Snelstart maakt boekhouden gemakkelijk

Maak je gebruik van Snelstart in de cloud voor je boekhouding? Breidt dan je mogelijkheden uit met onze Snelstart koppeling in PerfectView CRM Online. Snelstart maakt boekhouden gemakkelijk. Je werkt met een compleet boekhoud en facturatie pakket in de cloud. Logisch dat je dan je relatiebeheer met de zelfde kwaliteit wilt benaderen.

PerfectView CRM Online is dé online CRM oplossing voor het MKB. Verkoop sneller en slimmer. Breng al je klantgegevens samen op één centrale plek. Test twee weken gratis via de browser en de mobile apps.

Verstuur je offertes in je eigen huisstijl en ontvang deze door middel van digitaal ondertekenen direct retour. Stuur je factuur vanuit PerfectView en boek deze direct in je Snelstart applicatie.

Snelstart

Wat zijn voor jou de voordelen van PerfectView als je met Snelstart werkt?

  • Verkoop niet alleen sneller maar ook slimmer
  • Test gratis en betaal daarna één vaste lage prijs
  • Synchroniseer contactgegevens van je relaties automatisch in beide systemen
  • Maak automatisch facturen aan dankzij de volledige integratie met Snelstart, als deze worden ingeboekt als ‘betaald’ wordt de status automatisch geüpdate in PerfectView
  • Zonder lokale installaties en geheel via de cloud
  • Je bespaart tijd en je voorkomt fouten

Het beste van twee werelden

Wij specialiseren ons in CRM Software. Snelstart specialiseert zich in boekhoud software. Door PerfectView CRM Online en Snelstart met elkaar te verbinden ervaar je de voordelen van beide systemen. Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van koppelingen met ons CRM systeem. Onze helpdesk heeft antwoord op mogelijke vragen die je hebt. Wij adviseren je daarnaast graag over de implementatie van CRM in je organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis testaccount aan.

Snelstart Koppeling PerfectView