Klantquotes PerfectView CRM Online

Lange quotes

Ostrea Appartementen

Naar aanleiding van de update van 14 september, ontvingen we dit compliment: “Mooi hoe jullie de twee verschillende soorten activiteiten in 1 tab hebben gestopt. Neemt een hoop verwarring weg. Mooi ook hoe jullie dan vragen wat te doen bij het koppelen van een tweede project/activiteit. Bij een project kun je 1 of meer betrokkenen koppelen. Dit komt nu heel mooi tot zijn recht als je een activiteit van een relatie wilt koppelen aan een bestaand project. Tijdens het toevoegen van een bestaand project zie je dan een mooi overzicht in een pop-up van de projecten waar deze relatie als betrokkenen staat geregistreerd. Dat maakt het koppelen een stuk eenvoudiger’, aldus Han van Heerde van Ostrea Appartementen B.V.

HIT-MKB

‘PerfectView is voor ons bedrijf een prima programma om efficiënt te werken. Hierin wordt alles vastgelegd; van klantcontacten tot contact met collega’s, maar ook het beheer van je eigen werkvoorraad vindt hierin plaats. Het is een helder programma waarin alle klantgegevens terug te vinden zijn. Voor iedere medewerker, zowel de Binnen-als Buitendienst is niet alleen zichtbaar wat voor acties er zijn uitgevoerd, maar ook door wie. Dit maakt PerfectView tot zeer aangenaam werken!’, aldus Commercieel Directeur Roberto Fa van HIT-MKB, de meest toonaangevende inkooporganisatie voor MKB-bedrijven (meer informatie »)

Technicians

‘PerfectView schept duidelijkheid, overzicht en brengt structuur aan in onze werkzaamheden terwijl het gemakkelijk in gebruik is. Wij hebben ervaringen opgedaan met verschillende softwarepakketten in naam een CRM pakket, maar in werkelijkheid een database waarin gegevens worden ingevoerd. Voordeel van PerfectView CRM Online is dat veel standaard is

aangebracht zodat je zelf het geheel kan inrichten zoals dat voor je eigen organisatie wenselijk is. Toegang vanaf de mobiele app en vanuit elke gewenste locatie met internetverbinding is daarbij een mooie bonus. Koppelingen met acties zijn gemakkelijk te maken en het leggen van verbanden met verschillende klantgroepen en contactpersonen is ideaal. Hierdoor komen wij tot een gestructureerde klantbenadering waarbij het onmogelijk is om contacten te vergeten.’, aldus Marco Lub van Technicians (meer informatie »)

Nederlands Pensioen Instituut (NLPI)

‘Nu we met PerfectView werken hebben we echt alle klantinfo voor alle werknemers op één plek beschikbaar. Emails, documenten, acties, contactpersonen, contactmomenten, alles is overzichtelijk terug te vinden. En dat 24 uur per dag door simpel in te loggen via pc of smartphone. We hebben PerfectView gekocht om er geld mee te verdienen. Door PerfectView gaan onze marges omhoog en krijgen we ook nog eens tevredener klanten. Doordat onze verkooptrajecten geoptimaliseerd en gestandaardiseerd zijn in PerfectView werken we gestructureerder, sneller, en maken minder fouten. En dat levert ons geld op.’ aldus Eigenaar Henry van Essen van Nederlands Pensioen Instituut (meer informatie »)

Solar & LED Solutions

‘Het belangrijkste argument waarom wij voor PerfectView hebben gekozen, is omdat wij op zoek waren naar een betaalbaar systeem, ter ondersteuning van onze verkoopactiviteiten. Het systeem moest makkelijk te benaderen zijn, zonder moeilijk te doen met een z.g. “VPN verbinding”. Wij zijn een klein bedrijf dat zich richt op de verkoop van kwalitatieve hoogwaardige LED straatverlichting. Nederland kent 420 gemeenten en elke gemeente heeft zo zijn eigen wensen en het aantal contactpersonen is een veelvoud van het aantal gemeenten. Naast gemeenten zijn er ook vastgoedbedrijven die het voordeel van LED parkeer- of straatverlichting inzien. Kortom het potentieel is enorm en wij moesten een syteem hebben dat een goede kwaliteit / prijsverhouding heeft. En dat is PerfectView. De interface en de functionaliteit spraken mij direct aan en het activeren en inrichten was snel gedaan. Door mijn persoonlijke ervaring met andere CRM programma’s was de keuze voor PV eigenlijk binnen een paar klikken gemaakt. Het kunnen maken van rapportages is snel en eenvoudig uit te voeren en aan de hand van deze rapportages is het aansturen van onze accountmanagers eenvoudiger geworden. Verkopen is in mijn optiek: “Er achteraan gaan”. Een klant zal tegenwoordig niet zo snel als eerste contact opnemen. Wij moeten de klant benaderen en wij moeten ervoor zorgen dat de klant tevreden is over het product en ook overtuigen van onze kwaliteit. En als kleine speler in de markt van grote reuzen is het kunnen (op) volgen van nieuwe relaties zéér belangrijk!’, aldus Iwan Bakboord, Directeur van Solar & LED Solutions B.V. (meer informatie »)

NVH trading

‘Na jarenlang alles op het gebied van opensource geprobeerd te hebben qua CRM, ben ik erachter gekomen dat die applicaties allemaal te omslachtig zijn en niet betrouwbaar genoeg als je ze op een eigen server installeert. Jullie product doet gewoon precies wat CRM moet doen en is gelukkig wel eenvoudig in gebruik. Dankjewel hiervoor’, zo laat Robert van Hoof weten.

