01 feb. 2019 | Nieuws

Exact Globe koppelt met PerfectView

Exact Globe PerfectView

Polybius koppelplatform tussen Exact Globe en PerfectView

Exact Globe is het financiële administratie pakket voor MKB, PerfectView het CRM pakket voor vertegenwoordigers op de weg. Samen zijn ze een sterk team voor het MKB.

Wil je beschikking hebben tot je relaties uit Exact Globe, zien welke facturen er nog open staan of je productencatalogus raadplegen buiten kantoor. Deze gegevens dubbel bijhouden in beide pakketten levert een hoop extra werk op en gaat zelden foutloos. Sense-it heeft middels Polybius een standaard koppelplatform ontwikkeld voor PerfectView. Gegevens synchroniseren, altijd up to date zijn en overal inzicht op een bedrijfszekere manier.

Wat betekent dit in de praktijk?

Je hebt reeds een Exact Globe installatie en een PerfectView account. Sense-it installeert Polybius en stellen de koppeling in op basis van de wensen die je hebt. Alles wordt vervolgens uitgebreid getest, wanneer iedereen tevreden is stelt Sense-it het synchronisatie schema in en ben je klaar.

Afwijken van de standaard?

Elke bedrijf is uniek. Elke bedrijfsvoering is daarom in detail altijd anders, net als je financiële administratie. Deze koppeling houdt rekening met afwijkende keuzes en wensen en maakt het mogelijk zonder dat de bedrijfszekerheid in het geding komt.

Wat gebeurt er als het fout gaat?

Mocht er een fout optreden in een deel van de synchronisatie dan zijn de duidelijke logboeken een uitkomst voor iedereen die de koppeling beheert. Met versiebeheer kunnen verschillen bekeken worden van alle wijzigingen en door de ingebouwde controle worden logische fouten direct opgespoord. Geen zorgen en altijd inzicht voor jou als klant en Sense-it als ondersteuner.

Meer weten?

Ben je klant van PerfectView, werk je met Exact Globe en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. We adviseren je graag.

Exact Globe & PerfectView: Met beide benen op de grond naar de Cloud dankzij Polybius

Aanbevolen blogs