07 dec. 2018 | Nieuws

Een verademing om met PerfectView te werken

VEBAN

Leden zijn binnen enkele seconden aangemeld voor het evenement

Iris Brandsteder – VEBAN

VEBAN is dé ontmoetingsplek voor bedrijven in Amsterdam Noord. Maandelijks organiseren zij netwerkbijeenkomsten. Ook draagt VEBAN bij tot een goed ondernemersklimaat in Noord. VEBAN is dé gesprekspartner op het stadhuis, zodat Noord niet vergeten wordt bij alle plannen van de gemeente.

VEBAN gebruikt PerfectView CRM Online om de ledenadministratie goed en foutloos bij te houden. Een belangrijk punt van aandacht is dat de gegevens van leden op een veilige, afgesloten plek worden bewaard.

De mail-module, webformulieren en kenmerken gebruikt VEBAN voor het organiseren van het proces rondom netwerkevenementen. Dit scheelt enorm veel werk, omdat alles automatisch gaat. De leden ontvangen een e-mail met aanmeld-link, klikken erop en zijn binnen enkele seconden aangemeld voor het evenement.

“Ik kan op ieder gewenst moment in PerfectView zien wie zich al heeft aangemeld. Dit scheelt veel tijd ten opzichte van het handmatige proces dat we voorheen hanteerden. PerfectView is een mooie tool bij het werven van nieuwe leden. Als wij iemand ontmoeten, kunnen we met behulp van de KvK koppeling makkelijk bedrijfsgegevens vinden. We kunnen bijhouden welke ‘bezoekers’ er komen kennismaken met VEBAN tijdens de events en dat actief opvolgen.”

Voordat VEBAN met PerfectView gingen werken, werd alles bijgehouden in een groot Excel File. In 2015 besloot de vereniging we dat dat anders moest. Met name de foutgevoeligheid was een probleem. Een keer verkeerd klikken en zonder dat je het door hebt ben je al gegevens verloren. Ook ontstaan er meerdere versies, hoe goed je dat ook probeert te managen. Tot slot kostte het veel tijd om alles bij te houden.

“Toen we op zoek gingen naar een CRM systeem was voor ons belangrijk dat de ledenadministratie goed bijgehouden kon worden, maar ook de automatische event-registratie was een vraagstuk. Dat PerfectView dit beide kon oplossen voor ons, gaf de doorslag. Dat had de voorkeur boven het werken met twee losse systemen. Tot op de dag van vandaag vind ik het een verademing om met PerfectView te werken.”

Aanbevolen blogs

Aanbevolen, Nieuws | 23 dec. 2021

Callvoip integratie met PerfectView CRM

Aanbevolen, Nieuws | 06 apr. 2021

Leadinfo integratie met PerfectView