CityDepot

‘Dankzij PerfectView hebben wij nu een mooi overzicht van al onze klanten en prospecten. Gegevens, verslagen en taken worden samen netjes op één plaats bijgehouden. Op die manier is klanteninformatie gemakkelijk op te vragen door al onze medewerkers, en omdat het een on-line systeem is, kan dit waar en wanneer men maar wil.  Zo wordt er snel en overzichtelijk gewerkt!’, aldus Els Carmans, Commercieel medewerker van CityDepot VZW (meer informatie »)

i-Business Support

‘Wij leveren vanuit Suriname commerciële backoffice diensten aan MKB bedrijven in NL. Daarbij hebben wij gekozen voor PerfectView. Interessant voor (potentiële) PerfectView gebruikers is : u schaft een licentie aan en u kunt ook nog tegen een aantrekkelijk tarief de admin uitbesteden. Een goed pratijkvoorbeeld is EKO Solutions B.V. die naar tevredenheid op deze manier werkt’, aldus de eigenaar van i-Business Support: Erik Louwe.

Accuracy Financial Services

‘Door met PerfectView te werken vergeet ik mijn relaties niet meer na te bellen en vergeet ik ook niets meer in de opvolging van een actie. Daarnaast kan ik perfect bijhouden waar een klant vandaan komt om later waardevolle marketinginformatie uit te halen. En doordat het altijd overal beschikbaar is op een hele snelle website hoef ik mijn gegevens nog maar op 1 plek op te slaan’, zo vertelt Marco Albers van Accuracy Financial Services.

Buro Paperclip

‘Er waren meerdere redenen om voor PerfectView CRM Online te kiezen. Voorop staat de online functionaliteit. Onze medewerkers kunnen overal bij de klantinformatie. Maar ook het feit dat je eenvoudig zowel bedrijven als hun medewerkers kunt linken aan meerdere bedrijven is precies wat wij zochten. Dat je er laagdrempelig mee kunt starten heeft ons uiteindelijk over de streep getrokken. We hebben geen spijt van deze keuze, te meer omdat we inmiddels de goede ervaring hebben dat Perfect View actief inspeelt op de vragen die wij hebben en dat gaandeweg verbeteringen in de functionaliteiten worden aangebracht, conform onze wensen’, zo laat Franklin van de Laar weten. (meer informatie »)

Get Aware

‘Het belangrijkste argument voor PerfectView blijft de prijs / prestatie verhouding. Het systeem is altijd online. Naast de klanten en contactpersonen, zijn de taken, projecten en verkooplijn goed geïntegreerd. Verder merk ik dat het systeem continue wordt doorontwikkeld, hetgeen vertrouwen geeft in de leverancier. Hiermee hebben we een goed onafhankelijk systeem los van Microsoft, dat wel goed geïntegreerd is met MS en Google. Het is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te implementeren of aan te passen. Hiermee besparen we tijd. Daarnaast blijven de voordelen voor een goed CRM systeem, waarvan ik weet dat PerfectView dat al 20 jaar doet.’, aldus Stef Huijboom, Managing Partner van Get Aware BV (meer informatie »)

Goede zaken gids

‘Het belangrijkste voordeel van PerfectView CRM Online is dat we met meerdere salesmedewerkers direkt na een klantcontact de status kunnen bijwerken. Alles is dan nog vers in het geheugen! Een ander groot voordeel is dat je heel laagdrempelig kunt kennismaken met een gratis pakket die je tegen een voordelig tarief kunt omzetten in een regulier account. Ook voor kleine bedrijven en starters is er geen excuus meer voor slecht klantbeheer. De hulp optie en de waardevolle workshop die we hebben gevolgd, helpen ons om snel thuis te raken in het pakket’, zo weet Linda Drost te vertellen (meer informatie »).

Moove communications

‘Wij hebben gekozen voor PerfectView CRM om drie redenen: functionaliteit, online bereikbaarheid en kosten. Het systeem omvat alles wat het als CRM pakket goed werkbaar maakt. Het bevordert de samenwerking vanaf verschillende locaties. Het grootste pluspunt is nog wel dat je kiest voor een all-in-one pakket. Geen gezeur met losse abonnementen voor modules of updates en uitbreiding van functionaliteiten. Gewoon transparant en makkelijk, daar houden we van.’, aldus Wendy Soeters, eigenaar van Moove, bureau voor videomarketing (meer informatie »)

Trompenburg B.V.

“Dankzij PerfectView CRM Online zijn we niet meer gebonden aan een locatie. Er kan nu vanuit ieder gewenste locatie gewerkt worden. Een ander voordeel is dat iedere vorm van correspondentie (order, offerte, factuur, brief e.d.) is terug te vinden onder een organisatie. We hebben geen server meer nodig om alle losse documenten op te slaan en bovendien kan iedereen nu alles terugvinden waar dat voorheen niet het geval was”, zo zegt Hoofd Binnendienst Saskia Scholte – Stiegelis. (meer informatie »)

Korte quotes (oa Twitter en Facebook)

 

Ron Kamp – complimenten

@rob_kamp laat op Twitter weten: “Even mijn complimenten voor het CRM pakket van @perfectView en haar klantVRIENDELIJKE service! #perfectview #crm #klantvriendelijk”

 

Jolanda Damsma – Wow wat een service

@JolandaDamsma twittert: ‘Twee uur met Nicky van @PerfectView aan te telefoon gezeten om mijn crm in te richten! Wow wat een service! #bedankt #geduldig #aardig’

 

Mark Perquin – Ik ben erg tevreden

Op linkedIn reageerde Mark Perquin op het bericht dat PerfectView in de top 3 van populaire CRM leveranciers staat als volgt: ‘Terecht. Krijg je als je service en ondersteuning biedt en met schermdeling je klant direct helpt. Ik ben er erg tevreden over. Goed product. Keep it up!’

 

Robert Schulze – Superfijn geholpen

‘Weer superfijn geholpen door @PerfectView . Toch lekker als je ergens goed terecht kunt met je vragen. @GrowthFactoryNL’, aldus robertschulze72 op Twitter.

