27 feb. 2019 | Nieuws

De hulp op afstand is super goed

Stichting DigiSteun

Stichting DigiSteun werkt met PerfectView CRM Online

De hulp op afstand is super goed en er wordt mee gedacht in de werkprocessen. – Jacqueline Oude Hesselink OHD DigiConsulent | Oprichtster Stichting DigiSteun & Programma Manager Digitaal Vangnet

Stichting DigiSteun biedt digitale hulp op een persoonlijke manier. Het digitaal vangnet van DigiSteun rust op drie pilaren, namelijk het Programma Digitaal in de Wijk, de DigiSteunDesk en het Project DigiMaatje aan Huis. Voorbeelden van de hulp die de stichting biedt zijn: de het Digitaal Café- inloop- en adviespunt in de wijk, verzorgen van themagastlessen in de wijk en beginnerscursussen iPad, Tablet en Laptop.

PerfectView CRM Online is een veelzijdige, krachtige database. Als stichting gebruiken we die in de verschillende bedrijfsprocessen. Wij werkte voorheen zonder vast systeem en begonnen bij 0 toen CRM voor ons beschikbaar werd. PerfectView was helemaal nieuw.

De reden voor ons om te kiezen voor PerfectView was dat het een Nederlands systeem betrof. Waarbij de data in Nederland blijft. Daarnaast is het veelzijdig en representatief. Dat werkt prettig.

We startte met CRM met een doel voor ogen. PerfectView is een systeem met een duidelijke werkwijze. Daardoor wordt het werken vereenvoudigd en wordt contact met onze netwerkpartners, ambassadeurs en bezoekers van het Digitaal Vangnet verduidelijkt.

Toen het systeem eenmaal geïmplementeerd was zijn we gestart met een project. Dit project omvatte: het proces denken rond concepten om zo een duidelijke afhandeling van taken te garanderen. Onze DigiMaatjes (vrijwilligers) helpen bezoekers bij laagdrempelige digitale vraagstukken. Wie welke vraag oppakt moet direct duidelijk zijn. PerfectView hebben we zo ingezet dat het eenvoudig te bedienen is en dat onze bezoekers / ambassadeurs bereikt worden.

Via een doorverwijzing vanuit ons netwerk kwamen we met PerfectView in aanraking. Wat we als prettig ervaring aan de samenwerking is dat we ten alle tijden klantvriendelijke zorgzame professionele begeleiding krijgen. De hulp op afstand is super goed en er wordt mee gedacht in de werkprocessen.

Aanbevolen blogs

Aanbevolen, Nieuws | 23 dec. 2021

Callvoip integratie met PerfectView CRM

Aanbevolen, Nieuws | 06 apr. 2021

Leadinfo integratie met PerfectView