CRM Pakket voor Sales, Relatiebeheer en Klantenservice in de cloud

Een compleet CRM pakket in de cloud voor slechts €10,- per gebruiker per maand. Je krijgt grip op je trajecten en direct inzicht in je sales funnel. En dat alles voor een Alles-in-1 pakket met een vaste prijs. Met PerfectView CRM Online verhoog je je productiviteit.

Altijd en overal toegankelijk. Precies wanneer jij dat nodig hebt gewoon via PC, smartphone of tablet. Download gratis onze Apps voor Ipone en Adroid.

CRM Pakket van PerfectView

Een Alles-in-een pakket. Dat is wat je mag verwachten van PerfectView. Veel CRM aanbieders werken met modules waarin je zelf kunt bepalen welke services je wilt gebruiken. Voor iedere extra module betaal je ook een extra bedrag. PerfectView kiest ervoor om je een CRM pakket aan te bieden waarin alle features standaard voor je beschikbaar zijn. Denk aan het versturen van nieuwsbrieven, het opmaken van offertes in je eigen huisstijl (inclusief de optie deze digitaal te laten ondertekenen) en het verzenden van facturen. Je krijgt dus voor een vaste lage prijs toegang tot alle modules. Voor team van 1 tot 5 medewerkers werken wij met een vast kortingstarief. Zo helpen we startende ondernemers.

De beste Nederlandse service

Onze helpdesk bevind zich in Nederland. Je hebt dus geen zorgen over een support service die slecht bereikbaar is of die je niet goed verstaan kan. We staan klaar voor elke vraag die je hebt, onbeperkt en op die manier die jij het prettigst vindt. Je kunt ons altijd bellen, mailen, chatten en ons benaderen via Facebook, Twitter of LinkedIn.

CRM Pakket

Je voordelen:

✔  Nederlandse organisatie
✔  Geen investeringen in hard- en software
✔  Veilig en overal toegang tot u gegevens
✔  Gratis Nederlandse service & helpdesk
✔  Een alles-in-een pakket voor een vaste prijs
✔  Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Alle gegevens goed beveiligd

Simone Kraan, Marketing & Communicatie bij Energy Global

“Naast inkopen op beurzen, adviseren en ondersteunen wij grote bedrijven en energiemaatschappijen. Ook leveren wij zelf energie aan grootverbruikers. Om goed te kunnen schakelen besloten wij PerfectView aan te schaffen. Voor ons is het belangrijk dat al onze gegevens goed beveiligd zijn en PerfectView kon naar ons idee die privacy waarborgen. Handig ook dat het een Nederlands bedrijf is en de kosten zijn vele malen lager dan andere CRM systemen, geen doorslaggevende factor, wel mooi meegenomen!

Door PerfectView hebben wij een helder overzicht van onze suspects, prospects en klanten. We hebben nu een veel duidelijker beeld van wanneer contracten verlopen en wij contact met bedrijven op moeten nemen. Ook scheelt het enorm in het heen en weer mailen met collega’s. Gegevens en statussen hoeven niet meer opgevraagd te worden, iedereen kan alles nu zelf opzoeken en inzien!”

Als een private banker in energiemarkten combineert Energy Global wetenschappelijke inzichten met een diepe kennis van de markt om te adviseren, verbinden, markttoegang te bieden en fysiek te leveren. (meer informatie »).

Klanten_PerfectView