Klantquotes PerfectView CRM Online

 

Lange quotes

 • Ostrea Appartementen

  14-10-2015
  Naar aanleiding van de update van 14 september, ontvingen we dit compliment: "Mooi hoe jullie de twee verschillende soorten activiteiten in 1 tab hebben gestopt. Neemt een hoop verwarring weg. Mooi ook hoe jullie dan vragen wat te doen bij het koppelen van een tweede project/activiteit. Bij een project kun je 1 of meer betrokkenen koppelen. Dit komt nu heel mooi tot zijn recht als je een activiteit van een relatie wilt koppelen aan een bestaand project. Tijdens het toevoegen van een bestaand project zie je dan een mooi overzicht in een pop-up van de projecten waar deze relatie als betrokkenen staat geregistreerd. Dat maakt het koppelen een stuk eenvoudiger', aldus Han van Heerde van Ostrea Appartementen B.V.
 • Goacid

  22-09-2015
  "Ik ben een grote fan van PerfectView. Als zelfstandig ondernemer is het namelijk belangrijk om een goed (en vooral goed betaalbaar) CRM systeem te hebben. Het maakt jouw werk gemakkelijker, overzichtelijker en leuker. Ik ben zelf eind 2014 voor PerfectView gegaan. Het is een programma dat het beste paste bij wat ik nodig had. Ik kan het inrichten naar mijn eigen smaak en wens. Ik kan de nieuwsbrieven, e-mails, offertes en facturen opmaken zoals ik wil en ik kan diverse koppelingen maken met al bestaande programma’s. Wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is, is dat het een programma is dat gemakkelijk in het gebruik is en niet veel tijd kost.", zo staat te lezen op het blog van Goacid (meer informatie ›).
 • Technicians

  02-05-2013
  'PerfectView schept duidelijkheid, overzicht en brengt structuur aan in onze werkzaamheden terwijl het gemakkelijk in gebruik is. Wij hebben ervaringen opgedaan met verschillende softwarepakketten in naam een CRM pakket, maar in werkelijkheid een database waarin gegevens worden ingevoerd. Voordeel van PerfectView CRM Online is dat veel standaard is aangebracht zodat je zelf het geheel kan inrichten zoals dat voor je eigen organisatie wenselijk is. Toegang vanaf de mobiele app en vanuit elke gewenste locatie met internetverbinding is daarbij een mooie bonus. Koppelingen met acties zijn gemakkelijk te maken en het leggen van verbanden met verschillende klantgroepen en contactpersonen is ideaal. Hierdoor komen wij tot een gestructureerde klantbenadering waarbij het onmogelijk is om contacten te vergeten.', aldus Marco Lub van Technicians (meer informatie »)
 • Solar & LED Solutions

  28-02-2013
  'Het belangrijkste argument waarom wij voor PerfectView hebben gekozen, is omdat wij op zoek waren naar een betaalbaar systeem, ter ondersteuning van onze verkoopactiviteiten. Het systeem moest makkelijk te benaderen zijn, zonder moeilijk te doen met een z.g. “VPN verbinding”. Wij zijn een klein bedrijf dat zich richt op de verkoop van kwalitatieve hoogwaardige LED straatverlichting. Nederland kent 420 gemeenten en elke gemeente heeft zo zijn eigen wensen en het aantal contactpersonen is een veelvoud van het aantal gemeenten. Naast gemeenten zijn er ook vastgoedbedrijven die het voordeel van LED parkeer- of straatverlichting inzien. Kortom het potentieel is enorm en wij moesten een syteem hebben dat een goede kwaliteit / prijsverhouding heeft. En dat is PerfectView. De interface en de functionaliteit spraken mij direct aan en het activeren en inrichten was snel gedaan. Door mijn persoonlijke ervaring met andere CRM programma’s was de keuze voor PV eigenlijk binnen een paar klikken gemaakt. Het kunnen maken van rapportages is snel en eenvoudig uit te voeren en aan de hand van deze rapportages is het aansturen van onze accountmanagers eenvoudiger geworden. Verkopen is in mijn optiek: “Er achteraan gaan”. Een klant zal tegenwoordig niet zo snel als eerste contact opnemen. Wij moeten de klant benaderen en wij moeten ervoor zorgen dat de klant tevreden is over het product en ook overtuigen van onze kwaliteit. En als kleine speler in de markt van grote reuzen is het kunnen (op) volgen van nieuwe relaties zéér belangrijk!', aldus Iwan Bakboord, Directeur van Solar & LED Solutions B.V. (meer informatie »)
 • CityDepot

