Het CRM systeem van PerfectView

PerfectView CRM Online is een gebruiksvriendelijk alles-in-één CRM systeem voor ondernemend Nederland. Is de term CRM nieuw voor je? We lichten deze graag toe op de pagina Wat is CRM?

Vanuit het hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch werkt een hecht team aan het creëren van de beste CRM ervaring voor onze gebruikers. Omdat wij onze software sinds 1984 ontwikkelen, en continu verbeteren, mag je van ons kennis door ervaring verwachten. Waar onze coaches rechtstreeks samenwerken met onze ontwikkelaars komen de wensen uit de markt direct op de tekentafel terecht. Je mag op ons rekenen, van hulp bij het inrichten en ondersteuning tijdens implementatie tot onbeperkte support voor alle gebruikers. Concluderend is customer relationship management van PerfectView de basis voor het professionaliseren van je organisatie.

scoren doe je met CRM

Succesvol combineren van Sales, Marketing en Relatiebeheer

Een CRM systeem is in de eerste plaats van toegevoegde waarde vanwege het centraliseren van je database. Dit betekent het einde van losse documenten en afspraken die niet of slecht worden vastgelegd. Door het slim structuren van klantgegevens en contactmomenten zorg je voor meer omzet uit jouw relaties.

“Nog sneller met de inzet van de PerfectView app. Voor Ios en Android op smartphone en tablet.”

Gebruikers van CRM online gebruiken het systeem voor verschillende doeleinden. Niet alle functionaliteiten zijn voor iedere organisatie noodzakelijk. Er zijn echter een aantal speerpunten. Denk aan verkoop, marketing en klantenservice.

CRM

VERKOOP / SALES

Met CRM sales features ga je meer omzet per klant genereren. Omdat je op het juiste moment de juiste aanbieding doet. Deze mogelijkheid creëer je zelf, want je hebt altijd en overal toegang tot je sales funnel. Start iedere afspraak voortaan met actuele informatie voor handen. Als je na afloop van een positieve sales call een offerte stuurt, kan deze direct online worden geaccordeerd. Dankzij overzichtelijke dashboards overzie je (ook onderweg) de waarde van je verkoop in heldere rapportages.

Sales

MARKETING

Verzamel meer marketing leads direct vanaf je website. Iedere contactpersoon verschijnt rechtstreeks in je CRM systeem. Voeg kenmerken toe waar je vervolgens doelgroepen mee kunt creëren. PerfectView CRM stelt je ook in staat om meer uit die doelgroep te halen. Namelijk door de relevantie van je boodschap te vergroten. Inspireer je relaties met aanbiedingen op basis van hun voorkeuren. Je maakt bovendien in  gemakkelijk professionele e-mail marketing campagnes. Een echte toegevoegde waarde is dat de resultaten van je campagne zichtbaar worden in PerfectView.

Marketing

KLANTENSERVICE

Verzeker een hogere klanttevredenheid door betere klantenservice te leveren. Onder andere door kansen van klachten te maken. Wanneer je ervoor kiest je ticketing systeem te automatiseren ervaar je vanzelf de efficiëntie. Je kunt het hele proces zelf vormgeven, geheel in je eigen huisstijl. Omdat je klantenservice een onderdeel maakt van je CRM systeem kan je sturen op output. Bijvoorbeeld door je prestaties inzichtelijk te maken in rapportages.

PerfectView Ticketing

Facturatie op orde

Je facturen makkelijk opstellen en sneller betaald doordat gegevens altijd up-to-date zijn. Verstuur facturen in je eigen huisstijl direct aan je relatie. Door middel van een koppeling met je eigen boekhoudpakket weet je wanneer deze betaald is en of je direct een herinnering moet sturen.  Afhankelijk van je eigen boekhoudpakket zijn er meerdere opties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van openstaande posten. Er zijn standaard koppelingen met onder andere Exact Online, Snelstart, Moneybird, Twinfield én DigitaleFactuur.

