Google CRM biedt je veel voordelen. Zoek je een oplossing voor relatiebeheer, verkoop, marketing & klantenservice die je zonder implementatie in het Nederlands, Engels en / of Duits direct kunt gebruiken in combinatie met al het goede dat Google te bieden heeft? Dan zoek je PerfectView CRM Online. De krachtige combinatie van Nederlands grootste producent van CRM Software met de voordelen van je eigen online (Google) omgeving.

Wat is Google CRM van PerfectView?

Google CRM

Mail archiveren (Google Mail)

Mail die je via Gmail binnenkrijgt, kan je met 1 druk op de knop in PerfectView CRM Online zetten. Zo weet je altijd wat er is gecommuniceerd met je relatie. Correspondentie heb je dan ook altijd opgeslagen in je CRM systeem. Verder kan je in PerfectView instellen dat je wilt dat Gmail opent als je op een maillink drukt.

Contacts downloaden (Google Mail)

Je kunt eenvoudig en snel contactpersonen uit PerfectView downloaden naar de contactpersonenlijst van Gmail.

Logo’s en foto’s (Google Afbeeldingen)

In PerfectView kan je organisaties en personen verrijken met een logo of foto die je via Google afbeeldingen opzoekt. Dit zorgt voor een hogere herkenbaarheid en personalisering.

Browser (Google Chrome)

PerfectView kan je op meerdere browser gebruiken, maar bewezen is dat je met Google Chrome de beste performance realiseert.

PerfectView 360 graden klantprofiel

PerfectView online CRM software

Google CRM voor hogere productiviteit, betere beslissingen én tijdbesparing

  • Gratis servicedesk
  • Voor: kleine, middelgrote & grote organisaties
  • Cloudsoftware; altijd & overal je werkplek online
  • Schaalbaar, aanpasbaar & veilig
  • Krachtig, gebruiksvriendelijk & betaalbaar
  • Nederlandse software
  • Ruim 5.000 organisaties die PerfectView gebruiken

Geen zorgen

Je hoeft je met de krachtige CRM software van PerfectView geen zorgen meer te maken over randzaken want alle opstartkosten, onderhoud, updates, back-ups, nieuwe versies, service en dataopslag zijn inclusief. Je kunt focus houden op je eigen doelstellingen. Onze Nederlandstalige helpdesk is onbeperkt en wordt door onze ruim 16.900 gebruikers beoordeeld met een 9+.

Benieuwd naar wat onze klanten over ons zeggen?