  16-01-2013
  'Dankzij PerfectView hebben wij nu een mooi overzicht van al onze klanten en prospecten. Gegevens, verslagen en taken worden samen netjes op één plaats bijgehouden. Op die manier is klanteninformatie gemakkelijk op te vragen door al onze medewerkers, en omdat het een on-line systeem is, kan dit waar en wanneer men maar wil.  Zo wordt er snel en overzichtelijk gewerkt!', aldus Els Carmans, Commercieel medewerker van CityDepot VZW (meer informatie »)
   
 • Get Aware

  12-12-2012
  'Het belangrijkste argument voor PerfectView blijft de prijs / prestatie verhouding. Het systeem is altijd online. Naast de klanten en contactpersonen, zijn de taken, projecten en verkooplijn goed geïntegreerd. Verder merk ik dat het systeem continue wordt doorontwikkeld, hetgeen vertrouwen geeft in de leverancier. Hiermee hebben we een goed onafhankelijk systeem los van Microsoft, dat wel goed geïntegreerd is met MS en Google. Het is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te implementeren of aan te passen. Hiermee besparen we tijd. Daarnaast blijven de voordelen voor een goed CRM systeem, waarvan ik weet dat PerfectView dat al 20 jaar doet.', aldus Stef Huijboom, Managing Partner van Get Aware BV (meer informatie »)
 • Moove communications

  15-11-2012
  'Wij hebben gekozen voor PerfectView CRM om drie redenen: functionaliteit, online bereikbaarheid en kosten. Het systeem omvat alles wat het als CRM pakket goed werkbaar maakt. Het bevordert de samenwerking vanaf verschillende locaties. Het grootste pluspunt is nog wel dat je kiest voor een all-in-one pakket. Geen gezeur met losse abonnementen voor modules of updates en uitbreiding van functionaliteiten. Gewoon transparant en makkelijk, daar houden we van.', aldus Wendy Soeters, eigenaar van Moove, bureau voor videomarketing (meer informatie »)
 • HIT-MKB

  29-08-2012
  'PerfectView is voor ons bedrijf een prima programma om efficiënt te werken. Hierin wordt alles vastgelegd; van klantcontacten tot contact met collega’s, maar ook het beheer van je eigen werkvoorraad vindt hierin plaats. Het is een helder programma waarin alle klantgegevens terug te vinden zijn. Voor iedere medewerker, zowel de Binnen-als Buitendienst is niet alleen zichtbaar wat voor acties er zijn uitgevoerd, maar ook door wie. Dit maakt PerfectView tot zeer aangenaam werken!', aldus Commercieel Directeur Roberto Fa van HIT-MKB, de meest toonaangevende inkooporganisatie voor MKB-bedrijven (meer informatie »)
 • Nederlands Pensioen Instituut (NLPI)

  19-03-2012
  'Nu we met PerfectView werken hebben we echt alle klantinfo voor alle werknemers op één plek beschikbaar. Emails, documenten, acties, contactpersonen, contactmomenten, alles is overzichtelijk terug te vinden. En dat 24 uur per dag door simpel in te loggen via pc of smartphone. We hebben PerfectView gekocht om er geld mee te verdienen. Door PerfectView gaan onze marges omhoog en krijgen we ook nog eens tevredener klanten. Doordat onze verkooptrajecten geoptimaliseerd en gestandaardiseerd zijn in PerfectView werken we gestructureerder, sneller, en maken minder fouten. En dat levert ons geld op.' aldus Eigenaar Henry van Essen van Nederlands Pensioen Instituut (meer informatie »)
 • NVH trading

