CRM software is de techniek achter een CRM systeem die je in staat stelt om een Customer Relationship Management strategie uit te voeren. Van origine waren alle CRM systemen toegankelijk als een uitgebreid software pakket dat geïnstalleerd werd op een computer. Inmiddels is Relationship Management volledig toegankelijk via de cloud.

CRM Software

Je zal verstelt staan van de kansen die je creëert met de implementatie van CRM in je organisatie. Bijvoorbeeld; meer leads, meer omzet per klant en een hogere klanttevredenheid. Omdat je efficiënter met je kostbare tijd om gaat boek je snel resultaat.

Daarnaast geeft deze werkwijze je de vrijheid om je te focussen op je core business.

Mobiel werken en CRM
Forrester

Het Amerikaanse Forrester voorspelt dat CRM in de komende jaren voor bedrijven het strategische verschil kan maken

Forrester, 2017.

PerfectView CRM Software gaat nog een stapje verder. We ondersteunen je en geven je de juiste handvatten om van je core business een succes te maken.

CRM software geeft je grip op je trajecten. Je krijgt direct inzicht in je sales funnel. Met PerfectView verhoog je de productiviteit van je team én je organisatie. CRM implementeren in je organisatie gaat hét verschil maken voor je team. Je kunt het gebruiken voor de optimalisatie van sales, marketing, klantenservice en relatiebeheer.

 • Sluit sneller deals
 • Stuur nieuwsbrieven direct vanuit je CRM systeem
 • Maak eenvoudig professionele offertes in je eigen lay-out
 • Maak keuzes op basis van heldere management rapportages
 • Benader al je klantgegevens in één centraal overzicht
 • Krijg meer inzicht in je sales funnel

Geen lokale installatie maar CRM software Online

Voor CRM Online van PerfectView hoeft je niets te downloaden. Dat betekent dat je geen dure service contracten hoeft af te sluiten om optimaal te profiteren. Bestanden en klantinformatie staan veilig opgeslagen in de Nederlandse cloud zodat je er altijd bij kunt. Werken vanuit de cloud is veilig en oneindig schaalbaar. Onze servers staan in Nederland. Wel zo prettig in verband met de Europese privacywetgeving.

PerfectView heeft in een ISO traject bewezen te voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. ISO staat voor International Organization for Standardization. Met andere woorden een certificaat dat bewijst dat we handelen op basis van de internationale standaard op het gebied van gegevensbescherming.

Certificaat ISO 27001-2013

Twee weken lang gratis testen

De eerste 14 dagen gebruik je PerfectView  gratis en zit je nergens aan vast. Bovendien ontdekt je de mogelijkheden aan de hand van onze tips. Tijdens deze twee weken test je inclusief alle features. Dit betekent dus ook dat je gebruik kunt maken van onze koppelingsmogelijkheden. Ten slotte staat onze helpdesk altijd voor je klaar met antwoorden. Wil je meer weten?

17.000+ gebruikers kiezen voor PerfectView CRM Online.

Je voordelen:

 • Nederlandse organisatie
 • Veilig en overal toegang tot je gegevens
 • Gratis Nederlandse service & helpdesk
 • Een alles-in-een pakket voor een vaste prijs
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
 • Onbeperkte dataopslag

3 CRM Software definities op deze pagina

cloud

Cloud betekent letterlijk vertaald “wolk”. De cloud wordt in digitale context gebruikt om een virtuele locatie weer te geven w. Lees meer

leadgeneratie

Leadgeneratie is het werven van contacten die potentieel van (commerciële) waarde kunnen zijn voor je organisatie. Denk aan poten. Lees meer

sales funnel

Wat is een sales funnel? Wat is een sales funnel en hoe maak je een goede sales funnel? Je leest op deze pagina hóe je een sale. Lees meer