Meer info over het bedrijf Growthfactory van Robert >

 

Jorne Grolleman – De service is uitstekend

Jgrolleman (De Zorgvernieuwer | adviseur digitale zorg | blogger smarthealth.nl | fingerstyle gitarist) Twittert: ‘Wat is de service van @PerfectView toch uitstekend. Practice what you preach (sell)! Hulde!’.

 

Goacid Sales en Acquisitie – Waarom ik voor PerfectView kies

GoacidNL (acquisitie, cold calling, koude acquisitie, telefonische acquisitie, newbusiness, spreker, trainingen en workshops) zet op Twitter: ‘Heb jij al een #CRMSysteem? Lees waarom ik voor @PerfectView kies. Klik hier 

 

Rob Groenendaal – PerfectView prima CRM

‘@ivovittali Hi Ivo, check SugarCRM en dynamics (MS) ook even. Misschien ook PerfectView (NL bedrijf). Meer basic dan SF maar prima CRM.’, zo Twittert @RobGroenendaal

Rob is relatieversterker! Ondersteunt organisaties bij relationele vraagstukken. Begeleiding | Ontwikkeling | Bemiddeling | CRM @versterkers. 

 

Robert Schulze – PerfectView werkt ook mooi

‘@HannoDriesser zal het bekijken, maar iedereen heeft z’n eigen voorkeur. #pipedrive wordt ook veel geopperd en #perfectview werkt ook mooi.’

@robertschulze72 van GrowthFactory op Twitter

 

JanBoudewijn – PerfectView als suggestie (gratis crm systeem)

‘PerfectView (gratis bij 1 gebruiker, geloof ik)?RT @MarthevanEssen: Een gratis #CRM systeem. Iemand een goeie suggestie? #dtv’, aldus  @JanBoudewijn op Twitter

 

Improloco – Stream van @improloco lezen onder ‘sociale media’. Nice.

‘@PerfectView Gelukt. Kanaal toegevoegd en mezelf leesrechten gegeven. Kan nu de stream van @improloco lezen onder ‘sociale media’. Nice.’, aldus @IMPROLOCO op Twitter

 

Bjorn de Haan – Helemaal top !!! PerfectView

‘Net ons nieuwe CRM geïnstalleerd Helemaal top!!! #perfectview’, aldus @bjorndehaan op Twitter

 

Jan van de Werken – Mooi systeem

‘… PV is een mooi systeem naar mijn bescheiden mening…’, zegt @Janvandewerken1 op Twitter

 

Stephan Homan – PerfectView : prima en zeer betaalbaar

‘@Aknook @perfectview prima en zeer betaalbaar’, aldus @Stephan Homan op Twitter

 

Passend Hypo Advies – Wat een super CRM pakket

‘Yes eindelijk #perfectview !!! Helemaal top! Wat een super CRM pakket’, staat er op het profiel te lezen van Passend Hypo Advies ‏(@PassendHypoAdvi)

 

Infortraining – PerfectView : klantgericht, top

‘Kijk, daar hou ik van: een helpdesk die op een vraag via de site binnen een uur belt met een oplossing!! #perfectview #klantgericht #top’, aldus @Infortraining op Twitter

 

Anita Holthuis – Social CRM tool PerfectView

‘5 social CRM tools – Social Crowd http://t.co/5JoG6jlSxz. Ook moeten wij hierbij PerfectView niet vergeten!’, zo staat er te lezen op het profielvan @AnitaHvL (Anita Holthuis)

 

Spectra Studio Works – Ik heb ontzettend veel plezier van PerfectView

‘Ik heb ontzettend veel plezier van @PerfectView: (gratis) CRM software voor Relatiebeheer, Sales en Klantenservice http://t.co/WqywtXkKjb’, aldus @SpectraStudio op Twitter (Spectra Studio Works)

 

Jaap van Beusekom – Covide veel duurder dan PerfectView

‘@CovideCRM Ik ga voor meer dan 2 maanden 😉 30 euro per maand en dan nog installatiekosten. Conclusie: VEEL duurder dan @perfectview #zzp’, aldus Jaap van Beusekom (@jaapbeus)

 

TRIQS – Nieuwe CRM systeem: PerfectView

‘Druk met implementatie van ons nieuwe #CRM systeem: Perfect View! Vooruitgang bij #TRIQS :)’,  twittert @TRIQS

 

Spectra Studio Works – Service en dat voor gratis program!

‘Netjes @perfectview: vanochtend vraag gesteld, nu werd ik opgebeld met het antw. #Service en dat voor gratis program! http://t.co/hEv7kyhi,’ aldus SpectraStudioW op Twitter

 

Maarten Monchen – Gekozen voor PerfectView

‘Ik heb inmiddels gekozen voor #PerfectView CRM Online. Deze vind ik het best passen…’, aldus @Maarten_Monch op Twitter

 

Anja van Leeuwen – Fijn programma, gebruiksvriendelijk!!!

‘Vanmiddag aan het werken in #PerfectView. Fijn programma om mee te werken. #Gebruiksvriendelijk!!!’, zo heeft @zo_anja op Twitter gezet

 

Green Import – Ik ben erg tevreden met #pv

‘@kwoutje Succes, ik ben erg tevreden met #pv.’, zo zegt Green Import (@solidbamboo) op Twitter

 

Marlies Dijkstra – Jaren enthousiast over PerfectView

‘Ik ben op zoek naar een goede #relatiedatabase voor #CRM. Ik ben al jaren enthousiast over PerfectView. Iemand nog andere aanraders?’, aldus @DijkstraMarlies op Twitter

 

Anja van Leeuwen – Gebruiksvriendelijk Online relatiebeheer

‘Vanmiddag lekker aan het werk in #PerfectView, Gebruiksvriendelijk Online relatiebeheer.’, aldus @zo_anja op Twitter

 

theMETISfiles – PerfectView : leading Dutch SaaS CRM players

‘PerfectView is one of the leading Dutch SaaS CRM players and is also branching out into the UK and Germany.’, zo staat er hier te lezen (en te zien op deze afbeelding)

 

Martine Laros – PV ziet er wel goed/betaalbaar uit

‘@JivebunnyNL PV ziet er wel goed/ betaalbaar uit! Bedankt!’, twittert @martine_laros

 

Irma Luijten – Perfectview : erg prettig en makkelijk!

