Mobile CRM: waarom je organisatie niet meer zonder kan

Mobile CRM

Wat is Mobile CRM?

Mobile CRM (Customer Relationship Management) laat je op ieder gewenst
moment en op iedere locatie, via een smartphone of tablet, gegevens van
prospects en klanten inzien én bewerken.

Mobile CRM verzekert je ervan dat er geen waardevolle informatie onderweg verloren gaat.

Wie gebruikt mobile CRM?

CRM software is, volgens de onderzoekers van Gartner, de snelst groeiende software markt van dit moment. Anno 2017 hebben we het over een wereldwijde industrie van meer dan 36 miljard dollar. Deze uitzonderlijke aantallen hebben alles te maken met de voordelen die bedrijven halen uit het gebruik van CRM software. Maar wie zijn die gebruikers?

De Amerikaanse vergelijkingssite Capterra heeft onderzoek gedaan onder 500 CRM gebruikers en kwam tot de volgende conclusies:

Het gros van de CRM gebruikers is werkzaam in de Retail sector (18%). Met name sales teams behalen voordeel bij het gebruik van CRM. Omdat aankopen van klanten kunnen worden bijgehouden over langere periode. Waardoor de up- en crossell opties beter kunnen worden afgestemd. Overige respondenten vertegenwoordigen complexere verkoopprocessen. Denk aan consultancy, accountants, advocaten en verzekeraars, zowel business-to-business als business-to-consumer. De gemene deler is het vastleggen van voorkeuren van de klant over een lange periode.

Wat zijn de voordelen van mobile CRM?

✓ Mobile CRM biedt de buitendienst medewerker de mogelijkheid om meer te verkopen

✓ Mobile CRM biedt de binnendienst medewerkers de mogelijkheid om op ieder moment en vanaf iedere locatie waardevolle informatie te verstrekken aan de buitendienst medewerkers

✓ Mobile CRM biedt sales managers de mogelijkheid om op ieder moment en vanaf iedere locatie de prestaties van het sales team te monitoren

✓ Het succesvol implementeren van mobile CRM in een organisatie heeft direct positief resultaat op klantbehoud en klantwaardering

✓ Je herkent je prospects bij een eerste afspraak direct, dit zorgt voor een professionele klantbenadering

Waarom je sales team niet meer zonder mobile CRM kan?

Simpel: omdat je concurrent de voordelen al ondervindt. In Nederland hebben we het dan over ruim 80% van de B2B sales teams.

Begin gratis met testen en gebruik PerfectView al voor €15,- per gebruiker per maand als het testen bevalt (ex BTW). Dat kan zowel op een desktop en laptop (Windows/Mac) als een tablet en smartphone (iPhone/iPad en Android) én in het Nederlands, Engels en Duits. Alles is inbegrepen! Denk aan: helpdeskondersteuning, dataopslag, back-ups, onderhoud en updates! Beoordeeld door klanten met een 9.

PerfectView heeft CRM apps voor iPhone/iPad en Android toestellen.

Ben je al klant van PerfectView? Download dan hier je PerfectView CRM app.

De iPhone/iPad en Android apps zijn gratis!

Meer dan 18.000 klantgerichte professionals gebruiken PerfectView. Door klanten beoordeeld met een 9 .