CRM Systeem: wat zijn de voordelen?

 

Het CRM systeem van PerfectView is alles wat u nodig heeft om nieuwe klanten te werven, optimaal te beheren en uit te bouwen tot topklanten.

Op dit moment werken al meer dan 4.700 Nederlandse organisaties succesvol met PerfectView. Zoekt u cloudsoftware van eigen bodem? Dan zoekt u PerfectView CRM!

Relatiebeheer
Haal met PerfectView CRM alles uit uw relaties door contactmomenten en voorkeuren vast te leggen en hier op in te spelen. Neem de beste beslissingen en bouw de mooiste relaties. Of het nu gaat om klanten, patiënten, leveranciers of burgers.

Verkoop
Met PerfectView verkoopt u meer en vaker vanuit elke plek en op elk tijdstip. Automatiseer uw verkoopproces en versnel door uw resultaten te analyseren en uw aanpak nog verder te structureren.

Marketing
Inspireer uw relaties door het sturen van persoonlijke en relevante e-mailings uit PerfectView op basis van hun voorkeuren. Bepaal vervolgens dankzij statistieken de juiste opvolging.

Service
Lever met PerfectView overal en altijd de beste service, want service is marketing. Laat bijvoorbeeld uw supportaanvragen automatisch binnenkomen in PerfectView en automatiseer waar mogelijk ook de afhandeling.

PerfectView CRM is Cloud software voor kleine, middelgrote en grote organisaties en is betaalbaar, want u gebruikt het CRM systeem al vanaf 10 euro per maand. U start zonder implementatiekosten en uw data staat veilig in Nederland!
 


Uw voordelen:


✔  Nederlandse organisatie
✔  Veilig en overal toegang tot u gegevens
✔  Gratis Nederlandse service & helpdesk
✔  Een alles-in-een pakket voor een vaste prijs
✔  Eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Door op 'Aanvragen' te drukken, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden, bewerkersvoorwaarden en algemene voorwaarden.

 

  PerfectView CRM systeem op een laptop PerfectView CRM systeem op een iPad PerfectView CRM systeem op een iPhone


 
UIT Vul uw e-mail adres in en druk op de oranje knop. Meer hoeft u niet te doen om in het bezit te komen van een testaccount zonder beperkingen waarin u alles vrijblijvend kunt testen !