‘@B2Bcontact kijk eens naar Perfectview werk ik mee erg prettig en makkelijk!’, zegt @irma184 op Twitter

 

Competentiehuis – Gebruiksvriendelijke CRM

‘Bedankt #perfectview voor een inspirerende ochtend leren over jullie gebruiksvriendelijke #crm.’,  twittert @competentiehuis

 

Annemiek Wegter- Ons nieuwe CRM pakket vullen

‘Vanochtend ons nieuwe CRM pakket vullen en gegevens uitwerken: gegevens verwerken kost tijd maar is een must voor goed #relatiebeheer’, aldus twitteraar @AnnemiekWegter van PTM Multidiensten

 

Designa Light&Design – Druk aan het stoeien mte PerfectView

‘Druk aan het stoeien met #perfectview. Dit op aanraden van @HLEcoServ_Laren, mijn dank daarvoor. ^JS’, twitter @DesignaLightDes

 

Gerard Bauhuis – PerfectView zoals dat bij Cogas in gebruik is

‘Om 9 uur uitleg van het #CRM-systeem van Perfect View zoals dat bij #Cogasduurzaam in gebruik is. @WieringaJan verzorgd de uitleg aan #Cogas.’staat er op het profiel van @gerardbauhuis op Twitter te lezen

 

BackOfficeMKB – Nu ook reseller van PerfectView

‘#backofficemkb nu ook reseller van #perfectView Meer info? Bel 088-0500600 of mail naar centraal@backofficemkb.nl’, zegt @BackOfficeMKB op Twitter

 

QuErCo Reclame – PerfectView : erg makkelijk om mee te werken

‘CRM sofrware gevonden, erg makkelijk om mee te werken #perfectview’, aldus @QuErCoReclame op Twitter

 

B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau – PerfectView … aanrader!

‘Zojuist weer telefonisch goed te woord gestaan door #PerfectView. Prima #CRM voor een zeer schappelijke prijs! #Aanrader.’, twittert  @Martijn_85 – B22 Bouwkundig Teken- & Adviesbureau BV

 

Filedir – PerfectView heeft een CRM App voor iOS 2.1

‘PerfectView for #iOS 2.1 http://t.co/VdNR5viA’, zegt @filedir op Twitter

Fun and easy way to download and talk about great apps

 

‘Fox Mens&Organisatie – Goed geholpen door PerfectView. Complimenten!

‘Zojuist weer ontzettend goed geholpen aan #CRM door #perfectview! Deze betrokken mensen maken het verschil. Complimenten #PV!!’, zo staat er te lezen op ‏@FoxMens van Fox Mens&Organisatie

 

VrijdagOnline – Klantgegevens makkelijk beheren

‘Uw klantgegevens makkelijk beheren met PerfectView CRM Veel startende- en kleine ondernemers onderschatten de… http://t.co/JFrnN7zF’, aldus  @VrijdagOnline op Twitter

 

Patrick Vanden Bussche – Perfecte CRM

‘kHeb me net als gebruiker aangemeld. Proficiat, lijkt mij de perfecte CRM voor TV WESTHOEK (www.tvwesthoek.be). Nu nog al stappen doorlopen, de mogelijkheden uitzoeken en een en ander personaliseren.’, aldus Patrick Vanden Bussche (https://www.facebook.com/patrick.bussche)

 

Grip Milieu – PerfectView geweldig product!

‘@perfectView geweldig product! vanaf nu zijn we geupgradet! #relatiebeheer #topproduct’, zo staat er op het Twitterprofiel te lezen van @GRIP_milieu

 

Loes Keuper – Nieuwsbrief goed ontvangen met dank aan PerfectView

‘De 1e nieuwsbrief van Ja-ZOO wordt goed ontvangen, zie ook http://tinyurl.com/d2uepv6 . Met veel dank aan #PerfectView!’, aldus Ja-ZOO | ‏@loeskeuper op Twitter

 

Tissyphoto – Gratis CRM pakket (ook voor Mac) : PerfectView Solo

‘@tissyphoto71 gratis CRM pakket (ook voor Mac) PerfectView Solo’, zegt @DiaFragma2 op Twitter

 

Erik Boon – Mooi CRM pakket … neemt een hoop werk uit handen

‘Mooi CRM pakket Perfect View…neemt een hoop werk uit handen…bedankt voor de tip @financefactor!’ zegt @CoachFinancials op Twitter

 

Curomed – Nieuwe versie PV werkt perfect

‘Nieuwe versie PV werkt perfect nu bij mij. iPad+iPad “, zo staat er te zien op het profiel van @Curomed op Twitter

 

HL Eco Service Laren – PerfectView, prima verhaal

‘Vandaag kickstart gehad van #perfectview, prima verhaal. Nu nog de relaties er in ;)’, aldus ‏@HLEcoServ_Laren

 

DuMedia – ‘‎PerfectView de warme douche voor dit bedrijf; super sales systeem

‘‎PerfectView CRM de warme douche voor dit bedrijf. Echt een super sales systeem!’, aldus  Jake Up (CEO & Founder bij DuMedia) op Facebook

 

Jan-Evert Zondag – PerfectView zeker aanbevolen

‘@GRIP_milieu @PerfectView zeker aanbevolen, gebruik ook. Pluspunten: n:m verhouding contact:org en koppeling acties aan relaties.’, aldus @ardito op Twitter

 

Henk Pestman – Mooie slag maken we met PerfectView in verschillende opzichten

‘Middagje cursus van onze @ReflexoBV nieuwe #cloudbased #crm @PerfectView Mooie slag maken we hiermee in verschillende opzichten!’, volgens @Henk_Pestman op Twitter

 

Maarten vd Mésche – PerfectView CRM werkt mooi

@Meeske56 op Twitter: ‘PerfectView CRM werkt mooi, net GRATIS online demo gehad!’

