Spotler koppeling

E-mailmarketing eenvoudig en doelgericht

Spotler helpt om e-mail marketing (automation) effectief in te zetten. Je stuurt relevante boodschappen naar de juiste selectie mensen. Dankzij de koppeling van PerfectView CRM met Spotler bespaar je veel tijd en voorkom je fouten. Met de koppeling Spotler synchroniseer je met één klik op de knop je contactpersonen van CRM naar Spotler en andersom. Elke wijziging wordt in beide systemen tegelijkertijd verwerkt. Vervolgens kun je een selectie maken van kenmerken van je contacten. Je verstuurt alleen campagnes (met of zonder uitnodiging) naar de categorie mensen met de gekozen (combinatie van) kenmerken.

AVG Proof

Spotler is een Nederlands bedrijf. De software is geprogrammeerd met het oog op Europese AVG richtlijnen en de data blijft in Nederland. Dit betekent dat je AVG-proof gaat werken met deze koppeling.

Doelgroep lijsten en synchronisatie

Kenmerken kun je inzetten voor de meest specifieke selecties. Maak doelgroep lijsten aan. De contacten in Spotler blijven altijd up te date door de synchronisatie met CRM en kunnen ook voor nieuwe mailingen direct benut worden. Gegevens zoals nieuwe aan- of afmeldingen op de nieuwsbrief in Spotler worden naar PerfectView gesynchroniseerd. Niemand zal dus nog een e-mail ontvangen wanneer diegene zich heeft afgemeld van de e-maillijst.

Realtime inzicht in je campagne resultaten

Denk aan geopende campagnes, klikken op je aanbod of behaalde doelen zoals inschrijvingen voor je evenement. Ook wordt iedere bounce doorgezet in een notificatie, zodat hier gemakkelijk actie op kan worden genomen.

Spotler Koppeling

Wat kan deze koppeling voor je betekenen?

De koppeling tussen Spotler en PerfectView CRM Online zorgt ervoor dat je een doelgroep met de juiste boodschap aanspreekt. Daarnaast wordt het succes van je campagne op een heldere manier inzichtelijk. Én kun je traceren of de stijgende verkoopresultaten een directe link hebben met de e-mailcampagnes. Met PerfectView maak je dus ook analyses, om er achter te komen, wat er wél en wat er niet werkt.

E-mail marketing automation met Spotler

Spotler helpt – met in eigen huis ontwikkelde software en diensten – meer dan 5.000 marketeers in Nederland om e-mail marketing (automation) effectief in te zetten. Gebruik je nog geen Spotler? Vraag dan vrijblijvend een online demo aan van de software en laat je in een half uur overtuigen.

Spotler is de nieuwe naam voor MailPlus. Na de lancering van de geheel vernieuwde interface van de software is de naam Spotler overgenomen voor de software. Dus Spotler levert en ontwikkelt Spotler software. MailPlus, ontwikkeld sinds 2004, vormt de basis van de nieuwe Spotler software.

 

PerfectView CRM Online gratis testen?

Na 14 dagen stopt het account automatisch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een e-mail koppeling is zeer waardevol voor je werkproces

  • Ben je gebruiker van PerfectView CRM Online en wil je de koppeling activeren? Neem contact op met onze helpdesk.
  • Ben je benieuwd naar koppelingsmogelijkheden met andere pakketten? Bekijk al onze koppelingen.
  • Staat je gewenste koppeling er niet bij, wil je zelf koppelen of gewoon meer informatie? we adviseren je graag.