  27-09-2011
  'Na jarenlang alles op het gebied van opensource geprobeerd te hebben qua CRM, ben ik erachter gekomen dat die applicaties allemaal te omslachtig zijn en niet betrouwbaar genoeg als je ze op een eigen server installeert. Jullie product doet gewoon precies wat CRM moet doen en is gelukkig wel eenvoudig in gebruik. Dankjewel hiervoor', zo laat Robert van Hoof weten. (meer informatie »)
 • i-Business Support

  29-08-2011
  'Wij leveren vanuit Suriname commerciële backoffice diensten aan MKB bedrijven in NL. Daarbij hebben wij gekozen voor PerfectView. Interessant voor (potentiële) PerfectView gebruikers is : u schaft een licentie aan en u kunt ook nog tegen een aantrekkelijk tarief de admin uitbesteden. Een goed pratijkvoorbeeld is EKO Solutions B.V. die naar tevredenheid op deze manier werkt', aldus de eigenaar van i-Business Support: Erik Louwe.
 • Accuracy Financial Services

  15-08-2011
  'Door met PerfectView te werken vergeet ik mijn relaties niet meer na te bellen en vergeet ik ook niets meer in de opvolging van een actie. Daarnaast kan ik perfect bijhouden waar een klant vandaan komt om later waardevolle marketinginformatie uit te halen. En doordat het altijd overal beschikbaar is op een hele snelle website hoef ik mijn gegevens nog maar op 1 plek op te slaan', zo vertelt Marco Albers van Accuracy Financial Services. (meer informatie »)
 • Buro Paperclip

  11-08-2011
  'Er waren meerdere redenen om voor PerfectView CRM Online te kiezen. Voorop staat de online functionaliteit. Onze medewerkers kunnen overal bij de klantinformatie. Maar ook het feit dat je eenvoudig zowel bedrijven als hun medewerkers kunt linken aan meerdere bedrijven is precies wat wij zochten. Dat je er laagdrempelig mee kunt starten heeft ons uiteindelijk over de streep getrokken. We hebben geen spijt van deze keuze, te meer omdat we inmiddels de goede ervaring hebben dat Perfect View actief inspeelt op de vragen die wij hebben en dat gaandeweg verbeteringen in de functionaliteiten worden aangebracht, conform onze wensen', zo laat Franklin van de Laar weten. (meer informatie »)
 • Goede zaken gids

  29-07-2011
  'Het belangrijkste voordeel van PerfectView CRM Online is dat we met meerdere salesmedewerkers direkt na een klantcontact de status kunnen bijwerken. Alles is dan nog vers in het geheugen! Een ander groot voordeel is dat je heel laagdrempelig kunt kennismaken met een gratis pakket die je tegen een voordelig tarief kunt omzetten in een regulier account. Ook voor kleine bedrijven en starters is er geen excuus meer voor slecht klantbeheer. De hulp optie en de waardevolle workshop die we hebben gevolgd, helpen ons om snel thuis te raken in het pakket', zo weet Linda Drost te vertellen (meer informatie »).
 • Trompenburg B.V.

  29-07-2011
  "Dankzij PerfectView CRM Online zijn we niet meer gebonden aan een locatie. Er kan nu vanuit ieder gewenste locatie gewerkt worden. Een ander voordeel is dat iedere vorm van correspondentie (order, offerte, factuur, brief e.d.) is terug te vinden onder een organisatie. We hebben geen server meer nodig om alle losse documenten op te slaan en bovendien kan iedereen nu alles terugvinden waar dat voorheen niet het geval was", zo zegt Hoofd Binnendienst Saskia Scholte – Stiegelis. (meer informatie »)
 • De Vries + Partners

  29-07-2011
  "Wij werken met CRM van PerfectView. Voor één gebruiker is het gratis en dan heb je twee pakketten die erg voordelig zijn. Wij zijn er erg tevreden over", zo laat Account Manager Sales Jurie van Hest weten (meer informatie »)

Korte quotes (oa Twitter en Facebook)