 

Roger Koper – heel blij met de snelle service

‘@PerfectView Ik ben heel blij met de snelle service van #PerfectView #CRM. Thanks!’, zo laat @RogerKoper op Twitter weten

 

Maarten vd Mésche – Volop aan de slag met vullen van PerfectView CRM

‘Volop aan de slag met vullen van PerfectView CRM, om alle activiteiten inzake de lichtmastreclame in Eindhoven goed bij te houden!!! Verder in afwachting van de goedkeuring van/ ontwikkeling van een paar nieuwe TV-formats…SPANNEND!!!’, aldus @Meeske56 op Twitter

 

Roland Scholten – Ik werk ook met PerfectView CRM

‘@bartkok @RooBeekAdvies Werkt inderdaad goed. Ik werk ook met #perfectview #crm’, twittert @RolandScholten

 

Inter Delta Communicatie – Sinds kort gebruiken we PerfectView

‘Sinds kort gebruiken we PerfectView als CRM, toepasselijke naam…’, aldus @interdeltacomm op Twitter

 

Jolanda Roest – Het aanvragen ging gemakkelijk en klantvriendelijk!

‘@PerfectView Het aanvragen ging gemakkelijk en klantvriendelijk! Nu al een account!! De mogelijkheden doornemen doe ik op een ander moment!’ en ‘@PerfectView Ik ga jullie pakket zeker uitproberen!! Ik zoek allerlei oplossingen voor #ondernemers om #slimmer te werken.’, aldus Jolanda Roest van @OPCUtrecht

 

Noor Peels – Ziet er erg aantrekkelijk uit

‘@NMNTSVRDRT #perfectview ziet er erg aantrekkelijk uit. Ik ga er meteen induiken, thx!’, zet @Noorganiseert op haar profiel van Twitter

 

Bart Kok – Handig zo’n CRM systeem

‘Handig een zo’n CRM systeem, had ik veel eerder moeten doen. Voor slechts €50 per jaar 🙂 https://t.co/MrKJulQj.’, zo Twittert @BartKok

 

Scrapgoed – PerfectView ziet er goed uit!

‘CRM #perfectview aan het testen (en gebruiken)…. #zietergoeduit.’, aldus @scrapgoed

 

Anita Kiezebrink – Cursus … Nuttig!

‘Middagje cursus bij perfectview! Nuttig!’, zo staat er op het profiel van @akiezebrink te lezen

 

Antje Bosma – Werkt super … Aanrader!

‘Met @Airco_Nederland maken wij sinds kort gebruik van Perfectview. Werkt super en kost slechts €49,00 per jaar. Aanrader!’, volgens AntjeBosma op Twitter

 

Jostein Kiezebrink – Mooie mogelijkheden

‘Nu bij @PerfectView in Den Bosch voor uitgebreide uitleg van PerfectView CRM Online. Dat biedt weer mooie mogelijkheden!’, zo Twitter buro26_jostein

 

Oosterveld Design – Super service en zeer tevreden

‘@Perfectview belde al 1sec nadat ik m’n vraag had gemaild super service! leuk en enthousiast gesprek ook! #tevreden zeer Oostervelddesign.nl’,  twittert @oostervelddesign

 

Kitten Te Koop – PerfectView ziet er goed uit

‘@RCvanderLaan PerfectView ben ik aan het testen, ziet er goed uit….’aldus @KittenTeKoop

 

Acquisitietips – Nederlands pakket al voor 49 EUR per jaar

@acquisitietips twittert: ‘@vandermeerdiens bijv. outlook, google agenda of een crm pakket. Perfect view is zon nederlands pakket al voor €49,– per jaar!’

 

Choice 4 result – Mooi CRM systeem

‘@WilmaBorgers werk zelf met #perfectview , mooi #crm systeem en gratis voor single users’, twittert @choice4result

 

Bert Schreurs – Fijn CRM Pakket!

‘@PerfectView Fijne cursus gehad Heldere uitleg Dank aan Ingrid Fijn CRM pakket! Aan de slag nu:).’, staat er op het profiel van Twitteraar @BertSchreurs2 te lezen

 

Een Veilig Gevoel – Prachtig CRM systeem

‘Eens kijken of de socialmedia functie werkt vanuit ons prachtige nieuwe CRM systeem #eenveiliggevoel.’, laat @DannyRoeffel via Twitter weten

 

Wazokuu – Mooi CRM pakket waarmee we heel direct klanten helpen

‘Morgen naar training Perfectview. Mooi CRM pakket waarmee Wazokuu! heel direct haar klanten kan helpen.’, aldus @WazokuuNL op Twitter

 

IT Selector – PerfectView vermeldenswaardige CRM leverancier

PerfectView is een vermeldenswaardige CRM leverancier volgens IT Selector.

Rene van de Schuur – Ik ben heel tevreden

‘Vandaag voor het eerst aan de slag met perfectview een crm systeem op cloudbasis ( online ) eerlijk is eerlijk ik ben heel tevreden.’ en ‘@PerfectView vandaag mee begonnen ziet er goed uit.’, aldus @feestacteur

 

Jort Terzake – Ziet er goed uit!

‘@PerfectView ok, bedankt voor je reactie. Het ziet er goed uit.’, zo staat er op Twitter te lezen (@JortTerzakeXL)

 

Dennis van Duijn – Zit goed in elkaar!

