MailChimp koppeling

Krachtige e-mailcampagnes opzetten in PerfectView CRM

Deze koppeling helpt je bij het versturen van mailings met MailChimp in combinatie met het beheren van relaties in PerfectView. Maak je selectie in CRM Online en voer de e-mailcampagne uit in MailChimp. Opt-outs (mensen die aangeven geen nieuwsbrief meer te willen ontvangen) worden geregistreerd in MailChimp en automatisch doorgevoerd in PerfectView CRM Online. Zo blijft je relatiebestand up-to-date.

Selecteer specifieke doelgroepen in CRM

Dankzij de uitgebreide selectie functionaliteiten van PerfectView CRM Online, stel je eenvoudig doelgroepen samen voor je campagnes in Mailchimp. Relaties koppel je aan kenmerken die je kunt inzetten voor de meest specifieke selecties.

Inzicht in campagne resultaten

De Mailchimp koppeling met PerfectView CRM Online geeft je realtime inzicht in je campagne resultaten. Denk aan geopende campagnes, klikken op je aanbod of behaalde doelen zoals inschrijvingen voor je evenement.

Opt-outs direct verwerkt in CRM

Willen je relaties je campagnes niet langer ontvangen? Dan worden opt-out verzoeken direct verwerkt in je CRM systeem. Dit garandeert dat deze relaties nooit ongewenste e-mails ontvangen.

Mailchimp logo

Wat kan deze koppeling voor je betekenen?

De koppeling tussen Mailchimp en PerfectView CRM Online zorgt ervoor dat je de doelgroep met de juiste boodschap aanspreekt. Daarnaast wordt het succes van je campagne op een heldere manier inzichtelijk. √Čn kun je traceren of de stijgende verkoopresultaten een directe link hebben met de e-mailcampagnes. Met PerfectView maak je dus ook analyses, om er achter te komen, wat er wel en wat er niet werkt.

PerfectView CRM Online gratis testen?

Na 14 dagen stopt het account automatisch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze koppeling met Mailchimp is zeer waardevol voor je werkproces

  • Ben je gebruiker van PerfectView CRM Online en wil je de koppeling activeren? Neem contact op met onze helpdesk.
  • Ben je benieuwd naar koppelingsmogelijkheden met andere pakketten? Bekijk al onze koppelingen.
  • Staat je gewenste koppeling er niet bij, wil je zelf koppelen of gewoon meer informatie? We adviseren je graag.