René van Liesbonk, Bikkelz Sociaal Ondernemend en Rensson Opleidingen

Een makkelijke keus

“De zoektocht naar een geschikt CRM systeem stopte bij een persoonlijk gesprek met Majid Kada van PefectView. Niet alleen voldeed PerfectView aan het ‘eisenpakket’, maar de diverse koppelingsmogelijkheden met de KvK module, mail en facturatie maakte de keus gemakkelijk.”

Zo’n 20 jaar geleden ondervond ik dat solliciteren met enige fysieke beperking een crime was en werd ‘noodgedwongen’ ondernemer.  Opleidingenbedrijf Rensson Opleidingen heeft inmiddels ruim 25.000 volwassenen opgeleid om actief te participeren op de arbeidsmarkt binnen een thuiswerksituatie. Zo ook mensen met fysieke beperkingen. Wij gebruiken daarbij het CRM van Perfectview als digitaal leersysteem voor het scholen van meer mensen binnen een thuiswerksituatie.

Bikkelz ontstaat vanuit deze bijzondere onderneming en is gespecialiseerd in het leveren van kantoorartikelen.  Wij ontwikkelen ons positief en het CRM van PerfectView is hierbij van grote waarde. PerfectView genereert zinvolle overzichten, is zeer toegankelijk als systeem en ook de medewerkers van PerfectView helpen snel en adequaat bij gestelde vragen.

En vragen waren er veel want een nieuwe bedrijfsopzet betekent een lerende omgeving met héél veel vragen. Het was PerfectView nooit te veel; dat vinden wij in deze tijd bijzonder. Het is natuurlijk ook een voordeel dat PerfectView een Nederlands bedrijf is en de taal binnen het CRM Nederlands betreft.

Door optimaal gebruik te maken van PerfectView CRM kunnen mensen met fysieke beperkingen vanuit een thuissituatie meedoen in de werkende maatschappij.

Bikkelz Sociaal ondernemend is een bijzonder bedrijf, wordt gedragen door mensen met fysieke beperkingen en is ontstaan uit de wens om samen sociaal te ondernemen. (meer informatie »).