‘CRM PerfectView aan het uitproberen. Zit goed in elkaar!’, wordt er door @okijk getwitterd

 

Curomed – Complimenten

‘Complimenten aan @PerfectView voor ontwikkeling iphone App en regelmatige update functionaliteit CRM database!’, zo staat er op het Twitterprofiel van @Curomed te lezen

 

Gerwin Zomer – Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met PerfectView

‘@PerfectView het was een uiterst nuttige middag! Veel is duidelijk geworden en ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met het systeem!’, zo twittert @gwzomer

 

Kantoorplanner – CRM van Perfectview werkt echt goed

‘CRM van Perfectview werkt echt goed.’, twittert @KantoorPlanner

 

Herbert Denk – Hele mooie Twitter koppeling

‘Perfect dat PerfectView hele mooie Twiiter koppeling, maak van een tweet meteen een opvolg taak :-).’, zegt @hdenk op Twitter

 

KWK VastgoedAdvies – Top mogelijkheden

‘Constructief Sales & Marketing overleg op kantoor in Rotterdam. Gaan perfectview als gezamenlijk CRM gebruiken. Top mogelijkheden #KWK.’, zo laat @KWK_vgadvies op Twitter weten

 

Sandra Haarbosch – Ziet er goed uit

‘@PerfectView Ik ga het deze week nog testen. Ziet er goed uit.’, zo twittert @sandrahaarbosch

 

Nikkel at work – Werkt nu met CRM Online van PerfectView

‘Nikkel at Work werkt nu met CRM Online van PerfectView’, zegt @NikkelatWork op Twitter

 

Fennard Drenth – Goed CRM systeem!

‘Vandaag klant geworden van @perfectview goed crm systeem!’, aldus @Drendabel op Twitter

 

Robbert van Polen – PerfectView inrichten

‘#CRM #PerfectView inrichten #in #otherwise’, zegt @getotherwise op Twitter

 

Eveline Germs – Mooi, overzichtelijk systeem

‘Net online training gehad van #perfectvieuw #CRM Mooi, overzichtelijk systeem’, staat er op het profiel op Twitter te lezen van @EefGerms

 

Ineke Van Engelen – Dát is pas goede service!

‘Dát is pas goede service! Helpdesk van PerfectView belt meteen na mijn tweet!’, twittert @InekeVe

 

Annette Visser – PerfectView : wat een mooi systeem!

‘Zojuist uitgebreide online demo gehad van @PerfectView als #CRM voor wervingsfonds Rijnstate. Wat een mooi systeem! #fondsenwerving’, aldus @AnnetteMVisser op Twitter

 

Jaap Visser – PerfectView : erg leuk pakket!

‘Vandaag @PerfectView aangeschaft om de administratie van @AT_Gaming bij te kunnen houden. Erg leuk pakket! #CRM’,  zet @Jaap_NL op zijn Twitterprofiel

 

Oostervelddesign – TIP : PerfectView CRM

‘@KarinPeetersBar tip: billings via Appstore en #perfectview crm Ik gebruik beide met veel gemak en plezier!’, zo laat @oostervelddesign weten via Twitter

 

Pieter Klokman – Nu al blij met CRM van PerfectView

‘Nu al blij met CRM van @Perfectview. Eerste succes binnen’, Twittert @PieterKlokman

 

InfraSolutionsBussum – Software met complete social media integratie

‘Vandaag #Perfectview in gebruik genomen. De #CRM software met complete #Socialmedia integratie’,  zo laat @InfraSolutionsB weten op Twitter

 

Jaco Smit – PerfectView loopt … samen met Google Apps

‘Perfectview loopt….samen met Google apps…werkt lekker….ben bijna enthousiast’, is er op Twitter geplaatst door @JSCustomeri

 

Wisdom Baty – Erg te spreken over customer service

‘@PerfectView Graag gedaan. Ik was erg te spreken over jullie customer service, vandaar’,  aldus @Ladilala

 

Nederlands Kenniscentrum – Nieuwe functionaliteiten

‘PerfectView CRM Online heeft nieuwe functionaliteiten http://t.co/XDgYIB6i’,  Twittert @NKCnl

 

Peter Sigmond – PerfectView, totaal niet verkeerd

‘Perfectview, totaal niet verkeerd…. ^PS’, staat er op Twitter te lezen op naam van @PeterSigmond

 

Kees-Jan Diepstraten – Die mannen hebben het door

‘Vanochtend goed gesprek met #perfectview gehad. Die mannen hebben het door.’ zegt @Diepstraten op Twitter

 

Vincent Slootmans – Fantastische CRM, een aanrader

‘De nieuwsbrief gelezen van @perfectview met positieve ontwikkelingen. Een fantastische club met evenzo goede #crm Een aanrader, echt waar’, volgens @detussenmanager

 

New Marketing Works – duidelijke online demo van PerfectView

‘Zeer duidelijke uitlegsessie / online demo gehad van @perfectview crm systeem’, aldus @nmarketingworks

 

Van Zanten – Best interessant : CRM van PerfectView

‘Best interessant. De gratis crm software van Perfectview.’, zegt @djoeavanzanten op Twitter

 

4 Assistance – Klantgericht en leuk

‘Vandaag online demo van database @PerfectView bekijken samen met klant. #service #klantgericht #leuk!’, twittert @4assistance

 

YOBS Bemiddeling – Bezig met inrichten, gaat erg goed

‘#Perfectview CRM bezig met inrichten. Lijkt vooralsnog erg goed te gaan! ^RH.’, laat @YOBSBemiddeling weten via Twitter

 

Loerakker – Ziet er goed uit

‘@ckarssemakers @SophievanSanten hartelijk bedankt voor de tips. | @PerfectView Ik heb gisteren een online demo gehad ziet er goed uit.’, zo vindt @loerakker volgens Twitter

 

Oosterveldesign – Helemaal tevreden

‘@MBoekestijn ikzelf gebruik #perfectview en ben helemaal tevreden!’, zo lezen we op twitter . com / @oosterveldesign

