07 dec. 2018 | Nieuws

Bikkelz Sociaal ondernemend kiest opnieuw voor PerfectView

Bikkelz

Opnieuw? Jazeker!

Rene van Liesdonk – Bikkelz

Bikkelz is een bijzonder bedrijf, met een hybride bedrijfsvoering. Aan de ene kant is het een leerwerkbedrijf, waar mensen zichzelf opnieuw uitvinden. Dat doen ze binnen het werkveld van Commercieel medewerker binnendienst. Aan de andere kant is Bikkelz leverancier van kantoorbenodigdheden en eindejaarsgeschenken.

Het bedrijf wordt gedragen door mensen die een arbeidsbeperking hebben, of hadden.

Bikkelz is finalist voor de Participatieprijs 2018

Binnen de leerwerktrajecten wordt PerfectView ingezet als een praktijkgerichte” leeromgeving”. De leerling commercieel medewerker binnendienst behoud het complete overzicht van prospects en klanten door gespreksverslagen, taken, agendafuncties en mail binnen het CRM systeem te benutten.

PerfectView CRM Online zorgt voor controle en overzicht voor de Commercieel medewerker. Vooral op het gebied van opvolging en voortgangsbewaking borgt het CRM systeem taken en werkzaamheden.

Medewerkers en leerlingen van Bikkelz werken veelal vanuit huis. Dit betekent dat ze weinig één op één contact met elkaar hebben. Maar omdat iedereen in PerfectView CRM Online alles met elkaar kan delen, wordt er succesvol samengewerkt. Hierdoor kunnen de medewerkers en leerlingen van elkaar leren en elkaar verbeteren. Ook zorgt deze manier van samenwerken ervoor dat ze relaties beter bedienen en beheren.

“Ik kan me nog goed herinneren, dat Majid Kada van PerfectView ons een demonstratie gaf van de mogelijkheden”, aldus René van Liesdonk, medeoprichter van Bikkelz. “Toen we onze droom met hem deelden, om voor mensen met energetische en/of mobiliteitsproblemen ontwikkeling en werk te creëren, werd Majid geraakt en was een bijzondere sociale samenwerking een feit”.

Bikkelz wordt deels door PerfectView gesponsord. Daarmee is dit Nederlandse bedrijf voor ons in de loop van jaren echt een partner geworden. Samen maken we verschil voor mensen waarvoor het hebben en behouden van werk niet vanzelfsprekend is.

Van de tientallen mensen die vanuit Bikkelz Sociaal ondernemend ontwikkeld zijn tot professionele medewerkers binnendienst, heeft ondanks beperkingen 80% werk. Een bijzonder sterk resultaat, mede door samenwerking met partners als PerfectView.

We mogen steeds opnieuw meer mensen ontwikkelen en helpen aan werk. Daarbij kiezen we steeds opnieuw voor PerfectView.

Aanbevolen blogs