Laposta Koppeling

Professionele e-mail campagnes

Laposta is een nieuwsbriefprogramma. Met Laposta verstuur je snel en makkelijk professionele nieuwsbrieven. De koppeling van PerfectView met Laposta maakt de combinatie mogelijk tussen automatisch verzenden naar een geselecteerde groep mensen, e-mail campagnes in huisstijl maken en analyseren van de performance van de campagne. Met PerfectView maak je segmenten van je doelgroep. Alleen de relaties die jij selecteert (op basis van een combinatie van kenmerken), verstuur je de nieuwsletter in huisstijl, mét of zonder uitnodiging. Na verzending kun je de resultaten gaan interpreteren. Hoeveel e-mails zijn er geopend en hoeveel mensen hebben er doorgeklikt op een of meerdere links in de nieuwsbrief?

Synchroniseer contactgegevens

Als je PerfectView aan Laposta koppelt worden de namen en e-mailadressen van al je klanten automatisch overgezet en bijgehouden in Laposta. Zo heb je bij het versturen van een nieuwsbrief altijd het actuele relatiebestand voorhanden.

Selecteer specifieke doelgroepen in CRM

Je maakt vervolgens eenvoudig selecties in CRM Online en voert je e-mailcampagne of nieuwsbrief uit in Laposta.

Laposta

Wat kan deze koppeling voor je betekenen?

De koppeling met het nieuwsbrieven programma geeft je direct inzicht in de performance van jouw e-mails. De tijd van schieten met hagel is voorbij. Als je succes wilt behalen met je nieuwsbrief, dan zul je relevant moeten zijn voor diegene naar wie je de e-mail verstuurt. In de grote hoeveelheid e-mails vandaag de dag, zal jouw e-mail verdwijnen in de inbox. Dit kun je voorkomen door je klantinformatie goed bij te houden in PerfectView CRM en te leren waar je klant naar op zoek is of nodig heeft.
Tenslotte analyseer je de mailings-resultaten. Je krijgt inzicht in wat je bij een volgende campagne beter kunt doen. Zo bereik je succes.

 

PerfectView CRM Online gratis testen?

Na 14 dagen stopt het account automatisch

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze koppeling met is zeer waardevol voor je werkproces

  • Ben je gebruiker van PerfectView CRM Online en wil je de koppeling activeren? Neem contact op met onze helpdesk.
  • Ben je benieuwd naar koppelingsmogelijkheden met andere pakketten? Bekijk al onze koppelingen.
  • Staat je gewenste koppeling er niet bij, wil je zelf koppelen of gewoon meer informatie? we adviseren je graag.