gebruikten maar nu is ze weer het zonnetje in huis dankzij PerfectView!


01/09/2017 ~ Jacqueline Detiger Beter Geven


Wij zijn overgestapt op PerfectView omdat een collega dit had aangeraden en het bevalt ons uitstekend. We zochten een makkelijk programma en we vinden het heel gebruiksvriendelijk. Ook de helpdesk is heel bereidwillig om mee te denken en te helpen oplossingen aan te dragen.Omdat we nu in de cloud werken kunnen meerdere collega's (ook vanuit huis) inloggen. Het is een programma waar je makkelijk mee kunt werken en ook nieuwe collega's hebben het snel onder de knie.

Beter Geven. (meer informatie »).
14/08/2017 ~ Harold Koelemij Stichting Slimmn


1984 was mijn eerste kennismaking met PerfectView. Ik maakte bestandjes voor mijn toenmalige werkgever. In de jaren daarna ben ik het programma altijd blijven gebruiken. Ik ben mede eigenaar van een stichting genaamd Slimm / Help Elkaar Helpen. We waren al een tijdje op zoek naar een passend programma. We zijn een stichting die mensen helpt die het minder hebben.

Met PerfectView kunnen wij alles doen om onze, donateurs, medewerkers, sponsoren en klanten mooi gescheiden te houden. Tevens kunnen we met export bestanden gerichte acties maken. Met behulp van een uitstekende helpdesk kan ik doen wat ik wilde doen, ondersteunen van de Stichting Slimm.

Stichting Slimm. (meer informatie »).
15/05/2017 ~ René van Liesbonk Bikkelz Sociaal Ondernemend en Rensson Opleidingen


Rene van Liesdonk - Bikkelz “De zoektocht naar een geschikt CRM systeem stopte bij een persoonlijk gesprek met Majid Kada van PefectView. Niet alleen voldeed het PerfectView aan het ‘eisenpakket’, maar de diverse koppelingsmogelijkheden met de KvK module, mail en facturatie maakte de keus gemakkelijk.”

Zo’n 20 jaar geleden ondervond ik dat solliciteren met enige fysieke beperking een crime was en werd ‘noodgedwongen’ ondernemer.  Opleidingenbedrijf Rensson Opleidingen heeft inmiddels ruim 25.000 volwassenen opgeleid om actief te participeren op de arbeidsmarkt binnen een thuiswerksituatie. Zo ook mensen met fysieke beperkingen. Wij gebruiken daarbij het CRM van Perfectview als digitaal leersysteem voor het scholen van meer mensen binnen een thuiswerksituatie.

Bikkelz ontstaat vanuit deze bijzondere onderneming en is gespecialiseerd in het leveren van kantoorartikelen.  Wij ontwikkelen ons positief en het CRM van PerfectView is hierbij van grote waarde. PerfectView genereert zinvolle overzichten, is zeer toegankelijk als systeem en ook de medewerkers van PerfectView helpen snel en adequaat bij gestelde vragen.

En vragen waren er veel want een nieuwe bedrijfsopzet betekent een lerende omgeving met héél veel vragen. Het was PerfectView nooit te veel; dat vinden wij in deze tijd bijzonder. Het is natuurlijk ook een voordeel dat PerfectView een Nederlands bedrijf is en de taal binnen het CRM Nederlands betreft.

Door optimaal gebruik te maken van PerfectView CRM kunnen mensen met fysieke beperkingen vanuit een thuissituatie meedoen in de werkende maatschappij.

Bikkelz Sociaal ondernemend is een bijzonder bedrijf, wordt gedragen door mensen met fysieke beperkingen en is ontstaan uit de wens om samen sociaal te ondernemen. (meer informatie »).Alle gegevens goed beveiligd


22/03/2017 ~ Simone Kraan, Marketing & Communicatie bij Energy Global


Simone Kraan - Energy Global B.V. |CRM "Naast inkopen op beurzen, adviseren en ondersteunen wij grote bedrijven en energiemaatschappijen. Ook leveren wij zelf energie aan grootverbruikers. Om goed te kunnen schakelen besloten wij PerfectView aan te schaffen. Voor ons is het belangrijk dat al onze gegevens goed beveiligd zijn en PerfectView kon naar ons idee die privacy waarborgen. Handig ook dat het een Nederlands bedrijf is en de kosten zijn vele malen lager dan andere CRM systemen, geen doorslaggevende factor, wel mooi meegenomen!