 

@ps_internettips – Gratis CRM systeem

‘CRM systeem voor relatiebeheer, klantencontacten en afspraken administreren kun je gratis online doen met perfectview.nl’, zo staat er te lezen op het Twitterprofiel van @ps_internettips

 

Buro Eerhart – Kind kan de was doen

‘Zojuist crm programma @perfectview geïnstalleerd. Kind kan de was doen.’ aldus @BuroEerhart op Twitter

 

Rob de Groot – Dat is pas CRM

‘@PerfectView Snel teruggebeld net nav een twitter vraag over Ipad bediening van de applicatie. Dat is pas CRM: Dank.’, twittert  @fotovandenatuur (Rob de Groot)

 

Roland Scholten – Goed hulpmiddel

‘@DorotheVos Mischien is perfectview iets voor julllie. #crm | @SanderBredewout #crm perfect inspelen op behoefte klanten, met persoonlijke toch. Systeem is daarbij goed hulpmiddel. #perfectview’, zo laat @RolandScholten weten via Twitter

 

Anouk van den Reek – Zeer gebruiksvriendelijk systeem

‘Aan de slag met PerfectView! Zeer gebruiksvriendelijk systeem #CRMonline http://t.co/QjP08D9s (naam zorgt al voor glimlach..) #binnenpretje’, aldus @noek1 op Twitter

 

Wil Stutterheim – Werkt prima!

‘Ik heb inmiddels een gratis account aangemaakt bij #PerfectView. Werkt allemaal eigenlijk wel prima. #CRM #in’, volgens @dJazzit op Twitter

 

Ineke van Engelen – Goede service!

‘@PerfectView Goede service!’, zegt @inekeve op Twitter

 

Fokke Ros – Mooie update!

‘@MaartenTak wij werken ruim een jaar naar volle tevredenheid met crm van #perfectview online. Gisteren is er nog mooie update doorgevoerd!’, zo laat @fokkeros weten via Twitter

 

De Tussenmanager – PerfectView : works comf. & easy

‘I’m using from today social media within CRM app @perfectview Works comf. & easy I also see the tweets from clients, how actual can you be!’, zegt @DeTussenManager op Twitter

 

Gerda Breemans – Geweldig programma om mee te werken

‘Het was al een geweldig programma om mee te werken. Dit kan het gebruiksgemak alleen maar ten goede komen. Ik kijk ernaar uit.’, zo post  Gerda Breemans op Facebook naar aanleiding van de Najaarsrelease

 

ForumConnect – Klanten nog beter administreren en volgen

‘Vanmiddag klantenbeheersysteem Perfectview aangeschaft. Zo kunnen wij onze klanten nog beter administreren en volgen.’ twittert @Forumconnect

 

Sander Bredewout – PerfectView CRM software … Gaaf zeg!

‘Net #Perfectview #CRM #software in gebruik genomen. Gaaf zeg! http://t.co/QkqczFqw In de basis gratis!’, laat @SanderBredewout via Twitter weten

 

VrijdagOnline – Hoe langer hoe beter

‘@perfectview wordt hoe langer hoe beter! De marketingtools werken ook ideaal. Ook nog eens snel geholpen door klantenservice #CRM #succes’, zo twittert VrijdagOnline

 

Roland Driesen – Erg tevreden

‘Tot nu toe erg tevreden over de eenvoudige interface en social media integratie’, aldus Roland Driesen (Facilitator / Trainer) van Connecting Colours

 

Me2 Design – Slimmer werken

‘Vandaag zijn we overgegaan op Google Apps. Morgen starten we met Mavenlink + perfectview als projectmanagement en CRM-systeem #slimmerwerken’, zo twittert @Me2_Design

 

Rob de Groot – Zoek je CRM Online? Probeer PerfectView!

‘Zoek je een #crm pakket online. Probeer @PerfectView, ondersteuning zeer prettig en nemen de tijd voor je.’, zo staat er op Twitter te lezen dankzij Rob de Groot (@fotovandenatuur)

 

Silvia Bulten-Bolk – Geweldig

‘Geweldig die snelle service als je hulp nodig hebt!, zo laat Silvia Bulten-Bolk via Facebook weten

 

Ineke van Engelen – Helemaal in mijn nopjes

‘Helemaal in mijn nopjes met perfectview.nl (én de helpdesk) gratis online eenvoudig relatiemanagement systeem.’, zo twittert Ineke van Engelen (@inekeve)

 

Maarten Koolen – Twitter geïntegreerd met PerfectView

‘Mijn twitter account is nu geintegreerd met CRM pakket Perfectview’, aldus Twitteraar @Motionsportsoft (Maarten Koolen)

 

Emmy van der Kley – Great service

‘Great service from CRM specialist Perfectview ^EK’, twittert @cubaconl (Emmy van der Kley)

 

Jolanda Rijshouwer – Net wat ik zoek

‘Wist je trouwens dat je online met een gratis database kan werken? @PerfectView. Dat is nou net wat ik zoek! #blijfnetwerken.’, zo laat @4Assistance (Jolanda Rijshouwer) weten via Twitter

 

Tom Salemink – Perfect View op sales

‘CRM pakket Perfectview ingericht voor @AchterhoekWerkt echt een perfect view op je sales !’, twittert @tomsalemink

 

Jan Boudewijn Bunt – Hulde, zo kan het ook

‘Lachen zeg, heb net via Live-chat met #PerfectView een oplossing voor mijn vraag gekregen, hulde! #jabedrijvenzokanhetook’, zo twittert @JanBoudewijn

 

Aafke Bokma – aan de slag met PerfectView

‘Vandaag gaan adviseurs #necker aan de slag met #perfectview, nieuw #crm -systeem. Met meer dan 50 man red je het niet met “mond tot mond”‘, laat @aafkebokma van Necker van Naem weten via Twitter

 

Nanda Deen – PerfectView aan het verkennen

‘@perfectview aan het verkennen voor online crm. Is dit ook handig voor pr?’, zo twittert @NandaDeen

 

Vincent Slootmans – TOP!!!

