CRM Outlook

E-mail koppelingen

E-mails bewaren en snel terugvinden

PerfectView CRM Online koppelt met Outlook & Gmail om inkomende en uitgaande e-mail te archiveren. Elke belangrijke e-mail kun je bij je relatie toevoegen in CRM, zodat de communicatie tussen jou en de relatie voor je collega’s inzichtelijk is en er geen sprake is van miscommunicatie. Dit geldt natuurlijk alleen voor gebruikers die toegang hebben tot het relatiebeheersysteem. Digitale correspondentie kun je met deze e-mailkoppeling digitaal bewaren. Met het oog op eventuele rechtszaken en de snelheid van terugzoeken, is het ook verstandiger om e-mail digitaal te hebben.

Outlook

E-mail die je via Microsoft Outlook verstuurt of ontvangt, kun je met één druk op de knop archiveren in PerfectView CRM Online. Dit is ideaal om (voor alle gebruikers) in het CRM systeem een compleet beeld van alle contacten te realiseren. Zodat er nooit belangrijke informatie verloren gaat en altijd de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Gmail

E-mail die je via G-mail verstuurt of ontvangt, kun je makkelijk archiveren in PerfectView CRM Online.

Apple mail en anderen

Voor andere e-mail systemen (waaronder Apple mail) heeft PerfectView: Mail-in archivering. Die maakt het mogelijk om e-mailberichten die worden verstuurd of ontvangen, te archiveren bij de juiste relatie in PerfectView CRM Online.

Email Koppeling

Wat kan een e-mail koppeling voor je betekenen?

Wil je e-mail direct afsluiten of niet, controleren of deze al een keer eerder is opgenomen en/of verwijderen als deze succesvol is toegevoegd in PerfectView? Dit en meer is allemaal mogelijk!

De e-mail zal worden getoond bij de relatie op het tabblad activiteiten. Op basis van het e-mailadres van de verzender of ontvanger, zal worden gecontroleerd of de relatie bekend is in PerfectView CRM Online. Wanneer dit het geval is, zal de e-mail bij de relatie worden gearchiveerd.

PerfectView CRM Online gratis testen?

Na 14 dagen stopt het account automatisch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een e-mail koppeling is zeer waardevol voor je werkproces

  • Ben je gebruiker van PerfectView CRM Online en wil je de koppeling activeren? Neem contact op met onze helpdesk.
  • Ben je benieuwd naar koppelingsmogelijkheden met andere pakketten? Bekijk al onze koppelingen.
  • Staat je gewenste koppeling er niet bij, wil je zelf koppelen of gewoon meer informatie? we adviseren je graag.