Verhoog je omzet met PerfectView

Sales

Sluit meer deals en verhoog je omzet

PerfectView CRM geeft je alle tools om sneller en meer deals te sluiten. Stop met tijd besteden aan overbodige taken en focus op sales. Door te werken vanuit een CRM systeem ben je nooit meer een belangrijke deal kwijt. De inzet van PerfectView geeft een boost aan je resultaten zonder extra tijd van je te vragen. Je gaat meer offertes sturen en meer klanten verwelkomen.

PerfectView altijd en overal toegang

Altijd en overal toegang tot je sales funnel

PerfectView CRM Online is dé essentiële business tool die je helpt productief te zijn waar je ook bent. Blijf op de hoogte van je klantinformatie, ook onderweg via smartphone en tablet. Weet dat je goed voorbereid begint aan een afspraak. Werk je notities bij en verwerk taken, contactinformatie, leads en deals als de details nog vers in je hoofd zitten.

Offerte Software

Eenvoudig professionele offertes in eigen huisstijl

Creëer gemakkelijk offertes in je eigen huisstijl. Verzend offertes met een professionele uitstraling. Volg het beslisproces van je prospect op de voet, je ziet wanneer en hoe vaak je offerte is bekeken. Je prospect kan vervolgens direct digitaal ondertekenen. Je bespaart tijd en zal nooit meer een offerte versturen met achterhaalde voorwaarden. Zo weet je zeker dat prijzen, kortingen en andere afspraken altijd kloppen. Ook wanneer je tijdens piekmomenten veel offertes de deur uit moet doen.

Verkoop functies

Weet hoe je ervoor staat met overzichtelijke dashboards


Zie in één oogopslag hoe je ervoor staat dankzij overzichtelijke dashboards. Zo zorg je dat je grip krijgt op trajecten die je kunt verzilveren. Mis geen kansen door gebrek aan overzicht en monitor je forecast realtime. Overzie de aantallen en waarde van je deals in heldere rapportages. CRM biedt oneindig veel inzicht in je verkoopproces.