Klantverhalen

Alle gegevens goed beveiligd

Simone Kraan, Marketing & Communicatie bij Energy Global

“Naast inkopen op beurzen, adviseren en ondersteunen wij grote bedrijven en energiemaatschappijen. Ook leveren wij zelf energie aan grootverbruikers. Om goed te kunnen schakelen besloten wij PerfectView aan te schaffen. Voor ons is het belangrijk dat al onze gegevens goed beveiligd zijn en PerfectView kon naar ons idee die privacy waarborgen. Handig ook dat het een Nederlands bedrijf is en de kosten zijn vele malen lager dan andere CRM systemen, geen doorslaggevende factor, wel mooi meegenomen!

Door PerfectView hebben wij een helder overzicht van onze suspects, prospects en klanten. We hebben nu een veel duidelijker beeld van wanneer contracten verlopen en wij contact met bedrijven op moeten nemen. Ook scheelt het enorm in het heen en weer mailen met collega’s. Gegevens en statussen hoeven niet meer opgevraagd te worden, iedereen kan alles nu zelf opzoeken en inzien!”

Als een private banker in energiemarkten combineert Energy Global wetenschappelijke inzichten met een diepe kennis van de markt om te adviseren, verbinden, markttoegang te bieden en fysiek te leveren. (meer informatie »).

Mijn assistent is het zonnetje in huis dankzij PerfectView!

Jacqueline Detiger, Beter Geven

Wij zijn overgestapt op PerfectView omdat een collega dit had aangeraden en het bevalt ons uitstekend. We zochten een makkelijk programma en we vinden het heel gebruiksvriendelijk. Ook de helpdesk is heel bereidwillig om mee te denken en te helpen oplossingen aan te dragen.Omdat we nu in de cloud werken kunnen meerdere collega’s (ook vanuit huis) inloggen. Het is een programma waar je makkelijk mee kunt werken en ook nieuwe collega’s hebben het snel onder de knie.

Beter Geven informeert, ondersteunt, stimuleert en adviseert potentiële en bestaande gevers over hoe zij effectief, efficiënt en met kennis en passie hun maatschappelijke idealen kunnen verwezenlijken. (meer informatie »).

Een makkelijke keus

René van Liesbonk, Bikkelz Sociaal Ondernemend en Rensson Opleidingen

“De zoektocht naar een geschikt CRM systeem stopte bij een persoonlijk gesprek met Majid Kada van PefectView. Niet alleen voldeed PerfectView aan het ‘eisenpakket’, maar de diverse koppelingsmogelijkheden met de KvK module, mail en facturatie maakte de keus gemakkelijk.”

Zo’n 20 jaar geleden ondervond ik dat solliciteren met enige fysieke beperking een crime was en werd ‘noodgedwongen’ ondernemer.  Opleidingenbedrijf Rensson Opleidingen heeft inmiddels ruim 25.000 volwassenen opgeleid om actief te participeren op de arbeidsmarkt binnen een thuiswerksituatie. Zo ook mensen met fysieke beperkingen. Wij gebruiken daarbij het CRM van Perfectview als digitaal leersysteem voor het scholen van meer mensen binnen een thuiswerksituatie.

Bikkelz ontstaat vanuit deze bijzondere onderneming en is gespecialiseerd in het leveren van kantoorartikelen.  Wij ontwikkelen ons positief en het CRM van PerfectView is hierbij van grote waarde. PerfectView genereert zinvolle overzichten, is zeer toegankelijk als systeem en ook de medewerkers van PerfectView helpen snel en adequaat bij gestelde vragen.

En vragen waren er veel want een nieuwe bedrijfsopzet betekent een lerende omgeving met héél veel vragen. Het was PerfectView nooit te veel; dat vinden wij in deze tijd bijzonder. Het is natuurlijk ook een voordeel dat PerfectView een Nederlands bedrijf is en de taal binnen het CRM Nederlands betreft.

Door optimaal gebruik te maken van PerfectView CRM kunnen mensen met fysieke beperkingen vanuit een thuissituatie meedoen in de werkende maatschappij.

Bikkelz Sociaal ondernemend is een bijzonder bedrijf, wordt gedragen door mensen met fysieke beperkingen en is ontstaan uit de wens om samen sociaal te ondernemen. (meer informatie »).

Ideaal voor planning, projectmanagement en opstellen van offertes

Anne-Marie Albers, accountmanager bij Target Questions

“PerfectView ondersteunt ons op allerlei belangrijke vlakken. Wij werken veel op projectbasis waarbij vele personen betrokken zijn. PerfectView helpt ons dan ook met o.a. het plannen van projecten, timemanagement en opstellen van offertes. Het is gemakkelijk in gebruik, zowel de website als de app. Daarnaast geeft het inzicht in de to-do lijst van anderen, de voortgang van een project (bijv. wat moet nog gebeuren, wat is er al gedaan?) en belangrijke management informatie. Het kunnen plaatsen van opmerkingen en bijlages in taken is zeer handig. Op deze wijze is de voortgang van een taak te volgen en kan het werk van een collega gemakkelijk overgenomen worden.

Eerlijk is eerlijk – niet alleen ik maar ook mijn collega’s raden PerfectView aan bij iedereen die het wilt horen!”

Target Questions is een onderzoeksbureau, gespecialiseerd in enquêtes en audits. Zij kunnen u onder andere helpen om te achterhalen wat men vindt van uw product of hoe tevreden uw medewerkers zijn. (meer informatie »).

Groot gebruiksgemak en perfecte klantenservice

Harm Boer, eigenaar bij Gewoon met Harm

“Gemak is mijn belangrijkste voordeel. Niet iedere keer weer je producten, prijzen en klantnaam invoeren maar alles staat al in het systeem. Ik kan makkelijk notities maken en vervolgacties komen automatisch weer naar boven in het systeem dat ik ook nog eens overal kan inzien via de app. Neem daarbij de meer dan perfecte klantenservice en je spreekt over een zeer tevreden klant die nog lang gebruik van PerfectView hoopt te maken”

Gewoon met Harm verzorgt verkooptrainingen, communicatietrainingen en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Harm zijn passie is mensen in hun kracht zetten, dingen laten doen waar ze goed in zijn en die bij ze passen. Niet meer moe naar huis, maar bruisend van energie! (meer informatie »).

Goed CRM pakket met fijne ondersteuning van de helpdesk

Ronald de Jeu, directeur bij RDJ sound and light

“Na aanraden door een kennis, zijn wij bij PerfectView terecht gekomen. Bijna waren wij in zee gegaan met een andere grote speler op CRM gebied. Door hun ongelofelijke verkoopdruk voelde dit al niet goed. Bij PerfectView was dat gevoel al snel beter, hebben wij toegang tot dezelfde, gewenste functionaliteiten en gebruiken wij het pakket naar grote tevredenheid. Ook qua ondersteuning is het goed geregeld. Bij opstart heb je toch altijd wat vragen en deze werden netjes en goed beantwoord!

Ik heb nu ruim drie maanden met PerfectView gewerkt en het pakket ook weer aangeraden aan anderen. Dank voor jullie mooie pakket voor een reële prijs!”

RDJ sound and light faciliteert uw evenement. Groots of eenvoudig, uitbundig of discreet: elk evenement vraagt om maatwerk en hierin is RDJ Sound uw ideale partner. (meer informatie »).