 • Ron Kamp - complimenten

  29-04-2016
  @rob_kamp laat op Twitter weten: "Even mijn complimenten voor het CRM pakket van @perfectView en haar klantVRIENDELIJKE service! 😃 #perfectview #crm #klantvriendelijk"
 • Jolanda Damsma - Wow wat een service

  17-12-2015
  @JolandaDamsma twittert: 'Twee uur met Nicky van @PerfectView aan te telefoon gezeten om mijn crm in te richten! Wow wat een service! #bedankt #geduldig #aardig'
 • Mark Perquin - Ik ben erg tevreden

  14-12-2015
  Op linkedIn reageerde Mark Perquin op het bericht dat PerfectView in de top 3 van populaire CRM leveranciers staat als volgt: 'Terecht. Krijg je als je service en ondersteuning biedt en met schermdeling je klant direct helpt. Ik ben er erg tevreden over. Goed product. Keep it up!'
 • Jorne Grolleman - De service is uitstekend

  27-10-2015
  Jgrolleman (De Zorgvernieuwer | adviseur digitale zorg | blogger smarthealth.nl | fingerstyle gitarist) Twittert: 'Wat is de service van @PerfectView toch uitstekend. Practice what you preach (sell)! Hulde!'.
 • Rob Groenendaal - PerfectView prima CRM

  15-09-2015
  '@ivovittali Hi Ivo, check SugarCRM en dynamics (MS) ook even. Misschien ook PerfectView (NL bedrijf). Meer basic dan SF maar prima CRM.', zo Twittert @RobGroenendaal

  Rob is relatieversterker! Ondersteunt organisaties bij relationele vraagstukken. Begeleiding | Ontwikkeling | Bemiddeling | CRM @versterkers. Meer info 
 • Robert Schulze - PerfectView werkt ook mooi

  11-03-2015
  '@HannoDriesser zal het bekijken, maar iedereen heeft z'n eigen voorkeur. #pipedrive wordt ook veel geopperd en #perfectview werkt ook mooi.'

  @robertschulze72 van GrowthFactory op Twitter
 • Anita Holthuis - Social CRM tool PerfectView

  04-03-2013
  '5 social CRM tools - Social Crowd http://t.co/5JoG6jlSxz. Ook moeten wij hierbij PerfectView niet vergeten!', zo staat er te lezen op het profielvan @AnitaHvL (Anita Holthuis)
 • Annemiek Wegter- Ons nieuwe CRM pakket vullen

  09-11-2012
  'Vanochtend ons nieuwe CRM pakket vullen en gegevens uitwerken: gegevens verwerken kost tijd maar is een must voor goed #relatiebeheer', aldus twitteraar @AnnemiekWegter van PTM Multidiensten
 • Patrick Vanden Bussche - Perfecte CRM

  20-09-2012
  'kHeb me net als gebruiker aangemeld. Proficiat, lijkt mij de perfecte CRM voor TV WESTHOEK (www.tvwesthoek.be). Nu nog al stappen doorlopen, de mogelijkheden uitzoeken en een en ander personaliseren.', aldus Patrick Vanden Bussche (https://www.facebook.com/patrick.bussche)
 • Maarten vd Mésche - Volop aan de slag met vullen van PerfectView CRM

  11-06-2012
  'Volop aan de slag met vullen van PerfectView CRM, om alle activiteiten inzake de lichtmastreclame in Eindhoven goed bij te houden!!! Verder in afwachting van de goedkeuring van/ ontwikkeling van een paar nieuwe TV-formats...SPANNEND!!!', aldus @Meeske56 op Twitter
 • Jolanda Roest - Het aanvragen ging gemakkelijk en klantvriendelijk!

  24-05-2012
  '@PerfectView Het aanvragen ging gemakkelijk en klantvriendelijk! Nu al een account!! De mogelijkheden doornemen doe ik op een ander moment!' en '@PerfectView Ik ga jullie pakket zeker uitproberen!! Ik zoek allerlei oplossingen voor #ondernemers om #slimmer te werken.', aldus Jolanda Roest van @OPCUtrecht
 • Bart Kok - Handig zo'n CRM systeem

  15-05-2012
  'Handig een zo'n CRM systeem, had ik veel eerder moeten doen. Voor slechts €50 per jaar :) https://t.co/MrKJulQj.', zo Twittert @BartKok
 • Antje Bosma - Werkt super ... Aanrader!

