Wat is CRM Software?

CRM Software

CRM software is de techniek achter je CRM systeem die je in staat stelt je Customer Relationship Management strategie uit te voeren. Van origine waren alle CRM systemen toegankelijk als een uitgebreid software pakket dat geïnstalleerd werd op je computer. Inmiddels is Relationship Management volledig toegankelijk via de cloud.

Wat kan Customer Relationship Software in de cloud voor je betekenen?

Je zal verstelt staan van de kansen die je creëert met de implementatie van CRM in je organisatie. Bijvoorbeeld; meer leads, meer omzet per klant en een hogere klanttevredenheid. Omdat je efficiënter met je kostbare tijd om gaat boek je snel resultaat.

Daarnaast geeft deze werkwijze je de vrijheid om je te focussen op je core business. In dit blog van het Amerikaanse Forrester wordt in 2017 al voorspelt dat CRM in de komende jaren voor bedrijven het strategische verschil kan maken.

PerfectView CRM Software gaat nog een stapje verder. We ondersteunen je en geven je de juiste handvatten om van je core business een succes te maken.

CRM software geeft je grip op je trajecten. Je krijgt direct inzicht in je sales funnel. Met PerfectView verhoog je de productiviteit van je team én je organisatie. CRM implementeren in je organisatie gaat hét verschil maken voor je team. Je kunt het gebruiken voor de optimalisatie van sales, marketing, klantenservice en relatiebeheer.

 • Sluit sneller deals
 • Stuur nieuwsbrieven direct vanuit je CRM systeem
 • Maak eenvoudig professionele offertes in je eigen lay-out
 • Maak keuzes op basis van heldere management rapportages
 • Benader al je klantgegevens in één centraal overzicht
 • Krijg meer inzicht in je sales funnel

Geen lokale installatie maar CRM software Online

Voor CRM Online van PerfectView hoeft je niets te downloaden. Dat betekent dat je geen dure service contracten hoeft af te sluiten om optimaal te profiteren. Bestanden en klantinformatie staan veilig opgeslagen in de Nederlandse cloud zodat je er altijd bij kunt. Werken vanuit de cloud is veilig en oneindig schaalbaar. Onze servers staan in Nederland. Wel zo prettig in verband met de Europese privacywetgeving.

ISO gecertificeerd

PerfectView heeft in een ISO traject bewezen te voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. ISO staat voor International Organization for Standardization. Met andere woorden een certificaat dat bewijst dat we handelen op basis van de internationale standaard op het gebied van gegevensbescherming.

Twee weken lang gratis testen

De eerste 14 dagen gebruik je PerfectView  gratis en zit je nergens aan vast. Bovendien ontdekt je de mogelijkheden aan de hand van onze tips. Tijdens deze twee weken test je inclusief alle features. Dit betekent dus ook dat je gebruik kunt maken van onze koppelingsmogelijkheden. Ten slotte staat onze helpdesk altijd voor je klaar met antwoorden. Wil je meer weten?

17.000+ gebruikers kiezen voor PerfectView CRM Online.

PerfectView 360 graden klantprofiel

Je voordelen:

 • Nederlandse organisatie
 • Veilig en overal toegang tot je gegevens
 • Gratis Nederlandse service & helpdesk
 • Een alles-in-een pakket voor een vaste prijs
 • Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
 • Onbeperkte dataopslag
9,0