Verhoog je relevantie met PerfectView

Customer Relationship Management

Haal meer uit je doelgroep

Door kenmerken toe te wijzen aan je relaties kan je je aanbod toespitsen op je doelgroep. Hiermee leg je de basis voor een succesvolle marketing campagne. Je verhoogt namelijk de relevantie van je boodschap. Wil je alle klanten in Amsterdam, alle directeuren of alle bezoekers van je evenement selecteren? Dat kan! Je selecties zijn op te slaan en te delen met collega’s. Waardoor je vervolgens met één klik de juiste lijst voor handen hebt.

Sales functies

Creëer professionele campagnes

Met de krachtige campagne functionaliteit van PerfectView CRM Online creëer je eenvoudig bellijsten, stuur je nieuwsbrieven of een combinatie hiervan. Je hebt geen aanvullende programma’s nodig. Maak je selectie en bepaal je strategie. Nieuwsbrieven kunnen eenvoudig in eigen huisstijl worden opgemaakt en verstuurd. Resultaten van je campagnes kun je terug zien in overzichtelijke rapportages.

PerfectView meer leads vanaf je website

Meer leads vanaf je website

Haal gemakkelijk meer leads binnen door PerfectView te koppelen aan je website. Iedere inschrijving via je website wordt direct een lead in je CRM systeem. En je kunt aan de slag met het bouwen van een relatie. Richt je inschrijfformulieren zo in dat alle voor jou belangrijke data direct voor je beschikbaar is in CRM. Makkelijker kan haast niet. Omdat PerfectView je de mogelijkheid geeft voor iedere pagina op je website een uniek formulier te creëren kan je precies bijhouden waar je leads vandaan komen.

Social Media CRM

Houd controle op je Social Media status

Integreer social media met PerfectView CRM Online. Volg je relaties via Social Media en blijf op de hoogte van voor hen belangrijke onderwerpen. Volg je eigen merknaam om ideeën, verkoopkansen en ambassadeurs te vinden voor je organisatie.