CRM: een strategie voor je organisatie

CRM

CRM staat voor Customer Relationship Management. Met andere woorden: het managen van je relatiebestand. CRM is dan ook een bedrijfsstrategie. Bedrijven die CRM inzetten, stellen mensen centraal. In tegenstelling tot producten of diensten. We praten bewust van mensen omdat, ondanks dat de Engelse afkorting anders doet vermoeden, CRM kan worden ingezet voor het managen van elke soort relatie. Denk, naast je klanten, bijvoorbeeld aan je medewerkers, leveranciers, sponsoren, leden, patiënten of studenten. De mogelijkheden van Customer Relationship Management zijn eindeloos.

Een kwalitatief customer relationship management systeem is dé oplossing voor het professionaliseren van je organisatie. Experts geven aan dat je omzet stijgt en je klanttevredenheid cijfer hoger wordt. Bovendien zijn je klantgegevens opgeslagen op één centrale locatie. Dit betekent dat je altijd op de hoogte bent van de juiste informatie.

Werken vanuit een centraal systeem geeft je daarnaast ontzettend veel inzicht in je prestaties. Het biedt kansen om te leren van je gewonnen maar ook je verloren verkooptrajecten. Daarnaast verrijk je bij iedere marketinguiting je relatiebestand. Vervolgens kan je keuze maken die met analyses onderbouwd zijn.

Scoren met Customer Relationship Management

CRM Checklist

Waar moet een goed CRM systeem aan voldoen en wat mag je verwachten van PerfectView? Onze ruim 5.000 klanten zetten customer relationship management onder andere in voor het optimaliseren van hun verkoopprocessen. Daarnaast gebruiken organisaties onze features voor het verzenden van nieuwsbrieven en het creëren van prospect selecties. Anderzijds stuur je gemakkelijk professionele offertes die je contactpersonen digitaal kunnen ondertekenen. Ook het inrichten van je eigen klantenservice inclusief geautomatiseerde ticketing behoort tot de mogelijkheden.

PerfectView CRM Online van PerfectView is een gebruiksvriendelijk alles-in-één pakket voor ondernemend Nederland. Je data staat in de cloud en voldoet dus aan de strenge Europese privacyregels van de AVG. Bovendien is dataopslag bij ons onbeperkt. Natuurlijk mag je rekenen op onze excellente klantenservice, beoordeeld met een 9 plus. Onze helpdesk is onbeperkt want jouw succes is ook ons succes.

PerfectView creëert sinds 1984 klantvriendelijke customer relationship management software. Met meer dan 17.000 gebruikers verdeeld over 18 landen wereldwijd is onze basis sterk. Wij investeren in de eerste vijf gebruikers met een blijvende korting. Een alles-in-een oplossing voor een vaste lage prijs.

Vrijblijvende online demonstratie

Wij nemen je graag mee in de wereld van Customer Relationschip Management. Tijdens de eerste 14 dagen gebruik je alle features dan ook gratis. In een vrijblijvende online demonstratie lichten we alle functionaliteiten toe. We nemen alvast de belangrijkste punten samen met je door en geven je tips om goed te starten. Op die manier weet je zeker dat je alle mogelijkheden en toepassingen op de juiste manier kunt testen. Wil je weten of jouw wensen passen bij de mogelijkheden van PerfectView? Neem dan contact met ons op. Ook via Facebook houden we je graag op de hoogte.