31 jan. 2019 | Nieuws, Security

PerfectView bewijst data security met succesvolle pentest

PerfectView Pentest

Aan het einde van 2018 heeft het cloud CRM platform van PerfectView (PerfectView CRM Online) de jaarlijkse pentest succesvol doorstaan. Deze werd uitgevoerd door extern bureau Northwave.

Wat is een pentest?

Een pentest, of penetratietest, wordt uitgevoerd door ICT-professionals die in de huid kruipen van een hacker. Ze proberen op alle mogelijke manieren en met alle mogelijke middelen toegang te krijgen tot een applicatie. Op die manier leggen ze de eventuele zwakke plekken van een systeem bloot. Ook kunnen ze tips voor gerichte maatregelen geven.

Pentesten worden steeds kritischer en geavanceerder. En dat is maar goed ook, want hackers zitten ook niet stil. Om zeker te weten dat je goed beveiligd bent, is het cruciaal dat de testers gebruik maken van dezelfde technieken als de echte ‘bad guys’.

Testresultaten

Net als voorgaande jaren is PerfectView CRM Online wederom een bewezen veilig systeem. Met dank aan onze eigen ICT-professionals.

Coverletter

De penetratietest wordt van afstand uitgevoerd. De resultaten zijn opgeleverd in de vorm van een coverletter in het Nederlands en Duits. De coverletter is het bewijs van een succesvolle penetratietest. Neem contact met ons op als je de coverletter wilt ontvangen.

Aanbevolen blogs

Aanbevolen, Nieuws | 23 dec. 2021

Callvoip integratie met PerfectView CRM

Aanbevolen, Nieuws | 06 apr. 2021

Leadinfo integratie met PerfectView