Web based CRM van PerfectView

Ontdek waarom ruim 4.500 klanten meer resultaat behalen én sneller groeien dankzij web based CRM van PerfectView.

PerfectView web based CRM wordt aangeboden via het internet. Je(potentiële) klanten, contacten en activiteiten beheer je op één centrale plek zodat je altijd en overal betere resultaten kunt behalen. Je kunt direct aan de slag nadat je een gratis account hebt aangevraagd. Zo kan je jezelf nog beter richten op deals sluiten en het de beste klantenservice leveren.

Test 14 dagen gratis

Probeer onze Sales CRM oplossing direct 14 dagen gratis en ontdek hoe PerfectView CRM Online je kan helpen in uw verkooptrajecten en relatiebeheer!

9,0
Onze klanten beoordelen ons met een 9 (220 beoordelingen)

Alle gegevens goed beveiligd

Simone Kraan, Marketing & Communicatie bij Energy Global

“Naast inkopen op beurzen, adviseren en ondersteunen wij grote bedrijven en energiemaatschappijen. Ook leveren wij zelf energie aan grootverbruikers. Om goed te kunnen schakelen besloten wij PerfectView aan te schaffen. Voor ons is het belangrijk dat al onze gegevens goed beveiligd zijn en PerfectView kon naar ons idee die privacy waarborgen. Handig ook dat het een Nederlands bedrijf is en de kosten zijn vele malen lager dan andere CRM systemen, geen doorslaggevende factor, wel mooi meegenomen!

Door PerfectView hebben wij een helder overzicht van onze suspects, prospects en klanten. We hebben nu een veel duidelijker beeld van wanneer contracten verlopen en wij contact met bedrijven op moeten nemen. Ook scheelt het enorm in het heen en weer mailen met collega’s. Gegevens en statussen hoeven niet meer opgevraagd te worden, iedereen kan alles nu zelf opzoeken en inzien!”

Als een private banker in energiemarkten combineert Energy Global wetenschappelijke inzichten met een diepe kennis van de markt om te adviseren, verbinden, markttoegang te bieden en fysiek te leveren. (meer informatie »).

Klanten_PerfectView