PerfectView API Koppeling

Koppeling tussen softwarepakketten

De PerfectView CRM Online API (Application Programming Interface) is een verzameling functies op basis waarvan PerfectView kan communiceren met andere programma’s.

Je maakt gebruik van verschillende softwarepakketten, maar mist de integratie ertussen? Type je data uit het ene systeem nog over in het andere systeem?
Je moet regelmatig gegevens overtypen van het CRM pakket naar het boekhoud- en facturatiesysteem, of leads komen per e-mails binnen waardoor je ze zelf moet invoeren in het systeem? Dan kan een automatische API koppeling je veel tijd schelen.

Koppeling op maat

Een koppeling met CRM kan van grote toegevoegde waarde zijn. Je bewaart immers al je waardevolle informatie in CRM. Onze API wordt ingezet bij het koppelen van systemen uit de volgende diensten of sectoren: vastgoed, overheid, zorg, boekhouding, facturatie, logistiek, betaalproviders, Open Data.

Partners die je ondersteunen

Wij werken samen met vele andere softwarepakketten en internettelefonie providers samen. Applicaties zoals CRM stelt de gebruikers in staat gegevens uit verschillende toepassingen te gebruiken, een API kan communiceren tussen de verschillende apparaten over de hele wereld en zorgt ook voor het exporteren van gegevens van het ene programma naar de andere.

Oneindig veel mogelijkheden

Met de API van een CRM online kunnen automatisch gegevens worden uitgelezen of bijgeschreven volgens bepaalde regels. Zie het als een ingang en uitgang voor gegevens. En dat geeft dus mogelijkheden om te automatiseren.

API

Onze API koppeling is eenvoudig te implementeren

PerfectView stelt haar API code beschikbaar voor onze klanten en hun software programmeurs en webdevelopers. Zo creëer je een CRM Systeem voor jouw organisatie naar eigen smaak. Onze API code van PerfectView CRM Online, kan dus gemakkelijk geïmplementeerd worden, om een koppeling te maken met andere software.

PerfectView CRM Online gratis testen?

Na 14 dagen stopt het account automatisch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.