Visma eAccounting koppeling

Visma eAccounting is boekhouden voor ondernemers; onderdeel van het softwareaanbod voor financieel beheer van de Visma Group. Het bedrijf levert software voor het mkb, de grootzakelijke en de (semi)publieke sector. Visma Software BV is actief in heel Scandinavië, de Benelux, Oost- en Midden-Europa en Latijns-Amerika.

Door gebruik te maken van deze koppeling bespaar je zowel tijd als geld. Fouten die ontstaan door het handmatig toevoegen van gegevens zijn voorgoed verleden tijd. Deze koppeling is inbegrepen in je CRM pakket.

Synchronisatie van je relaties

Relaties uit PerfectView CRM Online worden dankzij deze koppeling relaties in Visma e-Accounting. Start je met PerfectView en wil je de beschikking hebben tot je relaties uit Visma e-Accounting, dan ondersteunt de koppeling dat ook. Wijzig je een relatie in 1 systeem, dan wijzigt de koppeling dezelfde relatie automatisch ook in het andere systeem.

Facturen en openstaande posten

Verzonden offertes vanuit PerfectView, kunnen na accordering worden omgezet naar een factuur. Deze kan je vervolgens opnemen als post in Visma e-Accounting. Losse facturen welke vanuit PerfectView worden aangemaakt, kunnen via de koppeling worden opgenomen in Visma e-Accounting. Wordt de factuur als betaald verwerkt in Visma e-Accounting? Dan zal deze ook in PerfectView worden gemarkeerd als voldaan.

Betaalstatus

Ingeboekte facturen met de status ‘betaald’ in Visma e-Accounting, worden in PerfectView CRM Online tevens als ‘betaald’ geregistreerd.

e-Accounting Koppeling

Wat kan deze koppeling voor je betekenen?

Gebruik je Visma e-Accounting voor je boekhouding? Dan helpt deze koppeling je om effectief te werken. Ben je op zoek naar een boekhoudsysteem dat perfect geïntegreerd is met PerfectView CRM Online? Dan kan Visma e-Accounting voor jou een goede oplossing zijn.

Dankzij deze uitgebreide koppeling worden facturen in PerfectView CRM Online automatisch aangemaakt in je boekhoudsoftware.

PerfectView CRM Online gratis testen?

Na 14 dagen stopt het account automatisch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze koppeling met Visma e-Accounting is zeer waardevol voor je werkproces

  • Ben je gebruiker van PerfectView CRM Online en wil je de koppeling activeren? Neem contact op met onze helpdesk.
  • Ben je benieuwd naar koppelingsmogelijkheden met andere pakketten? Bekijk al onze koppelingen.
  • Staat je gewenste koppeling er niet bij, wil je zelf koppelen of gewoon meer informatie? we adviseren je graag.