Klanten over ons ~ PerfectView CRM Online


Marc Nevens, zaakvoerder van Flanders United Buyers |  Win aan efficiëntie met PerfectView !
 

Flanders - Marc Nevens | CRM "De belangrijkse voordelen? Door gebruik te maken van PerfectView Online, win je als bedrijf of vereniging aan efficiëntie, met als gevolg dat je effectief meer dingen kan gaan doen, waar er voorheen minder tijd voor was. Verloren tijd zal voor een groot deel tot het verleden behoren. Het gevolg hiervan is dat we ons zullen kunnen bezig houden met de zaken die nuttig zijn. Een winwindeal tussen beide partners!"

"Welk probleem PerfectView CRM Online oplost? Winst in efficiëntie is winst in tijd. Samenwerken in één omgeving en informatie delen. Onafhankelijk zijn van soft- en hardware, en je data kunnen raadplegen om het even waar en wanneer. Een systeem dat voor jou denkt en je dag organiseert. Wat wil je nog meer. En zeker niet te vergeten: de goede support van het Perfectview Team."

Flanders United Buyers is voor het implementeren van kostenefficiente services om administrtieve verlichting te realiseren (meer informatie »


Helma Lensen-Aertssen, CEO van Goacid |  CRM is essentieel
 

Flanders - Marc Nevens | CRM "Sinds kerst ben ik gaan werken met PerfectView CRM. Dit was een bewuste keuze. Niet alleen de keuze voor dit pakket was bewust (ik heb er heel veel vergeleken) maar ook de timing was bewust. Het betekende namelijk dat ik in het nieuwe jaar in het CRM systeem kon gaan beginnen, wat me hopelijk veel werk zou besparen. Plus het feit dat ik vanuit ‪Excel‬ veel kon importeren werkte in hun voordeel.

‎Doordat ik zelf veel in Excel werk kon ik gelukkig al veel informatie en contactgegevens zo importeren. Dit bespaart weliswaar veel tijd, maar er blijft veel handmatig werk inzitten om te zorgen dat alle informatie keurig op een plek staat. Dat neemt niet weg dat ik straks veel ‪efficiënter‬ kan werken, wat me dan weer wel veel tijd gaat besparen.

‎Wanneer je met een eigen ‪‎onderneming‬ start is het belangrijk om een aantal afwegingen voor jezelf te maken. Welke software heb je bijvoorbeeld écht nodig? Soms lijkt iets overbodig, zoals een CRM systeem, maar blijkt het achteraf toch essentieel te zijn. Niet alleen om alle contactgegevens overzichtelijk te hebben, maar ook om de werkzaamheden in te plannen en om bijvoorbeeld nieuwsbrieven te versturen, een administratie bij te houden en rapportages te maken."

Goacid is voor Acquisitie en Sales voor ZZP en MKB (meer informatie »).


Wilt u hier met uw (organisatie)naam, citaat / tweet én link staan? Vul dit formulier in en wij zorgen voor een vermelding op onze site waar maandelijks 10.000 unieke bezoekers komen.

Hier staan klanten gesorteerd op plaats en land en klik hier voor klanten naar branche »Klantverhalen


Tweets / Facebook berichten


 
UIT