Snelstart en PerfectView CRM

Snelstart maakt boekhouden gemakkelijk

Maak je gebruik van Snelstart in de cloud voor je boekhouding? Breid dan je mogelijkheden uit met onze Snelstart koppeling in PerfectView CRM Online. Snelstart maakt boekhouden gemakkelijk. Je werkt met een compleet boekhoud- en facturatie pakket in de cloud. Natuurlijk wil je relatiebeheer met dezelfde kwaliteit benaderen.

PerfectView CRM Online is dé online CRM oplossing voor het MKB. Verkoop sneller en slimmer. Breng al je klantgegevens samen op één centrale plek. Test twee weken gratis via de browser en de mobile apps.

Verstuur je offertes in je eigen huisstijl en ontvang deze door middel van digitaal ondertekenen direct retour. Stuur je factuur vanuit PerfectView en boek deze direct in je Snelstart applicatie.

Snel en slim verkopen

Je combineert klantendata met facturatie en boekhouding. Alle informatie staat overzichtelijk in één systeem. Het voorraadbeheer van uw onderneming wordt volledig geautomatiseerd. Jij en je collega's zijn dus op de hoogte van de laatste voorraad cijfers, de actuele klantinformatie en je hebt inzicht in de vervolgacties. Je bent op de hoogte van wat er speelt bij jouw relatie en speelt gemakkelijker in op de behoeften van jouw relatie.

Synchroniseer contactgegevens

Contactgegevens van uw relaties worden automatisch in beide systemen gesynchroniseerd. Je creëert direct tijdwinst, door de automatisering van processen. Er is geen sprake meer van dubbele invoer, de kans op fouten is aanzienlijk lager én alle medewerkers zijn op de hoogte. Het klantcontact wordt persoonlijk en je hebt inzicht in de vervolgacties.

Facturen en openstaande posten

Debiteurenbeheer, herinneringen en aanmaningen versturen en periodiek factureren wordt geautomatiseerd met de koppeling Snelstart en CRM. De volledige integratie met Snelstart zorgt ervoor dat uw facturen in PerfectView CRM Online automatisch worden aangemaakt in Snelstart. Wanneer deze worden ingeboekt als ‘betaald’ wordt de status automatisch geüpdate in PerfectView.

Snelstart en CRM: het beste van twee werelden

Wij specialiseren ons in CRM Software. Snelstart specialiseert zich in boekhoud software. Door PerfectView CRM Online en Snelstart met elkaar te verbinden ervaar je de voordelen van beide systemen. Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van koppelingen met ons CRM systeem. Onze helpdesk heeft antwoord op mogelijke vragen die je hebt. Wij adviseren je daarnaast graag over de implementatie van CRM in je organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis testaccount aan.

PerfectView CRM Online gratis testen?

Na 14 dagen stopt het account automatisch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze koppeling met Snelstart is zeer waardevol voor je werkproces

  • Ben je gebruiker van PerfectView CRM Online en wil je de koppeling activeren? Neem contact op met onze helpdesk.
  • Ben je benieuwd naar koppelingsmogelijkheden met andere pakketten? Bekijk al onze koppelingen.
  • Staat je gewenste koppeling er niet bij, wil je zelf koppelen of gewoon meer informatie? we adviseren je graag.