Partner worden: PerfectView Programma

Steeds vaker brengen onze klanten en andere relaties, nieuwe leads aan vanuit hun tevredenheid over de software en ons als organisatie. Met ons partnerprogramma geven we iedereen de mogelijkheid om een eigen businessmodel vorm te geven. Iedere partij die actief is rondom de onderwerpen relatiebeheer & CRM én ideeën heeft om hier een verdienmodel van te maken, nodigen wij van harte uit om PerfectView partner te worden.

Partner worden is eenvoudig : u meldt zich aan via onderstaande knop waarna u toegang tot uw eigen partnerportaal krijgt waarin u uw accounts beheert en de jaarlijkse groei monitort. Of u nu advies geeft, CRM wilt implementeren voor uw klanten of regelmatig collega’s doorverwijst, ook u kunt vanaf nu een hoge terugkerende marge combineren met gratis support voor u en uw klanten op een manier die bij uw organisatie past.

De voordelen van het PerfectView partnerschap


  • U krijgt toegang tot een eigen partnerportaal om accounts te beheren
     
  • Uw relaties kunnen 14 dagen gratis testen
     
  • U ontvangt een terugkerende marge op elk betaald account
     
  • U kiest zelf of u support wilt geven of via PerfectView wilt laten verlopen; wij ondersteunen u volledig !

Wordt nu partner

Druk hieronder op 'Aanmelden', vul de gevraagde gegevens in en druk daarna op 'Versturen'.

Aanmelden

 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !