20 apr. 2009 | Nieuws

Bezoek het congres Excellente Dienstverlening Nieuwegein

Excellente en Digitale Dienstverlening Intern en Extern (EDDIE), met die ambitieuze naam startte de gemeente Nieuwegein begin 2006 met de optimalisering van hun digitale dienstverlening. Tijdens het congres Excellente Dienstverlening op 28 mei a.s. in congrescentrum ’t Veerhuis in Nieuwegein wordt aan collega-gemeenten getoond wat de gemeente Nieuwegein heeft bereikt en hoe zij dat hebben aangepakt.

Inmiddels is de gemeente een heel eind op weg: de website is vernieuwd en staat op een 13e plaats in de overheid.nl Monitor, de basisregistraties zijn op orde en de eerste producten zijn volledig in het Midoffice van PerfectView opgenomen.

Voor de aanbesteding van het Midoffice was gemeente Nieuwegein Voorhoedegemeente. Samen met Alphen aan de Rijn, Delft, Ede en Zoetermeer hebben zij een internationale aanbesteding gedaan. Die aanbesteding raakte bekend onder de naam ANDEZ. Inmiddels heeft Nieuwegein met hun partners het Midoffice ingericht en is er een aantal ‘dikke’ en ‘dunne’ producten opgenomen. Deze worden volledig digitaal afgehandeld.

Veel gemeenten staan voor dezelfde keuzes en opgaven als de gemeente Nieuwegein in 2006. In de loop der jaren hebben zij de nodige praktijkervaring opgedaan met het inrichten van het proces, de ontwikkeling van digitale producten en het in de praktijk brengen van hun visie op dienstverlening.

Programma congres Excellente Dienstverlening

Bekijk het programma van het congres Excellente Dienstverlening Nieuwegein.

Inschrijven?

Klik om je in te schrijven voor het congres Excellente Dienstverlening Nieuwegein.

Aanbevolen blogs

Aanbevolen, Nieuws | 23 dec. 2021

Callvoip integratie met PerfectView CRM

Aanbevolen, Nieuws | 06 apr. 2021

Leadinfo integratie met PerfectView