Door PerfectView hebben wij een helder overzicht van onze suspects, prospects en klanten. We hebben nu een veel duidelijker beeld van wanneer contracten verlopen en wij contact met bedrijven op moeten nemen. Ook scheelt het enorm in het heen en weer mailen met collega’s. Gegevens en statussen hoeven niet meer opgevraagd te worden, iedereen kan alles nu zelf opzoeken en inzien!"

Als een private banker in energiemarkten combineert Energy Global wetenschappelijke inzichten met een diepe kennis van de markt om te adviseren, verbinden, markttoegang te bieden en fysiek te leveren. (meer informatie »).Ideaal voor planning, projectmanagement en opstellen van offertes


09/02/2017 ~ Anne-Marie Albers, accountmanager bij Target Questions


Harm Boer - Gewoon met Harm |CRM "PerfectView ondersteunt ons op allerlei belangrijke vlakken. Wij werken veel op projectbasis waarbij vele personen betrokken zijn. PerfectView helpt ons dan ook met o.a. het plannen van projecten, timemanagement en opstellen van offertes. Het is gemakkelijk in gebruik, zowel de website als de app. Daarnaast geeft het inzicht in de to-do lijst van anderen, de voortgang van een project (bijv. wat moet nog gebeuren, wat is er al gedaan?) en belangrijke management informatie. Het kunnen plaatsen van opmerkingen en bijlages in taken is zeer handig. Op deze wijze is de voortgang van een taak te volgen en kan het werk van een collega gemakkelijk overgenomen worden.

Eerlijk is eerlijk – niet alleen ik maar ook mijn collega’s raden PerfectView aan bij iedereen die het wilt horen!"

Target Questions is een onderzoeksbureau, gespecialiseerd in enquêtes en audits. Zij kunnen u onder andere helpen om te achterhalen wat men vindt van uw product of hoe tevreden uw medewerkers zijn. (meer informatie »).Groot gebruiksgemak en perfecte klantenservice


05/02/2017 ~ Harm Boer, eigenaar bij Gewoon met Harm


Harm Boer - Gewoon met Harm |CRM "Gemak is mijn belangrijkste voordeel. Niet iedere keer weer je producten, prijzen en klantnaam invoeren maar alles staat al in het systeem. Ik kan makkelijk notities maken en vervolgacties komen automatisch weer naar boven in het systeem dat ik ook nog eens overal kan inzien via de app. Neem daarbij de meer dan perfecte klantenservice en je spreekt over een zeer tevreden klant die nog lang gebruik van PerfectView hoopt te maken"

Gewoon met Harm verzorgt verkooptrainingen, communicatietrainingen en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Harm zijn passie is mensen in hun kracht zetten, dingen laten doen waar ze goed in zijn en die bij ze passen. Niet meer moe naar huis, maar bruisend van energie! (meer informatie »).Goed CRM pakket met fijne ondersteuning van de helpdesk


30/01/2017 ~ Ronald de Jeu, directeur bij RDJ sound and light


Ronald de Jeu - RDJ sound and light |CRM "Na aanraden door een kennis, zijn wij bij PerfectView terecht gekomen. Bijna waren wij in zee gegaan met een andere grote speler op CRM gebied. Door hun ongelofelijke verkoopdruk voelde dit al niet goed. Bij PerfectView was dat gevoel al snel beter, hebben wij toegang tot dezelfde, gewenste functionaliteiten en gebruiken wij het pakket naar grote tevredenheid. Ook qua ondersteuning is het goed geregeld. Bij opstart heb je toch altijd wat vragen en deze werden netjes en goed beantwoord!

