Nieuws

Klik op de titels om de berichten te lezen. Als u ze interessant vindt, dan zouden wij het leuk vinden als u ze deelt via mail, Twitter, Facebook e.d..

Op weg naar loyalere klanten met CRM

CRM draait om klanten en bij klanten draait het om gemak. Lees er in dit artikel meer over.

lees meer

Onderzoek: PerfectView populaire CRM leverancier

Lees hier meer over het B2B marketing onderzoek 2017 waarin PerfectView eindigde als één van meest populaire CRM leveranciers. U vindt in dit artikel ook andere interessante resultaten.

lees meer

Succesvoller door data ook echt te gebruiken

Moet u als MKB-er data willen hebben én analyseren om beslissingen te nemen? Het antwoord is ja. In dit artikel leest u waarom.

lees meer

Het MKB over klanten

Bekijk de resultaten van een onderzoek onder MKB-ers. Zij deden interessante uitspraken over klanten op de gebieden verkoop, marketing en klantenservice.

lees meer

Aankondiging software update

Vanaf vrijdagavond 8 juli (18:00 uur) zal de update naar PerfectView 2016 worden uitgevoerd. De update is gericht op verbeterde productiviteit en gekozen op basis van feedback van gebruikers.

lees meer

Gekozen voor PerfectView

In dit item leest u waarom Bron Verkeersvoorzieningen CRM zocht en bij ons uitkwam. Inclusief een positieve noot van Het Nederlandskenniscentrum over PerfectView.

lees meer

Waarom schone data?

Lees hier waarom het belangrijk is om te kunnen vertrouwen op (schone) data in uw CRM systeem.

lees meer

CRM en klachtenmanagement

In dit artikel leest u waarom u iets met klachten zou moeten doen en waarom het belangrijk is om dit met een CRM systeem te doen.

lees meer

Is CRM nog nodig in 2016?

Lees hier of CRM (Customer Relationship Management) nog nodig is in 2016 of niet.

lees meer

Review: 4,5 van de 5 sterren

Drie sterke punten van PerfectView zorgden voor het oordeel van 4,5 sterren (van de 5). Lees hier welke punten én de review zelf.

lees meer

Nieuwe Android App in Play Store

Lees meer over onze nieuwe versie van de Android App. Daarmee kunt u overal en altijd met een tablet en smartphone met internetverbinding en het Android besturingssysteem bij uw relaties en te doen lijst. Dit om tijd te besparen en de juiste beslissingen te nemen.

lees meer

Actuele en complete data

Zonder actuele en complete data bent u nergens. Wat kunt u doen om te voorkomen dat u oude, vervuilde data in uw CRM systeem hebt/krijgt?

lees meer

Tips voor een succesvolle klantenservice

Door deze drie handige tips in te voeren, wordt u gegarandeerd succesvol(ler). Lees snel meer over online aanwezig zijn, investeren in mensen/tools en klantloyaliteit stimuleren.

lees meer

Waarom koppelen met CRM?

In dit artikel krijgt u zes redenen om te koppelen met Customer Relationship Management (CRM) software. Eén ding is duidelijk: het kan u duizenden euro’s per jaar schelen.

lees meer

Koppeling met DigitaleFactuur

Binnenkort wordt de koppeling met DigitaleFactuur gelanceerd; de bekroonde software -afkomstig uit Leiden- om online te factureren. Er wordt op dit moment hard aan de koppeling gewerkt en hier vindt u meer info.

lees meer

PerfectView in top 3 CRM leveranciers

Er is onderzoek gehouden (B2B Marketing onderzoek 2016) en uit de resultaten blijkt een mooie positie voor PerfectView als CRM leverancier. Lees gauw verder.

lees meer

Mobiel werken en CRM

Lees hier de voordelen van mobiel werken en bekijk een aantal interessante cijfers over werken en mobiliteit.

lees meer