20 apr. 2018 | Nieuws, Product updates

Campagnes op basis van de activiteiten weergaven

Update PerfectView april

Goed nieuws! Vanaf vrijdag 20 april zijn de mogelijkheden binnen de activiteiten weergaven uitgebreid. Het is vanaf nu onder andere mogelijk om een campagne te starten vanuit deze weergaven.

Dit heeft veel voordelen en biedt een groot scala aan kansen. Onze gebruikers gaven bij ons aan deze functionaliteit te missen in PerfectView. Luisteren naar de wensen uit het werkveld en ons product vervolgens daarop ontwikkelen is onze passie.

Wat houdt deze update in?

Tot nu was het alleen mogelijk om een campagne te starten vanuit een selectie van je relaties in PerfectView. Vervolgens kon je een mailing versturen (per post of mail) , een bellijst creëren of een export maken. Deze mogelijkheid heb je natuurlijk nog steeds. Maar nu is het ook mogelijk om selecties te maken op basis van een weergave met activiteiten.

Maak hiervoor gebruik van de standaard weergave functionaliteit. Door het vinkje ‘te gebruiken in campagne’ aan te zetten in de weergave, kan deze gebruikt worden in een campagne.

Campagnes weergaven activiteiten

Een campagne op basis van een weergave met activiteiten?

Met een campagne op basis van een weergave met activiteiten kan je een hoop. De eerste drie opties zijn bekend. Vanaf nu biedt een campagne je ook de volgende opties:

Extra opties

De opvolging van activiteiten aanpassen
(op basis van de relaties van de activiteiten in de weergave)

Dit is een erg handige feature in CRM Online. Denk bijvoorbeeld aan het aanpassen van de opvolgdatum van de geselecteerde activiteiten. Je kan de activiteiten ook toewijzen aan een andere medewerker of een wachtrij.

Labels toevoegen aan de activiteiten

Ook is het mogelijk om een of meerdere labels toe te voegen bij de activiteiten in de weergave. Zo kun je bijvoorbeeld een label toevoegen bij een project activiteit waarmee je de waarde van het project weergeeft. Het is daarna mogelijk om selecties op basis van dit label te maken.

E-mailing met gepersonaliseerde bijlage versturen

Vanuit PerfectView kan je al een e-mail versturen. Deze functionaliteit wordt nu uitgebreid. Vanuit de activiteiten weergaven heb je de mogelijkheid een samenvoegsjabloon toe te voegen in de bijlage. Verstuur je een e-mail naar deze selectie? Dan heeft elke ontvanger dus een gepersonaliseerd document (in pdf.)

Extra functionaliteit

Factureren in bulk
(vanuit een weergave met verkoopfacturen)

Factureer eenvoudig in bulk. Bijvoorbeeld wanneer je een maandelijks lidmaatschapsabonnement wilt factureren. Door periodiek herhalende campagnes te gebruiken worden de facturen vol automatisch aangemaakt. Je concept verkoopfactuur krijgt de status ‘gefactureerd’ en eventueel wordt de activiteit verplaatst naar de wachtrij ‘gefactureerd’.
Deze functionaliteit is beschikbaar voor iedereen die gebruik maakt van verkoopkansregels. We adviseren je graag over deze optie. Neem voor advies contact met ons op.

 

Aanbevolen blogs

Aanbevolen, Nieuws | 23 dec. 2021

Callvoip integratie met PerfectView CRM

Aanbevolen, Nieuws | 06 apr. 2021

Leadinfo integratie met PerfectView