Ben je op zoek naar een tool of systeem voor Windows of Mac die je zonder implementatie in het Nederlands, Engels en / of Duits direct kunt gebruiken om eenvoudig leden te werven, registreren en beheren? De krachtige CRM software van PerfectView stelt je hiertoe in staat.

Functionaliteiten voor ledenadministratie

Kenmerken

Selecties

Doelgroepsegmentatie

Doelgroepbenadering

Nieuwsbrieven

Documentbeheer

Rapportages

Alle functionaliteiten »

Daarnaast zijn er algemene functionaliteiten voor relatiebeheer, CRM, marketing, sales, klantenservice en facturatie. En verder: integratie social media. PerfectView is de tool waarmee je (nog) beter kunt samenwerken en waarin je veel zelf kunt doen. Bovendien heb je de beschikking over rapportages en zoekfuncties om het werken eenvoudiger en plezieriger te maken. Tenslotte zijn er functionaliteiten als: CRM aanvullen met Google of Microsoft (voor e-mail, documenten en contacten), mobiele App voor iPhone / iPad en Android, een agenda koppeling waardoor je je activiteiten (je to do’s) in een externe agenda / op je telefoon kunt zien en uiteraard importeren van organisaties, personen en activiteiten.

De kenmerken van PerfectView

  • Cloud software; altijd en overal je werkplek online
  • Betaalbaar en gebruiksvriendelijk
  • Sinds 1984 met 17.000 gebruikers, het meest gebruikte CRM systeem in Nederland

Gratis ondersteuning

PerfectView ondersteunt je graag. Je kan aan de hand van trainingsvideo’s zelf het antwoord op je vraag vinden. Daarnaast staan de professionals van de gratis servicedesk voor je klaar om direct je vraag via e-mail of telefoon te beantwoorden.