Koppeling Twinfield

CRM en Twinfield

Gegarandeerd veilig online administratie

Deze koppeling helpt je om tijd te besparen als je jouw administratie doet met Twinfield. Relaties uit PerfectView worden door deze koppeling debiteuren in Twinfield.

PerfectView biedt één overzicht voor al je klantgegevens. Simpel in gebruik, altijd en overal bereikbaar. Met onze tool kun je online je klanten beheren en eenvoudig vervolgacties plannen, zodat je in één klik je administratie doet. De koppeling zorgt ervoor dat NAW-gegevens nog maar op één plek hoeven worden opgeslagen. Zo stuur je nooit meer een factuur naar een fout adres.

Management informatie actueel en altijd beschikbaar

De boekhoud oplossing van Wolters Kluwer is eenvoudig te koppelen aan PerfectView CRM Online. Zo is data en management informatie actueel en altijd beschikbaar.

Gegarandeerd veilig

Dankzij onafhankelijke certificering ‘Zeker Online’, is deze CRM koppeling gegarandeerd veilig.

NAW-gegevens op één plek

Nooit meer je NAW-gegevens op meer dan één plek bijhouden? Dat kan wanneer je PerfectView CRM systeem gebruikt. Dankzij de koppeling staan je relaties vanuit Twinfield direct in PerfectView CRM online.

Twinfield koppeling

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer is een van de grootste aanbieders van informatie, software, tools en diensten voor juridische en fiscale professionals. Wereldwijd werken honderdduizenden professionals iedere dag met deze software. Voor hun dagelijks werk vertrouwen zij op de jarenlange expertise van Wolters Kluwer  en op hun producten. Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing komen zij nu en in de toekomst tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow tools.

De divisie Tax & Accounting levert financial professionals slimme software, waaronder Twinfield online boekhouden, het office management systeem Alure voor accountants- en administratiekantoren en Basecone voor document scannen & herkennen. Internationaal behoren ze tot de tot de top drie aanbieders van boekhoudsoftware en gerelateerde diensten, waarmee ze dagelijks de samenwerking tussen duizenden accountants, boekhouders en ondernemers faciliteren.

PerfectView CRM Online gratis testen?

Na 14 dagen stopt het account automatisch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze koppeling met Twinfield is zeer waardevol voor je werkproces

  • Ben je gebruiker van PerfectView CRM Online en wil je de koppeling activeren? Neem contact op met onze helpdesk.
  • Ben je benieuwd naar koppelingsmogelijkheden met andere pakketten? Bekijk al onze koppelingen.
  • Staat je gewenste koppeling er niet bij, wil je zelf koppelen of gewoon meer informatie? we adviseren je graag.