06 apr. 2021 | Aanbevolen, Nieuws

Leadinfo integratie met PerfectView

De Leadinfo integratie met PerfectView is ontzettend handig. Bedrijven die je website bezoeken worden door de software namelijk herkent. Je ziet in een helder overzicht precies welke contacten voor jou van belang zijn, zodat je direct contact op kan nemen. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag!

Leadinfo herkent de bedrijven die je website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Met één druk op de knop voeg je die informatie vervolgens toe aan PerfectView.  Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen en als warme leads op te volgen.

Met één druk op de knop in Leadinfo staat een organisatie in PerfectView om daar alle notities te maken, afspraken vast te leggen en gesprekken te plannen.  Je kan direct verkoopgegevens registreren en eventueel een (digitale) offerte te maken.

Meer informatie vind je bij ‘Koppelingen’

Aanbevolen blogs

Aanbevolen, Nieuws | 23 dec. 2021

Callvoip integratie met PerfectView CRM

Aanbevolen, Nieuws | 06 apr. 2021

Leadinfo integratie met PerfectView