  10-05-2012
  'Met @Airco_Nederland maken wij sinds kort gebruik van Perfectview. Werkt super en kost slechts €49,00 per jaar. Aanrader!', volgens AntjeBosma op Twitter
 • Jostein Kiezebrink - Mooie mogelijkheden

  10-05-2012
  'Nu bij @PerfectView in Den Bosch voor uitgebreide uitleg van PerfectView CRM Online. Dat biedt weer mooie mogelijkheden!', zo Twitter buro26_jostein
 • Bert Schreurs - Fijn CRM Pakket!

  20-03-2012
  '@PerfectView Fijne cursus gehad Heldere uitleg Dank aan Ingrid Fijn CRM pakket! Aan de slag nu:).', staat er op het profiel van Twitteraar @BertSchreurs2 te lezen
 • Rene van de Schuur - Ik ben heel tevreden

  07-03-2012
  'Vandaag voor het eerst aan de slag met perfectview een crm systeem op cloudbasis ( online ) eerlijk is eerlijk ik ben heel tevreden.' en '@PerfectView vandaag mee begonnen ziet er goed uit.', aldus @feestacteur
 • Jort Terzake - Ziet er goed uit!

  07-03-2012
  '@PerfectView ok, bedankt voor je reactie. Het ziet er goed uit.', zo staat er op Twitter te lezen (@JortTerzakeXL)
 • Curomed - Complimenten

  07-03-2012
  'Complimenten aan @PerfectView voor ontwikkeling iphone App en regelmatige update functionaliteit CRM database!', zo staat er op het Twitterprofiel van @Curomed te lezen
 • KWK VastgoedAdvies - Top mogelijkheden

  07-03-2012
  'Constructief Sales & Marketing overleg op kantoor in Rotterdam. Gaan perfectview als gezamenlijk CRM gebruiken. Top mogelijkheden #KWK.', zo laat @KWK_vgadvies op Twitter weten
 • Oostervelddesign - TIP : PerfectView CRM

  07-02-2012
  '@KarinPeetersBar tip: billings via Appstore en #perfectview crm Ik gebruik beide met veel gemak en plezier!', zo laat @oostervelddesign weten via Twitter
 • Loerakker - Ziet er goed uit

  29-12-2011
  '@ckarssemakers @SophievanSanten hartelijk bedankt voor de tips. | @PerfectView Ik heb gisteren een online demo gehad ziet er goed uit.', zo vindt @loerakker volgens Twitter
 • @ps_internettips - Gratis CRM systeem

  29-12-2011
  'CRM systeem voor relatiebeheer, klantencontacten en afspraken administreren kun je gratis online doen met perfectview.nl', zo staat er te lezen op het Twitterprofiel van @ps_internettips
 • Rob de Groot - Dat is pas CRM

  29-12-2011
  '@PerfectView Snel teruggebeld net nav een twitter vraag over Ipad bediening van de applicatie. Dat is pas CRM: Dank.', twittert  @fotovandenatuur (Rob de Groot)
 • Roland Scholten - Goed hulpmiddel

  29-12-2011
  '@DorotheVos Mischien is perfectview iets voor julllie. #crm | @SanderBredewout #crm perfect inspelen op behoefte klanten, met persoonlijke toch. Systeem is daarbij goed hulpmiddel. #perfectview', zo laat @RolandScholten weten via Twitter
 • Wil Stutterheim - Werkt prima!

  08-12-2011
  'Ik heb inmiddels een gratis account aangemaakt bij #PerfectView. Werkt allemaal eigenlijk wel prima. #CRM #in', volgens @dJazzit op Twitter
 • Fokke Ros - Mooie update!

