Klantenbeheer software van PerfectView

Ontdek waarom ruim 4.700 Nederlandse klanten meer resultaat behalen en sneller groeien dankzij de klantenbeheer software van PerfectView.

PerfectView biedt klantenbeheer software aan via het internet. Je(potentiële) klanten, contacten en activiteiten beheer jue op één centrale plek zodat je altijd en overal betere resultaten kunt behalen.

Vraag een gratis testaccount aan van de cloudsoftware van PerfectView en je kunt direct aan de slag. Zo kan je jezelf richten op het sluiten van deals en het leveren van de beste klantenservice.

Test 14 dagen gratis

Probeer onze Sales CRM oplossing direct 14 dagen gratis en ontdek hoe PerfectView CRM Online je kan helpen in je verkooptrajecten en relatiebeheer!

9,0

Onze klanten beoordelen ons met een 9  (222 beoordelingen)

Alle gegevens goed beveiligd

Simone Kraan, Marketing & Communicatie bij Energy Global

“Naast inkopen op beurzen, adviseren en ondersteunen wij grote bedrijven en energiemaatschappijen. Ook leveren wij zelf energie aan grootverbruikers. Om goed te kunnen schakelen besloten wij PerfectView aan te schaffen. Voor ons is het belangrijk dat al onze gegevens goed beveiligd zijn en PerfectView kon naar ons idee die privacy waarborgen. Handig ook dat het een Nederlands bedrijf is en de kosten zijn vele malen lager dan andere CRM systemen, geen doorslaggevende factor, wel mooi meegenomen!

Door PerfectView hebben wij een helder overzicht van onze suspects, prospects en klanten. We hebben nu een veel duidelijker beeld van wanneer contracten verlopen en wij contact met bedrijven op moeten nemen. Ook scheelt het enorm in het heen en weer mailen met collega’s. Gegevens en statussen hoeven niet meer opgevraagd te worden, iedereen kan alles nu zelf opzoeken en inzien!”

Als een private banker in energiemarkten combineert Energy Global wetenschappelijke inzichten met een diepe kennis van de markt om te adviseren, verbinden, markttoegang te bieden en fysiek te leveren. (meer informatie »).

Klanten_PerfectView