Offerte Software

Offerte Software

Ben je op zoek naar offerte software? Zodat je eenvoudig en snel een offerte maakt en verstuurt? Dan is het Nederlandse PerfectView de oplossing. Niet alleen versnel je processen, je zorgt ervoor dat je offertes sneller worden goedgekeurd. Door middel van de “digitaal ondertekenen” optie boek je beter resultaat.

Je offertes worden met CRM software verzonden en hebben een uniforme professionele uitstraling. Na verzending volg je het beslisproces van je prospect op de voet. Omdat je ziet wanneer en hoe vaak je offerte is bekeken. Zo ontstaat er inzicht in je lopende sales traject.

Offerte Software Label

Offerte labels

Label je offertes gemakkelijk door bijvoorbeeld “getekend” of “in afwachting” toe te voegen. Je kan daarmee eenvoudig inzicht creëren in je pijplijn.

Hoe ziet offerte software er uit voor je klant?

Je klant, of potentiële klant, ziet jouw offerte in een beeldvullend scherm dat je helemaal zelf kan vormgeven. Zo kies je bijvoorbeeld een persoonlijke achtergrond afbeelding. Daarnaast is het sjabloon van je offerte volledig afgestemd op je eigen huisstijl.

Het is mogelijk om meerdere sjablonen aan te maken. Een en ander is afhankelijk van de behoefte van je organisatie. Omdat je bij PerfectView eenvoudig zelf offerte sjablonen kan maken en beheren staat je voorstel ijzer sterk.

Optimaliseer je Offerte traject

  • Eenvoudig en snel offertes maken in je eigen lay-out
  • Maak offertes die je klanten digitaal kunnen ondertekenen (inclusief handtekening)
  • Verstuur de offerte als PDF met je standaard emailsjabloon
  • Vergeet geen offertes meer na te bellen
  • Vind contactpersonen met onze KVK koppeling
  • Sluit sneller deals
Offerte Software

Offerte software features

Begin met het gratis testen van de offerte features. Gebruik PerfectView vervolgens voor €15,- per gebruiker per maand. Dat kan zowel op een desktop en laptop (Windows/Mac) als een tablet en smartphone (iPhone/iPad en Android) én in het Nederlands, Engels en Duits. Alles is inbegrepen. Denk aan: helpdeskondersteuning, dataopslag, back-ups, onderhoud en updates.

Bekijk alle CRM features van PerfectView.