Ik heb nu ruim drie maanden met PerfectView gewerkt en het pakket ook weer aangeraden aan anderen. Dank voor jullie mooie pakket voor een reële prijs!"

RDJ sound and light faciliteert uw evenement. Groots of eenvoudig, uitbundig of discreet: elk evenement vraagt om maatwerk en hierin is RDJ Sound uw ideale partner. (meer informatie »).Gebruiksvriendelijk systeem, ideaal voor het MKB


23/01/2017 ~ Ralph Hoevenaars, Marketing en Sales manager bij TOWA Aluminium Vormen BV


Ralph Koevenaars - TOWA |CRM "De belangrijkste voordelen van Perfectview voor onze organisatie bestaan voornamelijk uit:
• Inzicht in omzetcijfers per product en productgroep
• Dashboard ten behoeve van het management
• Klantcontact registratie
• Digitaal orderarchief
• Rapportages voor bijvoorbeeld: klachten, orders, navraag etc.

Kortom, als manager voorziet Perfectview je in alle cruciale gegevens voor een efficiënte bedrijfsvoering. Doelstellingen worden meetbaar gemaakt waardoor het management in staat is hier effectief op te kunnen sturen.

Perfectview zorgt ervoor dat wij een digitaal archief kunnen aanleggen, zonder dat wij daarvoor veel hoeven te investeren. Het is een gebruiksvriendelijk systeem dat voor het MKB erg geschikt is als CRM-oplossing. Wij kunnen onze klanten nu voorzien in alle informatie en ordergegevens, altijd en overal."

TOWA Aluminium Vormen verzorgd aluminium en RVS grafdecoratie in alle soorten en maten. (meer informatie »).Een helder en overzichtelijk CRM pakket


19/01/2017 ~ Bianca Lunenborg, bestuurslid van Bureau IN FOCUS.


Bianca Lunenborg - Bureau IN FOCUS | CRM "Bureau IN FOCUS maakt gebruik van PerfectView CRM Online vanwege de mogelijkheid om onze certificatietrajecten te borgen. Handelingen gebaseerd op normschema’s, Arbowet- en regelgeving kunnen wij middels PerfectView op naam, datum en jaartal koppelen aan verantwoordelijke personen. Met één druk op de knop kan ik als proceseigenaar zien wie zijn taken heeft volbracht. Een ander USP is dat onze adviseurs gekoppeld kunnen worden aan klantdossiers in PerfectView CRM Online. Door dit alles te samen beschikken wij over een helder en overzichtelijk CRM pakket.

PerfectView CRM Online heeft voor Bureau IN FOCUS een eind gemaakt aan de papieren rompslomp wat certificering en Arbowet- en regelgeving in het verleden met zich meebracht."

Bureau IN FOCUS is een adviesbureau op het gebied van certificering, Arbowet- en regelgeving. Zij adviseren en ondersteunen op een praktische en effectieve wijze. (meer informatie »).PerfectView maakt vlekkeloze communicatie mogelijk voor ons


12/01/2017 ~ Adrian Gonzalez, Managing Partner bij CBDOS


Adrian Gonzalez - CBDOS | CRM "De gebruiksvriendelijkheid van PerfectView CRM Online en ondersteuning bij complexere handelingen, maken PerfectView tot het ideale systeem voor ons. Wij zijn flexwerkers pur sang. De één werkt en woont in Haarlem, de ander in Maastricht. Dit houdt in dat onze communicatie vlekkeloos moet verlopen. Hier komt PerfectView in beeld. Na verschillende CRM systemen te hebben gebruikt, is ons oog op PerfectView gevallen en die keuze bevalt ons nog altijd."

CBDOS stelt de ultieme marketingmix samen om gericht leads te werven.  Door hun methodiek, waarbij met gezamenlijke inspanning zowel offline als online wordt getargeted, zijn wij in staat uw bedrijf kwalitatief hoogwaardige leads aan te leveren. (meer informatie »).                                       
 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !