Mailplus koppeling

Koppel PerfectView CRM eenvoudig met MailPlus

Met de koppeling synchroniseer je eenvoudig alle contacten van PerfectView naar MailPlus en terug. Naast de voor- en achternaam en het e-mailadres van je contactpersonen, worden ook de adresgegevens en de nieuwsbrief permissies overgeheveld. Als de gegevens wijzigen van een contactpersoon in PerfectView, dan wordt dit ook in MailPlus verwerkt. Andersom werkt de koppeling ook. Gegevens zoals nieuwe aan- of afmeldingen op de nieuwsbrief in MailPlus worden naar PerfectView gesynchroniseerd. Ook wordt iedere bounce doorgezet in een notificatie, zodat hier gemakkelijk actie op kan worden genomen.

Door de koppeling met MailPlus beschik je altijd over de meest actuele contactgegevens en mis je geen contacten. Dit bespaart je veel tijd en voorkomt fouten.

MailPlus wordt door Spotler ontwikkelt. Spotler helpt meer dan 5.000 gebruikers in Nederland om e-mail marketing en marketing automation effectief in te zetten. Spotler levert hiervoor niet alleen de software, maar ook de services die nodig zijn om succesvol te starten en daarna meer rendement te halen uit deze kanalen. Gebruik je nog geen MailPlus? Probeer MailPlus dan nu vrijblijvend en ervaar het gemak.

Activeer de koppeling tussen PerfectView CRM en MailPlus op de site van Combidesk.

Heb je nog geen PerfectView CRM Online account? Test 14 dagen lang alle features gratis en ervaar de kracht zelf.