‘Aardige jongens bij daar bij @PerfectView, Komende vrijdag een on-line CRM demo afgestemd om mijn situatie. TOP!!’, zo laat @DeTussenManager (Vincent Slootmans) weten

 

Rudy | Plenaforma – heel toegankelijk

‘@DutchWaterTech – Niet open source maar wel heel toegankelijk is #perfectview http://t.co/MhTP5ulX’ en ‘@DutchWaterTech – voor 1 gebruiker gratis. Uitbreiding om e-mail te verwerking voor klein bedrag. Meer gebruikers vriendelijk geprijsd.’, volgens Rudy (@plenaforma)

 

Topsport Amsterdam – Topsysteem

‘Net presentatie gehad van alle mogelijkheden van #Perfectview #topsysteem Gaat ons een hoop tijd en energie schelen :)’, twittert Topsport Amsterdam

 

Willem Rense Post – mooi stukje online CRM software

‘Even m’n sales vorderingen in PerfectView bijwerken… mooi stukje online CRM software’, zo laat @WillemRense in een tweet weten

 

Provide Verzekeringen – PerfectView in gebruik genomen

‘Vanmorgen #perfectview in gebruik genomen CRM software voor Relatiebeheer, Sales en Klantenservice’, aldus @provideverz

 

Joram Peters – PerfectView voor optimalisatie klantencontact

‘AltijdUp2Date schaft Contact Relation Management #software aan (#perfectview) voor #optimalisatie #klantencontact en #projecten’ en ‘@Perfectview geeft live #support en #uitleg m.b.t. nieuw online #CRM systeem’, volgens @altijdup2date

 

Chris van Vleuten – Ziet er veelbelovend uit

‘Perfectview online CRM-software aan het testen. Ziet er veelbelovend uit.’ en ‘Aan het testen en werken met Perfectview CRM Online. Dit is nog eens efficiënt werken!’, zo laat @chrisvanvleuten via Twitter weten

 

Yvonne Snel – Ben blij met dit CRM systeem

‘Ben weer up and running na een fijne vakantie in Italie. Zojuist een training gehad van Perfectview. Ben blij met dit crm systeem!’, zo twittert @Novyschoice

 

TulipMed – Beter zicht op klantcontacten

‘TulipMed begint nu te werken met #perfectview CRM online: nog beter zicht op onze klantcontacten 🙂 ^BR’ en ‘Steeds meer plezier in werken met #Perfectview CRM online! Ook hun #aftersales zet de standaard! ^BR’, volgens @TulipMed

 

Rob Lammers – Veel goede verbeteringen

‘Vandaag weer intensief met #PerfectView aan de slag geweest. Veel goede verbeteringen gezien’, aldus @RobLammer.

Corine Steenwijk – Erg gebruiksvriendelijk!

‘@MaartenvdBerge Ik kan je PerfectView van harte aanbevelen. Erg gebruiksvriendelijk’, aldus @corinesteenwijk

 

Stephan ten Kate – Ik kijk uit naar de nieuwe release

‘@perfectview aan het verkennen. Alvast een goede en heldere nieuwsbrief ontvangen, ik kijk uit naar de nieuwe release :)’, laat @stenkate via Twitter weten

 

Antoon van Es – Veel handige functionaliteiten

Gestart met @perfectview #crm Ziet er leuk uit en veel handige functionaliteiten….’, twittert @PvExpert10

 

Bart Lickfeld – Handig en toegankelijk systeem

‘Vandaag cursus PerfectView. Handig en toegankelijk systeem.’ en ‘Ook #TVL is overgestapt op Perfectview CRM.’, zo weet @bartlickfeld te melden

 

Fokke Ros – Overstap naar CRM Online

‘Vandaag overstap naar CRM Online van PerfectView http://ow.ly/3AZtE #perfectview #crm’, zo twittert @fokkeros

 

Joost Klein – Ziet er strak uit

‘PerfectView CRM Online preview ziet er strak uit. Leuk dat social media prominentere plek krijgt. #goodjob #crm’, aldus @joostklein

 

Jostein Kiezebrink – Flinke stap in gebruiksvriendelijkheid

‘Nieuwe interface van @PerfectView ziet er een stuk beter uit, flinke stap in gebruiksvriendelijkheid. Mooi dat de preview al te zien is’, vindt @buro26_jostein

 

Marcel Besemer – Blij met ons nieuwe CRM-pakket

‘Blij met ons nieuwe CRM-pakket van @PerfectView. Geen kilo’s papier meer op de achterbank! Orde!! Nu de verdiensten!”, volgens @dutchmtb

 

Marieke van Esch – Prettig eenvoudige NL pakket

‘Bezig met het inrichten van #perfectview #CRM. Ik ben nu al blij met dit prettig eenvoudige NL pakket! Thanks
@henk_oost @bennodejongh’, aldus @mariekevanesch

 

Maurice Luchtmeijer – CRM tool die twee trends combineert

‘Een CRM tool die twee mooie trends weet te combineren: Twitter en cloud computing. Een Dutch Product… http://j.mp/mRAOo1 #in #cloud’, volgens @Tiamwork

 

Patrick Willems – Hij ziet er geweldig uit

‘Gefeliciteerd @PerfectView met jullie nieuwe versie! Hij ziet er geweldig uit, dus wij gaan direct over’, zo laat @PatrickWillems weten

 

Ribergé-IT – Goedkoper dan Microsoft CRM

‘hosted perfectview crm aangeschaft. Is wat goedkoper dan microsoft crm. Nu alle adressen overzetten uit het oude’ systeem’, volgens @ribergeit