Een greep uit de mogelijkheden van facturatie in je CRM

 • Automatisch facturen aanmaken
 • Updaten van betaalstatus
 • Flexibele factuur lay-out
 • Bulkfacturatie voor het factureren van lidmaatschappen
 • Termijnen voor opvolging en geldigheid instellen
 • Eenvoudig dupliceren voor een tweede versie van de factuur
 • 1e en 2e herinnering én incasso
 • Een factuur kan ook gecrediteerd worden

Makkelijk het CRM aan je eigen systemen koppelen

Om de hoogst mogelijke productiviteit te bereiken werken we samen met koppelingspartners. Gebruik je Mailchimp voor het versturen van nieuwsbrieven? Of bijvoorbeeld Outlook? Dan is het super makkelijk om te koppelen met het PerfectView CRM systeem. Er zijn standaard koppelingen op verschillende vlakken. Van boekhoud pakketten tot lead generatie. PerfectView stelt daarnaast haar API functie ter beschikking aan iedereen die zelf een koppeling wilt (laten) ontwikkelen met een software pakket.

PerfectView CRM heeft lage instapkosten

PerfectView Customer Relationship Management is een alles-in-één oplossing voor een vaste lage prijs. Wij investeren bovendien in de eerste vijf gebruikers met een blijvende korting. Al vanaf €15,- kun je beginnen. Daarmee willen we de instapkosten laag houden. PerfectView CRM is ontworpen voor bedrijven met 1 tot 500 gebruikers. Kijk hier voor het volledige prijzenoverzicht van PerfectView CRM.

CRM Data veilig in Nederland

Een van de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van de juiste CRM partner is de veiligheid van je data. In de eerste plaats vanwege de privacy wetgeving in Europa. Daarnaast zorgt een sterk beveiligd netwerk voor een stuk zekerheid in de continuïteit van je onderneming. PerfectView is een 100% Nederlandse organisatie en onze cloud service bevindt zich dan ook op Nederlands grondgebied. Data opslag is onbeperkt en back-ups worden dagelijks uitgevoerd. Onze werkwijze en beveiligingssystemen worden tevens ge-audit door een externe partijen. Dit resulteert in een ISO certificering en Pentest certificaat. Aanvullend is onze software voor gebruikers volledig AVG proof.

AVG

Tevreden klanten

Met meer dan 5.000 klanten en 18.000 gebruikers verdeeld over 18 landen wereldwijd is onze basis sterk. Natuurlijk mag je rekenen op onze excellente klantenservice, beoordeeld met een 9 plus. Onze helpdesk is onbeperkt want jouw succes is ook ons succes.

Wij nemen je graag mee in de wereld van Customer Relationship Management. Tijdens de eerste 14 dagen gebruik je alle features dan ook gratis. In een vrijblijvende online demonstratie lichten we alle functionaliteiten toe. We nemen alvast de belangrijkste punten samen met je door en geven je tips om goed te starten. Op die manier weet je zeker dat je alle mogelijkheden en toepassingen op de juiste manier kunt testen.

Wil je weten of jouw wensen passen bij de mogelijkheden van PerfectView? Neem dan contact met ons op of start direct met een gratis account.

Klantbeheer systeem

Het CRM gratis proberen

PerfectView Cloud Devices

Waarom kiezen organisaties voor het CRM systeem van PerfectView?

 • Nederlandse organisatie
 • Je data in Nederland
 • Gratis Nederlandse helpdesk
 • Schaalbaar en aanpasbaar
 • €15,- per maand

6 CRM definities op deze pagina

sales funnel

Wat is een sales funnel? Wat is een sales funnel en hoe maak je een goede sales funnel? Je leest op deze pagina hóe je een sale. Lees meer

leads

Een lead is een persoon die interesse heeft getoond in een product of dienst. Organisaties kunnen zelf invullen wanneer een persoo. Lees meer

doelgroep

Een doelgroep is een groep personen die een organisatie, stichting of vereniging wil bereiken met een gerichte boodschap. De geric. Lees meer

ticketing

Definitie ticketing Je klantenservice inrichten is niet makkelijk. Je moet per vraag en per klant bijhouden of je de zaak hebt afg. Lees meer

leadgeneratie

Leadgeneratie is het werven van contacten die potentieel van (commerciële) waarde kunnen zijn voor je organisatie. Denk aan poten. Lees meer

cloud

Cloud betekent letterlijk vertaald “wolk”. De cloud wordt in digitale context gebruikt om een virtuele locatie weer te geven w. Lees meer