Data (KvK) Koppeling

KVK_Koppeling_PerfectView_CRMBij het toevoegen van een organisatie in PerfectView CRM Online kan je gebruik maken van de data koppeling. Deze helpt je automatisch organisatiegegevens (zoals bedrijfsnaam, bezoekadres, postadres, telefoonnummer, website, algemeen email adres, aantal medewerkers en het KvK nummer van de organisatie) in het systeem te zetten (conform KvK).

Je kunt dit eventueel aanvullen met contactpersonen van organisaties zoals directeuren en managers die verantwoordelijk zijn voor marketing, sales, inkoop, personeelszaken en meer. Deze personen worden in je CRM systeem overgenomen met verrijkte informatie zoals: initialen, tussenvoegsels, achternaam en functie.

Uw voordelen

  • Invoeren van relaties in het CRM systeem is eenvoudig en snel
  • Je verrijkt uw CRM systeem indien gewenst direct met contactpersonen en hun gegevens
  • Je weet zeker dat de gegevens die je invoert allemaal op dezelfde manier in het systeem staan én gevalideerd zijn

Hoe werkt het?

De koppeling kan gratis geprobeerd worden in een testaccount. Op het moment dat van een testaccount een klantaccount wordt gemaakt, kan de koppeling aan of uit worden gezet. Het aan en uit zetten kan later ook via de applicatie instellingen.

Meer informatie

De gegevens die via de koppeling in CRM Online terecht komen, zijn afkomstig van DR3DATA en worden dus ingekocht door PerfectView. DR3DATA zorgt voor actualisering en het beschikbaar stellen van de data en daardoor betaalt u als klant extra als u deze koppeling aan zet.

Wil je ons CRM systeem twee weken gratis testen inclusief deze data koppeling? Vraag dan een testaccount aan.

Waarom kiezen meer dan 16.000 gebruikers voor PerfectView CRM Online:

✔  Nederlandse organisatie
✔  Veilig en overal toegang tot u gegevens
✔  Gratis Nederlandse service & helpdesk
✔  Een alles-in-een pakket voor een vaste prijs
✔  Eenvoudig en gebruiksvriendelijk