PerfectView CRM Online API Koppeling

PerfectView stelt haar API code beschikbaar voor webdevelopers. Onze API koppeling is eenvoudig te implementeren. Zo creëer je een CRM Systeem op maat.

De PerfectView CRM Online API (Application Programming Interface) is een verzameling functies op basis waarvan PerfectView kan communiceren met andere programma’s. Door middel van onze API kan PerfectView CRM Online dus gemakkelijk gekoppeld worden met andere software. Een programmeur kan eenvoudig de functies gebruiken in zijn of haar code en zo een koppeling op maat maken.

We werken met steeds meer verschillende software pakketten. Iedere handeling kan in meer of mindere mate ondersteund worden door programmatuur. Geen wonder dat een API koppeling steeds belangrijker wordt. Met name een koppeling met CRM kan van grote toegevoegde waarde zijn. Je bewaard immers al je waardevolle informatie in CRM.

API

Benieuwd naar wat we voor je kunnen doen?

Wil je meer weten over de beschikbare functies in de PerfectView API en ben je een bestaande gebruiker? Activeer dan de API in de instellingen van je PerfectView account. Heb je nog geen account? Vraag dan eerst een testaccount aan via de knop aan de bovenkant van dit scherm.

API koppelingen

Er zijn meerdere bedrijven die voor klanten van PerfectView API koppelingen maken.