CRM systeem: krachtig en gebruiksvriendelijk


Het CRM systeem van PerfectView is alles wat u nodig heeft om nieuwe klanten te werven, optimaal te beheren en uit te bouwen tot topklanten.

Op dit moment werken al meer dan 4.500 Nederlandse organisaties succesvol met PerfectView. Zoekt u cloudsoftware van eigen bodem? Dan zoekt u PerfectView CRM!

 • Relatiebeheer

  Haal met PerfectView CRM alles uit uw relaties door contactmomenten en voorkeuren vast te leggen en hier op in te spelen. Neem de beste beslissingen en bouw de mooiste relaties. Of het nu gaat om klanten, patiënten, leveranciers of burgers.
   

 • Verkoop

  Met PerfectView verkoopt u meer en vaker vanuit elke plek en op elk tijdstip. Automatiseer uw verkoopproces en versnel door uw resultaten te analyseren en uw aanpak nog verder te structureren.
   

 • Marketing

  Inspireer uw relaties door het sturen van persoonlijke en relevante e-mailings uit PerfectView op basis van hun voorkeuren. Bepaal vervolgens dankzij statistieken de juiste opvolging.
   

 • Service

  Lever met PerfectView overal en altijd de beste service, want service is marketing. Laat bijvoorbeeld uw supportaanvragen automatisch binnenkomen in PerfectView en automatiseer waar mogelijk ook de afhandeling.


PerfectView CRM is Cloud software voor kleine, middelgrote en grote organisaties en is betaalbaar, want u gebruikt het CRM systeem al vanaf 10 euro per maand. U start zonder implementatiekosten en uw data staat veilig in Nederland!
 

Waarom kiezen organisaties voor het CRM systeem van PerfectView?


CRM_vink  Nederlandse organisatie
CRM vink  Uw data in Nederland
CRM vink  Gratis Nederlandse helpdesk
CRM vink  
Schaalbaar en aanpasbaar
CRM vink  Vanaf € 10,- per maand

  PerfectView CRM systeem op een laptop PerfectView CRM systeem op een iPad PerfectView CRM systeem op een iPhone


 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !