Koppel PerfectView CRM eenvoudig met Spotler

Met de koppeling synchroniseer je eenvoudig alle contacten van PerfectView naar Spotler en terug. Naast de voor- en achternaam en het e-mailadres van je contactpersonen, worden ook de adresgegevens en de nieuwsbrief permissies overgeheveld. Als de gegevens wijzigen van een contactpersoon in PerfectView, dan wordt dit ook in Spotler verwerkt. Andersom werkt de koppeling ook. Gegevens zoals nieuwe aan- of afmeldingen op de nieuwsbrief in Spotler worden naar PerfectView gesynchroniseerd. Ook wordt iedere bounce doorgezet in een notificatie, zodat hier gemakkelijk actie op kan worden genomen.

Door de koppeling met Spotler beschik je altijd over de meest actuele contactgegevens en mis je geen contacten. Dit bespaart je veel tijd en voorkomt fouten.

Spotler Koppeling

Spotler helpt – met in eigen huis ontwikkelde software en diensten – meer dan 5.000 marketeers in Nederland om e-mail marketing (automation) effectief in te zetten.

Gebruik je nog geen Spotler? Vraag dan vrijblijvend een online demo aan van de software en laat je in een half uur overtuigen.

Spotler is de nieuwe naam voor MailPlus. Na de lancering van de geheel vernieuwde interface van de software is de naam Spotler overgenomen voor de software. Dus Spotler levert en ontwikkelt Spotler software. MailPlus, ontwikkeld sinds 2004, vormt de basis van de nieuwe Spotler software.

Activeer de koppeling tussen PerfectView CRM en Spotler op de site van Combidesk.

Heb je nog geen PerfectView CRM Online account? Test 14 dagen lang alle features gratis en ervaar de kracht zelf.