Werk sneller en verrijk je CRM systeem

Snel organisaties toevoegen

Wanneer je in PerfectView CRM Online een organisatie toevoegt aan je relatiebestand kan je gebruik maken van een koppeling met het Kvk register. Deze helpt je automatisch organisatiegegevens (zoals bedrijfsnaam, bezoekadres, postadres, telefoonnummer, website, algemeen email adres, aantal medewerkers en het KvK nummer van de organisatie) in CRM te zetten (conform KvK). Dit bespaart je niet alleen veel tijd, het verzekert ook dat je op een uniforme en zuivere manier data invoert.

Data

Eenvoudig contactpersonen toevoegen

Je kunt ervoor kiezen om contactpersonen van organisaties zoals directeuren en managers die verantwoordelijk zijn voor marketing, sales, inkoop, personeelszaken en meer toe te voegen. Deze personen worden in PerfectView CRM Online overgenomen met verrijkte informatie zoals: initialen, tussenvoegsels, achternaam en functie.

Updates

Zodra er iets wijzigt in de gegevens van je contacten in het KvK register, signaleert CRM dit automatisch. Je kunt zelf bepalen of je deze wijzigingen overneemt of niet. Zo ben je er zeker van dat je altijd werkt met accurate adresgegevens. Ook wordt je direct op de hoogte gesteld van faillissementen.

Alle voordelen op rij

  • Invoeren van relaties in CRM is eenvoudig en snel
  • Je verrijkt je CRM systeem direct met contactpersonen en hun gegevens
  • Je weet zeker dat de gegevens die je invoert allemaal op dezelfde manier in het systeem staan én gevalideerd zijn
  • Wanneer er wijzigingen zijn, kan je gemakkelijk updaten
  • Je kan verfijnen op SBI- code
  • Je vergroot je financieel inzicht
  • Je vergemakkelijkt de naleving van wetgeving

Hoe activeer je de data koppeling?

We werken voor onze data (kvK) koppeling samen met Company.info.  De informatie, die CRM voor je ophaalt uit het KvK register, wordt geleverd door deze marktleider op het gebied van bedrijfsinformatie in Nederland.

De eerste twee weken mag je de koppeling gratis gebruiken in je testaccount van PerfectView CRM Online. Besluit je om klant te worden, dan kan je de koppeling activeren in je PerfectView account of door contact met ons op te nemen.

Aanvullende mogelijkheden van een Company.info account

Company.info beschikt, aanvullend op de bovenstaande koppeling, over uitgebreide bedrijfsgegevens. Bijvoorbeeld; zakelijk nieuws, organisatiestructuur, financiële kerncijfers, KvK documenten en managementinformatie. Heb je een company.info account dan zijn deze bedrijfsgegevens óók te koppelen aan PerfectView. Voorwaarden is dat je klant bent van Company.info.

Bekijk de mogelijkheden van een Company.info account.