  08-12-2011
  '@MaartenTak wij werken ruim een jaar naar volle tevredenheid met crm van #perfectview online. Gisteren is er nog mooie update doorgevoerd!', zo laat @fokkeros weten via Twitter
 • Gerda Breemans - Geweldig programma om mee te werken

  22-11-2011
  'Het was al een geweldig programma om mee te werken. Dit kan het gebruiksgemak alleen maar ten goede komen. Ik kijk ernaar uit.', zo post  Gerda Breemans op Facebook naar aanleiding van de Najaarsrelease
 • VrijdagOnline - Hoe langer hoe beter

  04-11-2011
  '@perfectview wordt hoe langer hoe beter! De marketingtools werken ook ideaal. Ook nog eens snel geholpen door klantenservice #CRM #succes', zo twittert VrijdagOnline
 • Roland Driesen - Erg tevreden

  28-10-2011
  'Tot nu toe erg tevreden over de eenvoudige interface en social media integratie', aldus Roland Driesen (Facilitator / Trainer) van Connecting Colours
 • Me2 Design - Slimmer werken

  25-10-2011
  'Vandaag zijn we overgegaan op Google Apps. Morgen starten we met Mavenlink + perfectview als projectmanagement en CRM-systeem #slimmerwerken', zo twittert @Me2_Design
 • Jolanda Rijshouwer - Net wat ik zoek

  14-10-2011
  'Wist je trouwens dat je online met een gratis database kan werken? @PerfectView. Dat is nou net wat ik zoek! #blijfnetwerken.', zo laat @4Assistance (Jolanda Rijshouwer) weten via Twitter
 • Aafke Bokma - aan de slag met PerfectView

  05-10-2011
  'Vandaag gaan adviseurs #necker aan de slag met #perfectview, nieuw #crm -systeem. Met meer dan 50 man red je het niet met "mond tot mond"', laat @aafkebokma van Necker van Naem weten via Twitter
 • Vincent Slootmans - TOP!!!

  04-10-2011
  'Aardige jongens bij daar bij @PerfectView, Komende vrijdag een on-line CRM demo afgestemd om mijn situatie. TOP!!', zo laat @DeTussenManager (Vincent Slootmans) weten
 • Rudy | Plenaforma - heel toegankelijk

  04-10-2011
  '@DutchWaterTech - Niet open source maar wel heel toegankelijk is #perfectview http://t.co/MhTP5ulX' en '@DutchWaterTech - voor 1 gebruiker gratis. Uitbreiding om e-mail te verwerking voor klein bedrag. Meer gebruikers vriendelijk geprijsd.', volgens Rudy (@plenaforma)
 • Topsport Amsterdam - Topsysteem

  21-09-2011
  'Net presentatie gehad van alle mogelijkheden van #Perfectview #topsysteem Gaat ons een hoop tijd en energie schelen :)', twittert Topsport Amsterdam
 • Joram Peters - PerfectView voor optimalisatie klantencontact

  26-08-2011
  'AltijdUp2Date schaft Contact Relation Management #software aan (#perfectview) voor #optimalisatie #klantencontact en #projecten' en '@Perfectview geeft live #support en #uitleg m.b.t. nieuw online #CRM systeem', volgens @altijdup2date
 • Chris van Vleuten - Ziet er veelbelovend uit

  23-08-2011
  'Perfectview online CRM-software aan het testen. Ziet er veelbelovend uit.' en 'Aan het testen en werken met Perfectview CRM Online. Dit is nog eens efficiënt werken!', zo laat @chrisvanvleuten via Twitter weten
 • Yvonne Snel - Ben blij met dit CRM systeem

  16-08-2011
  'Ben weer up and running na een fijne vakantie in Italie. Zojuist een training gehad van Perfectview. Ben blij met dit crm systeem!', zo twittert @Novyschoice
 • TulipMed - Beter zicht op klantcontacten

  12-08-2011
  'TulipMed begint nu te werken met #perfectview CRM online: nog beter zicht op onze klantcontacten :-) ^BR' en 'Steeds meer plezier in werken met #Perfectview CRM online! Ook hun #aftersales zet de standaard! ^BR', volgens @TulipMed
 • Joost Klein - Ziet er strak uit

  29-07-2011
  'PerfectView CRM Online preview ziet er strak uit. Leuk dat social media prominentere plek krijgt. #goodjob #crm', aldus @joostklein                             
 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !