Gegarandeerd veilig

Deze koppeling helpt je om tijd te besparen als je jouw administratie voert met Twinfield. Relaties uit PerfectView worden door deze koppeling debiteuren in Twinfield.

Ben je een bestaande gebruiker van PerfectView? Zet dan deze koppeling aan in je PerfectView instellingen. Heb je nog geen PerfectView account? Vraag dan eerst een testaccount aan en ervaar de kracht zelf.

Twinfield

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer is een van de grootste aanbieders van informatie, software, tools en diensten voor juridische en fiscale professionals. Wereldwijd werken honderdduizenden professionals iedere dag met deze software. Voor hun dagelijks werk vertrouwen zij op de jarenlange expertise van Wolters Kluwer  en op hun producten. Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing komen zij nu en in de toekomst tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow tools.

De divisie Tax & Accounting levert financial professionals slimme software, waaronder Twinfield online boekhouden, het office management systeem Alure voor accountants- en administratiekantoren en Basecone voor document scannen & herkennen. Internationaal behoren ze tot de tot de top drie aanbieders van boekhoudsoftware en gerelateerde diensten, waarmee ze dagelijks de samenwerking tussen duizenden accountants, boekhouders en ondernemers faciliteren. De boekhoud oplossingen van Wolters Kluwer is eenvoudig te koppelen aan PerfectView CRM Online. Zo is data en managementinformatie actueel en altijd beschikbaar. En uiteraard, dankzij onafhankelijke certificering ‘Zeker Online’, gegarandeerd veilig.