PerfectView CRM Online is de beste keuze voor je data veiligheid. Ruim 90% van onze klanten beveelt ons aan met een klanttevredenheidscijfer van een 9. We zijn uiteraard volledig AVG proof. Bij PerfectView kan je er van op aan dat je te maken hebt met:

Stabiele onderneming sinds 1984

Stabiele onderneming sinds 1984PerfectView bestaat sinds ’84. De in ’s-Hertogenbosch gevestigde ruim 36 jaar oude organisatie is Nederlands (en valt dus onder het Nederlandse recht), zelfstandig en winstgevend én heeft inmiddels meer dan 5.200 klanten! De continuïteit is dus gewaarborgd.

 

Gecodeerde en beveiligde gegevens

Gecodeerde en beveiligde gegevensHet SSL-certificaat van PerfectView geeft gebruikers de garantie dat gegevens via de browser via HTTPS worden verzonden, waardoor dergelijke informatie wordt gecodeerd en beveiligd. SSL wordt in de praktijk bijvoorbeeld ook gebruikt voor online transacties met creditcards.

 

Data in Nederland

Data in NederlandDataprivacy is van cruciaal belang. Daarom wordt data bewaard in Nederland en door een organisatie die daarin is gespecialiseerd: Claranet (opgericht in 1996, €425 miljoen omzet, meer dan 6.500 zakelijke klanten en 2.200+ medewerkers).

 

ISO certificering

ISO certificeringPerfectView heeft in een ISO-traject bewezen te voldoen aan de internationale norm op het gebied van informatiebeveiliging. Hierdoor zijn wij in januari 2020 ook weer ISO-27001 gecertificeerd. Tevens voldoet onze datapartner Claranet aan de eisen die gesteld zijn aan de Information Beveiliging Management Systeem norm: ISO/IEC 27001:2013.

 

Betrouwbare datapartner: Claranet

Betrouwbare datapartner: ClaranetPerfectView beheert haar data dus in samenwerking met Claranet. Zij handelt volledig in overeenstemming met de EU-wetgeving voor gegevensbescherming. Er worden automatisch back-ups gemaakt van alle gegevens, die meerdere malen worden opgeslagen.

 

Steeds toegankelijke software

Steeds toegankelijke softwareDankzij de gekozen server- en netwerkstructuur (eigen CRM cloud) is én blijft PerfectView steeds toegankelijk.

 

 

Jaarlijkse pentest

Jaarlijkse pentestPerfectView software wordt jaarlijks getoetst op kwetsbaarheden door het onafhankelijke en geaccrediteerde Northwave met behulp van een penetratietest (of pentest). De conclusie is tot nu altijd geweest dat PerfectView voldoende adequaat is beveiligd om weerbaar te zijn tegen digitale aanvallen; een coverletter is daarvan het bewijs.

 

Uitgebreide maatregelen datalek

Uitgebreide maatregelen datalekPerfectView heeft uitgebreide maatregelen genomen waarmee wordt afgedekt wat er wordt gedaan in geval van een datalek én om datalekken te voorkomen. Denk aan een beleidsdocument inzake de wet meldplicht datalekken, een verwerkersovereenkomst en een privacyverklaring. Daarnaast is er ook een aantal praktische zaken ingeregeld.

 

Streng wachtwoordbeleid

Streng wachtwoordbeleidAlleen de gebruiker kent zijn eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoorden zijn zelf aan te passen en PerfectView zal nooit per e-mail of telefoon vragen om vertrouwelijke informatie. Indien vergeten, kan een gebruiker zelf een nieuw wachtwoord opvragen (mits hij het als gebruikersnaam bekend staande e-mail adres opgeeft én toegang heeft tot de bijbehorende mailbox).

 

Instelbare IP-beveiliging door beheerders

Instelbare IP-beveiliging door beheerdersBeheerders kunnen in de applicatie instellingen IP-adressen opgeven, waarvandaan er ingelogd kan én mag worden. Zo kunnen klanten zelf bijdragen aan een nog hoger beveiligingsniveau.

 

LET OP!

Er zijn veel buitenlandse CRM producenten actief op de Nederlandse markt. Zij doen zich vaak voor als Nederlandse ondernemingen, maar slaan data buiten Nederland of zelfs buiten Europa op. Of ze laten de data beheren door buitenlandse bedrijven die te maken hebben met andere (mindere strenge) wet- en regelgeving.

Let bij je pakketselectie altijd op alle genoemde punten.

Certificaten

[P] SSL 2048 bits SHA 265 certificaat (geverifieerd door COMODO RSA Organization Validation Secure Server CA) | SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden.

[C] Management systeem certificaat  | Claranet Benelux Holdings B.V. voldoet aan de eisen gesteld in de Kwaliteistmanagementsysteem norm: NEN-EN-ISO 9001:2015 en is geldig voor de volgende scope: het leveren van hosting-, breedband- en datacenterdiensten voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt.

[C] Management systeem certificaat | Claranet Benelux Holdings B.V. voldoet aan de eisen gesteld in de Informatie Beveiliging Management Systeem norm: ISO/IEC 27001:2013 en is geldig voor de volgende scope: het verzorgen van hosting-, netwerk- en applicatiediensten aan zowel bedrijven en particulieren. Hieronder vallen ook het uitvoeren van ICT-projecten, het leveren van hard- en software en het beheren en ondersteunen van ICT-activiteiten. Dit is in overeenstemming met de Statement Of Applicability 15 juli 2015.

[C] Management systeem certificaat  | Claranet Benelux Holdings B.V. voldoet aan de eisen gesteld in de norm: NEN 7510:2011 en is geldig voor de volgende scope: het verzorgen van hosting-, netwerk- en applicatiediensten aan zowel bedrijven en particulieren. Hieronder vallen ook het uitvoeren van ICT-projecten, het leveren van hard- en software en het beheren en ondersteunen van ICT-activiteiten. Dit is in overeenstemming met de Verklaring Van Toepasselijkheid 15 juli 2015.

[C] Borg beveiligingscertificaat  | De aan het gebouw getroffen elektronische maatregelen en bouwkundige (kantoorgebouw Sciencepark Eindhoven) voldoen aan de onderdelen van de ‘Nationale beoordelingsrichtlijn’ voor het BORG procescertificaat voor ontwerpen, uitvoeren en onderhouden van inbraakbeveiliging.

Erkenningen

[P] Erkend A-merk software product door KPN | Hiermee geeft KPN aan dat het product onder andere gepaard gaat met Nederlandse service en eenvoudig online te bestellen is.

[C] Erkend ITIL richtlijn gebruiker | Deze richtlijn helpt om issues van klanten efficiënt te kunnen identificeren en om reactie- en resolutietijden (nog meer) te verbeteren.

Testen

[P] Geslaagde penetratietest  | PerfectView is voldoende adequaat beveiligd om weerbaar te zijn tegen digitale aanvallen. Dit is onderzocht o.b.v. OWASP best practices door het onafhankelijke en geaccrediteerde Northwave B.V.

[P] is een certificaat, erkenning en/of test in handen van PerfectView en [C] van partner Claranet (opgericht in 1996, €425M omzet, meer dan 6.500 zakelijke klanten en 2.200+ medewerkers).

bekijk hier reviews en wat de media over ons zegt ›

Wat is CRM? En wat kan CRM voor je betekenen.