Wat is CRM?

CRM staat voor Customer Relationship Management. In een CRM systeem worden klant- en relatiegegevens zoals bijvoorbeeld gespreksverslagen, verkoopkansen, en e-mailconversaties vastgelegd.

Wat_is_CRM_PerfectView_CRM

Door optimaal gebruik te maken van een CRM systeem stelt u uw klanten en relaties centraal.

CRM wordt onder andere gebruikt voor het verbeteren van het bedrijfsresultaat en het verhogen van de winst. Bovendien creëert u met een CRM systeem een 360° klantbeeld. Met name instanties, gemeente, verenigingen, scholen en ziekenhuizen gebruiken CRM met dit doel voor ogen.

De resultaten van uw inspanningen kunt u makkelijk controleren en analyseren. U krijgt inzicht in de volledige historie van uw klantcontact.

Al uw vergaarde data is overal toegankelijk door het gebruik van een CRM systeem in de Cloud. U kunt altijd werken op basis van up-to-date gegevens, of u deze nu individueel of met een team van medewerkers bewerkt.

Al met al biedt een CRM systeem u de mogelijkheid om uw rentabiliteit, productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Het stelt u in staat uw werkprocessen te vereenvoudigen.

Klantenrelatiemanagement ondersteunt ondernemingen, die relatiebeheer niet aan het toeval willen overlaten maar actief willen benaderen.

Hoe zet u CRM optimaal in?

Goed, u bent overtuigd. Een CRM systeem zal een positieve invloed hebben op uw doestellingen. Maar dan begint het pas. Want het succesvol implementeren van een CRM systeem lijkt een hele klus. Gelukkig valt dat alleszins mee.

Het begint uiteraard bij uzelf. Vaak zal het even wennen zijn om een werkwijze waaraan u gewend bent te wijzigen. Wanneer u werkt met een CRM systeem zal alles vanuit één centrale database worden benaderd.

Start vandaag nog de eerste twee weken gratis

Gratis testaccount

Vraag hier uw gratis PerfectView CRM account aan. Binnen 1 minuut na
de aanvraag kunt u al vrijblijvend alle features testen. Ook met collega’s!

U zit nergens aan vast
Er wordt niet automatisch verlengd
Data kan meegenomen worden naar een betaald account
Persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden

Onze ruim 4.700 klanten vertrouwen dagelijks op de krachtige online CRM software van PerfectView.