Neem altijd de juiste beslissingen

PerfectView CRM Online koppelt met Outlook & Gmail om inkomende en uitgaande e-mail te archiveren.

Outlook

E-mail die je via Microsoft Outlook verstuurd of ontvangt, kan je met één druk op de knop archiveren in PerfectView CRM Online. Dit om voor alle gebruikers in het CRM systeem een compleet beeld van alle contacten te realiseren. Zodat er nooit belangrijke informatie verloren gaat en altijd de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Voor het archiveren is een add-in nodig die gratis wordt meegeleverd bij PerfectView én die je ook in staat stelt instellingen op je voorkeuren af te stemmen. Wil je e-mail direct afsluiten of niet, controleren of deze al een keer eerder is opgenomen en / of verwijderen als deze succesvol is toegevoegd in PerfectView? Dit en meer is allemaal mogelijk!

Email Koppeling

Andere e-mail systemen (waaronder Gmail)

Voor andere e-mail systemen (waaronder Gmail) heeft PerfectView : Mail-in archivering. Die maakt het mogelijk om e-mailberichten die vanuit een ander mail programma dan Outlook worden verstuurd of ontvangen, te archiveren bij de juiste relatie in PerfectView CRM Online. De e-mail zal worden getoond bij de relatie op het tabblad activiteiten.

Op basis van het e-mailadres van de verzender of ontvanger, zal worden gecontroleerd of de relatie bekend is in PerfectView CRM Online. Wanneer dit het geval is, zal de e-mail bij de relatie worden gearchiveerd. Wanneer de relatie niet bekend is, zal PerfectView de e-mail activiteit aanmaken en in de ‘Te doen’- lijst plaatsen, zodat deze later nog aan de juiste relatie gekoppeld kan worden.

Hiervoor kan je in de persoonlijke instellingen in PerfectView CRM Online ‘Mail-in archivering’ activeren en instellen.